Destinatii Europene

Circuit Anglia - Scotia- Irlanda

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
30/06/2012 - 12/09/2012
Pret Total:
955 € (50.26€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare la Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBURG- BRUXELLES (655 km)
Mic dejun. Traversăm Germania spre Luxemburg pt. vizita la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Deplasarea continuă spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.
Ziua 4. BRUXELLES- BRUGES- CANTERBURY- LONDRA (315 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu ne va încânta frumuseţea unică a oraşului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât şi printr-o minunată plimbare cu barca. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Seara sosire şi cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceară, British Museum. Timp liber la dispoziţie turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa. Opţional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Dedicăm din nou o întreagă zi explorării oraşului utilizând transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber în zona comercială Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.
Ziua 7. LONDRA- OXFORD- WINDSOR- STRATFORD- NOTTINGHAM (415 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional excursie la Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Excursia opţională (Oxford+Windsor 20€) continuă spre Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia care ne va încânta printre altele cu Apart. regale şi Capela St. George`s. Turiştii care au optat pt. Londra se vor deplasa contra cost cu mijloacele de transport în comun la Windsor (pt. min. 15 pers.- preluare gratuită cu autocarul de la hotel). După completarea grupului, deplasare la Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare apoi spre zona Nottingham pt. cazare.
Ziua 8. NOTTINGHAM- LEEDS- YORK- MANCHESTER- CHESTER (340 km)
Mic dejun. Deplasare spre Leeds vom vizita Muzeul Armurilor, apoi spre York, unde se pot admira fortificaţiile oraşului vechi, inclusiv ruine din perioada romană şi impresionanta catedrală, cea mai mare construcţie gotică de la nord de Alpi. După ce se vizitează Manchester - Universitatea, Opera, Primăria şi Catedrala, cazare în zona Chester.
Ziua 9. LIVERPOOL- DUBLIN (215 km)
Mic dejun. Deplasare spre Liverpool pentru tur de oraş: Catedrala Anglicană, Catedrala Metropolitană, Portul, vechile Docuri.Traversare în Irlanda cu ferry-boat de la Holyhead. După debarcare începem vizita în Dublin cu: Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick's, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universităţi din lume), iar la final faimoasa Fabrică Guinness. Cazare în zona Dublin.
Ziua 10. BELFAST- CASTELUL DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY- DUMFRIES (320 km)
Mic dejun. Părăsim capitala Irlandei, şi înaintam spre nord către Belfast unde se vizitează: Catedrala, Primăria, Albert Clock, Cartierul Universităţii, Grădina Botanică. Timp liber la dispoziţia turiştilor (sugerăm vizita la Ulster Museum) sau excursie opţională pentru a admira Giant`s Causeway, o faleză unică prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opţionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se vizitează ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantă stâncă şi martor a peste 7 secole de istorie dramatică. După întoarcerea la Belfast, traversarea cu ferryboat-ul la Stranraer. Cazare în zona Dumfries.
Ziua 11. DUMFRIES- LAKE DISTRICT- GLASGOW (430 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizită individuală în pitorescul orăşel Dumfries, sau excursie opţională (24 euro) în Parcul Naţional Lake, cu peisaje superbe în care piscurile celor mai înalţi munţi din Anglia (pe versanţii cărora se formează numeroase cascade) se reflectă în oglinda unei adevărate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporaşul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atât capodopera naturii cât şi pitoreştile orăşele "ascunse de civilizatie”. Întoarcere în Dumfries. Urmează Glasgow unde vom vizita Catedrala, Cartierul Universităţii şi George Square. Timp liber la dispoziţia turiştilor pentru a descoperi farmecul oraşului. Cazare în zona Glasgow.
Ziua 12. SCOÅ¢IA DE NORD: CASTELUL STIRLING- LOCH NESS- INVERNESS (485 km)
Mic dejun. Timp liber în Glasgow sau excursie opţională (35 euro) în nordul Scoţiei, renumit prin munţii, lacurile şi castelele sale străvechi. Pentru început se vizitează Castelul Stirling, reşedinţa preferată şi loc de încoronare pentru mulţi din suveranii Scoţiei. Apoi traseul continuă spre nord, către Loch Ness faimos pentru legenda monstrului misterios. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel din zona Glasgow.


Ziua 13. EDINBURGH
Mic dejun. Vizită în Edinburgh utilizând transportul public: Castelul şi Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square şi George Street în oraşul nou. Timp liber la dispoziţie pentru a descoperi farmecul capitalei Scoţiei. Cazare în zona Glasgow.
Ziua 14. EDINBURGH- DURHAM- NEWCASTLE UPON TYNE (250 km)
Mic dejun. Plecare spre Newcastle pentru traversarea Mării Nordului spre Olanda. După ce se vizitează micul orăşel medieval Durham renumit prin splendida sa catedrală din secolul XI, urmează un scurt tur pietonal în Newcastle, înainte de a ne prezenta în port cu minim 2 ore înainte de îmbarcare. Cazare pe ferryboat, în cabine de 4 pers.
Ziua 15. ROTTERDAM- AMSTERDAM (135 km)
Începem vizita cu Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul oraşului. Urmează Amsterdam- "Venetia Nordului" cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh şi vizita la o renumită Fabrică de prelucrare a diamantelor. Opţional ne îmbarcăm într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul oraşului. Cazare în zona Haga.
Ziua 16. HAGA- DELFT- KOLN (390 km)
După micul dejun, vizităm Haga, oraşul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Păcii şi Parlamentul. Continuăm cu pitorescul orăşel Delft, apoi după-amiază plecare spre Germania. Scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localităţi pitoreşti din zonă.
Ziua 17. VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (615 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncă Lorelei şi semeţele castele medievale. Drumul continuă spre Praga, cu vizita opţională (10 euro) în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire şi cazare la Praga.
Ziua 18. PRAGA- BUDAPESTA (535 km)
După micul dejun, tur de oraş Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre (cu sau fără cină inclusă). Cazare la Budapesta.
Ziua 19. BUDAPESTA- BUCUREÅžTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

DATE DE PLECARE 30.06 * 02.08 * 25.08
loc în cameră DBL 955 € 975 € 965 €
Supliment SINGLE COPII 6-12 ani
345 € 905 €


* Pentru plecarile din 30.06 si 02.08 programul se va derula in sens invers (Scotia- Irlanda- Londra)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
30-Iun-12 - 18-Iul-129551300
02-Aug-12 - 20-Aug-129751320
25-Aug-12 - 12-Sep-129651310

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
  • * Pentru plecarile din 30.06 si 02.08 programul se va derula in sens invers (Scotia- Irlanda- Londra)
  • ÃŽmbarcări sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-BraÅŸov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-PloieÅŸti-PiteÅŸti-SebeÅŸ-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-TimiÅŸoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraÅŸe ale ţării.
  • Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
  • Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
  • Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
  • BUCUREÅžTI - Parcare PiaÅ£a Victoriei

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM