Destinatii Europene

Circuit Anglia - Franta - Benelux

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
13/07/2012 - 28/08/2012
Pret Total:
625 € (62.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI- PARIS
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.30 pentru zbor Bucureşti - Paris cu compania CSA (cu escală la Praga). De asemena se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din alte oraşe ale ţării pentru Paris şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizarea la Paris, transfer la hotel. Cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul în Oraşul Luminilor: L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Timp liber pentru vizitarea Muzeului Luvru. Urmează L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame, Cartierul Latin şi Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- VERSAILLES- CANTERBURY- LONDRA (450 km)
După micul dejun, tur cu autocarul al cartierului de zgârie nori La Defence, apoi se vizitează somptuosul Palat de la Versailles şi opţional grădinile sale. În continuare traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire şi cazare în zona Londra.
Ziua 4. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, St. James Park, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Westminster Abbey, Catedrala St. Paul. Timp liber la dispoziţia turiştilor sau opţional, plimbare cu vaporaşul pe Tamisa către Greenwich. Cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA
Mic dejun. Dedicăm din nou o întreagă zi explorării oraşului utilizând transportul public: Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceară, British Museum, Naţional Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispoziţia turiştilor în zona comercială Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra în acelaşi hotel.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.
Ziua 7. LONDRA- BRUGES- GENT- HAGA (455 km)
Mic dejun. Plecare din Londra spre Dover pentru a reveni pe continent. Deplasare pe ruta Dunquerque- Bruges- Gent. După prânz, vizită opţională pentru a admira frumuseţea unică a oraşului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât şi printr-o minunată plimbare cu barca. În Gent se vizitează Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica Sf.Iacob. Călătoria continuă spre zona Haga pentru cazare.
Ziua 8. AMSTERDAM
Mic dejun. Începem vizita în Amsterdam- «Venetia Nordului» cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh şi Centrul de prelucrare a diamantelor Coster Diamonds. Opţional ne îmbarcăm într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul oraşului. Cazare în zona Haga.
Ziua 9. HAGA- DELFT- ROTTERDAM- ANVERS - BRUXELLES (185 km)
Mic dejun. Vizită în Haga: Vredespaleis (Palatul Păcii), Binnenhof (Parlamentul), moderna Primărie, Muzeul Regal de Pictură Mauritshuis cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens şi Vermeer, Tribunalul Internaţional. După o oprire în pitorescul Delft -celebru pentru ceramica albastră, continuăm drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din lume, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul oraşului. Plecare spre Anvers, unde poposim lângă Grote Markt, cu Primăria, Catedrala şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.
Ziua 10. BRUXELLES- BUCUREÅžTI
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. În Bruxelles, vom vizita: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Program liber în Bruxelles. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 16.00 pentru zbor la Bucureşti sau la aeroporturile de destinaţie din ţară. Sosire la Bucureşti în jurul orei 00.25.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
13-Iul-12 - 22-Iul-12625820
19-Aug-12 - 28-Aug-12635830

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 5% inainte de 01-Ian-70
  • PREÅ¢UL INCLUDE:
  • • Bilet avion (orele se pot modifica) BucureÅŸti- Paris ÅŸi Bruxel- Buc, zbor CSA ÅŸi transp. cu autocar clasif. 2- 4* exceptând zilele 5 ÅŸi 8
  • • 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3*** ÅŸi 2**;
  • • Asistenta turistica. Ghid insotitor din partea agentiei din ziua a 2-a pana in dimineata zilei a 10-a; Traversarile cu ferryboat-ul

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM