Destinatii Europene

Circuit Anglia - Belgia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
22/06/2012 - 22/08/2012
Pret Total:
495 € (49.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare in zona Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- KOLN- BRUXELLES- (615 km)
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranziteaza Germania, cu o scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei- cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale cărei fundaţii au fost puse în anul 1248. Ajunşi în capitala Belgiei ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.
Ziua 4. ANVERS- BRUGES- CANTERBURY- LONDRA (365 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu se poate organiza excursie opţionala (20 euro) la Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Programul opţional continuă cu Bruges unde admirăm Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adăposteşte « Fecioara » lui Michelangelo. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Seara sosire şi cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH

Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa. Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR- STRATFORD- OXFORD

Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.
Ziua 7. LONDRA- LUXEMBURG- STRASBOURG (735 km)

Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurta vizită în Luxemburg, pentru a admira fortificaţiile sale impunătoare, Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.
Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN- SALZBURG - (435 km)

Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. În cursul după-amiezii sosire în oraşul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare în zona Salzburg
Ziua 9. SALZBURG- VIENA- BUDAPESTA - (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre (14€ fără cină /29 € cu cină). Cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCUREÅžTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
22-Iun-12 - 01-Iul-12495710
23-Iul-12 - 01-Aug-12505720
13-Aug-12 - 22-Aug-12505720

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 7% inainte de 01-Ian-70
  • ÃŽmbarcări sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-BraÅŸov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-PloieÅŸti-PiteÅŸti-SebeÅŸ-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-TimiÅŸoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraÅŸe ale ţării.
  • Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
  • Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
  • Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
  • BUCUREÅžTI - Parcare PiaÅ£a Victoriei - 05.45
  • BUCUREÅžTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
  • PLOIEÅžTI - Petrom METRO - 07.00
  • CÂMPINA

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM