Destinatii Europene

CIRCUIT AUSTRIA-BAVARIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
20/07/2013 - 27/07/2013
Pret Total:
580 € (72.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT AUSTRIA - BAVARIA
(P)

Alpii austrieci & castelele de basm ale Bavariei
Plecari: 20.07, 17.08.2012 (7 nopti / 8 zile)

Ziua 1: Bucuresti – Munchen – castelele Bavariei
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Munchen. Sosire in Munchen la ora 08:10 dimineata si transfer cu autocarul la castelul Neuschwanstein. Sosire si vizita a castelului Neuschwanstein. Legendarul castel Neuschwanstein sau “castelul de basm” a fost construit de regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavariei. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit “in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani”. Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. In timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte. Dupa vizita castelului timp liber sau optional, vizita castelului Hohenschwangau situat in apropiere. Transfer spre oraselul Reutte situat in Austria, la aprox. 25 km de castele si cazare la hotel Goldener Hirsch 3* sau similar.

Ziua 2: Innsbruck – Kaprun
Dupa micul dejun plecare spre Innsbruck. Sosire in capitala Tirolului si tur panoramic in timpul caruia veti putea admira atractiile situate in zona medievala: Goldenes Dachl (acoperisul auriu) - simbolul orasului, Curtea imperiala, biserica curtii imperiale, podul peste raul Inn. Orasul situat pe valea raului Inn este un renumit centru al sporturilor de iarna si a gazduit de doua ori jocurile olimpice. Plecare spre statiunea montana Kaprun, sosire si cazare la hotel Martini 3* sau similar.

Ziua 3: Excursie la cascada Krimmler
Mic dejun. In aceasta zi va propunem o excursie in natura, la cea mai inalta cascada din Europa (380 m) si a cincea ca inaltime din lume. Caderea de apa este spectaculoasa, mai ales daca este insotita de o ascensiune spre partea superioara a cascadei. Situata intr-un cadru natural minunat, cascada Krimmler este unul dintre cele mai vizitate locuri din Austria. Intoarcere in Kaprun. Dupa amiaza puteti face o plimbare in statiunea Zell am See situata la o distanta de 10 km de Kaprun; pentru transport puteti folosi mijloacele de transport in comun care circula la intervale regulate. Cazare Kaprun.

Ziua 4: Excursie optionala la Salzburg si Mondsee
Mic dejun. Excursie optionala la Salzburg, oras situat pe malul raului Salzach, locul unde s-a nascut compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei, iar atractiile principale sunt centrul vechi al orasului, cel mai bine pastrat din lumea germanica, gradinile Mirabell, castelul Hohensalzburg de unde puteti admira o frumoasa vedere panoramica asupra orasului. In continuare vizitam oraselul Mondsee situat in frumoasa zona “Salzkammergut” sau zona lacurilor glaciare. Situat pe malul lacului cu acelasi nume, Mondsee este locul in care se afla celebra biserica in stil baroc in care au fost filmate scene din filmul “Sunetul muzicii”. Intoarcere la hotel in Kaprun. Cazare.

Ziua 5: Excursie optionala pe soseaua alpina Grossglockner & ghetarul Pasterze
Mic dejun. Grossglockner – cel mai inalt varf din Austria si ghetarul Pasterze sunt atractiile principale ale acestei excursii pe care nu trebuie sa o ratati. O parte din drumul pana la ghetar va fi parcurs pe renumita sosea alpina de mare altitudine Grossglockner (2504 m). Drumul pana la ghetar este absolut spectaculos si vom face mai multe opriri pentru a admira peisajele superbe ale Muntilor Alpi. Intoarcere la hotel.

Ziua 6: Excursie optionala la castelul Herrenchiemsee in Germania
Mic dejun. Excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee in Bavaria. Chiemsee este cel mai mare lac din Bavaria, iar peisajul este unul dintre cele mai incantatoare din aceasta regiune. Palatul construit de Ludwig al II-lea se afla pe insula Herreninsel, cea mai mare dintre insulele de pe lacul Chiemsee. In anul 1873, regele Bavariei, Ludwig al II-lea a ales insula Herreninsel ca locul potrivit pentru constructia noului sau palat regal. Construit dupa modelul Versailles-ului, acest palat a fost ridicat ca un “templu” pentru regele Ludovic al XIV-lea al Frantei pe care monarhul bavarez il admira. Atractiile principale ale palatului sunt scara principala, apartamentele regale si marea sala a oglinzilor despre care se spune ca este chiar mai impunatoare decat cea de la Versailles. Intoarcere in Kaprun.

Ziua 7: Excursie optionala la Eagle’s Nest si Berchtesgaden in Germania
Mic dejun. Excursie optionala la Berchtesgaden, frumoasa statiune montana din Bavaria, fosta resedinta de vara a regilor bavarezi. Statiunea este inconjurata de munti, iar unul dintre varfurile maiestuoase este Eagle’s Nest (cuibul vulturului sau Kehlsteinhaus). Portiunea de drum dintre Obersalzberg si Eagle’s Nest este o lucrare impresionanta a ingineriei germane. Situata la altitudinea de 1834 m, Eagle’s Nest a fost daruit de constructorul german Martin Bormann lui Adolf Hitler la cea de-a 50-a aniversare a dictatorului. Cabana situata in varful muntelui a fost conceputa ca un loc de refugiu si ca loc in care Hitler isi putea primi musafirii. Din varful muntelui puteti admira o splendida priveliste asupra statiunii Berchtesgaden si a zonei. Partea terminala a drumului pana la cabana se parcurge cu autobuze speciale, iar ultimii 124 m se parcurg cu un lift.

Ziua 8: Kaprun – Munchen – Bucuresti
Mic dejun. In cursul diminetii transfer cu autocarul in Munchen pentru un tur de oras panoramic cu ghid local. Orasul Munchen – capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru centrul sau istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Dupa turul de oras, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti. Decolare din Munchen la ora 21:20; sosire in Bucuresti la ora 00:20.

Pret/ persoana (loc in camera dubla): 580 Euro
Supliment camera single: 90 Euro
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane


Servicii incluse in pret:
- zbor direct Bucuresti – Munchen si retur, compania LUFTHANSA
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona castelelor Bavariei
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Kaprun
- transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Munchen
- vizita cu insotitor de grup si ghid local la castelul Neuschwanstein
- biletul de intrare la castelul Neuschwanstein
- tur de oras de ½ de zi (maxim 3 ore) in Innsbruck
- tur de oras de ½ de zi (maxim 3 ore) cu ghid local in Munchen
- excursie la cascada Krimmler (maxim 5 ore) cu autocarul
- biletul de intrare la cascada Krimmler
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse) si excursiile optionale
- bauturile la mese
- taxele de statiune
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (aprox 15 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)


Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 07:05 – Munchen 08:10 / Munchen 21:25 – Bucuresti 00:20

Excursii optionale – preturi informative:
 Excursie pe soseaua alpina Grossglockner: 40 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul. Nu este inclusa taxa de drum pentru soseaua alpina Grossglockner, se achita ghidului la fata locului (6 Euro/ adult si 3 Euro/ copil).
 Excursie la Salzburg si Mondsee: 50 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul si scurta oprire in Mondsee.
 Castelul Herrenchiemsee si insula Herreninsel: 45 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul. Nu este inclus transportul cu vaporasul la insula pe care se afla castelul (aprox 8 Euro/ persoana), biletul de intrare la castel (aprox 9 Euro/ persoana, tarif de grup) si transportul cu autocarul pe insula (3 Euro/ persoana/ sens).
 Eagle’s Nest: 40 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul. Nu este inclus biletul de intrare la Eagle’s Nest si transport cu shuttle bus public (obligatoriu) pana la Eagle’s Nest in valoare de 25 Euro/ persoana.
Informatii utile:
Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila. Termen limita de inscriere: cu 6 saptamani inaintea inceperii excursiei

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

Observatii:
- Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fi

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel