Destinatii Europene

Circuit AFRICA DE SUD

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
03/09/2013 - 14/09/2013
Pret Total:
1.65 € (0.14€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT AFRICA DE SUD
(P)
Ziua 1 (03.09) BUCURESTI – LONDRA - JOHANNESBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 15:00 pentru imbarcare cursa BRITISH AIRWAYS cu destinatia Johannesburg, via Londra. Sosire la Londra la ora 18:30. Decolare spre Johannesburg la 21:20.

Ziua 2 (04.09) JOHANNESBURG
Sosire la Johannesburg la ora 09:04. Plecare spre Parcul National Kruger. Cazare la hotel Hippo Hollow 3* in orasul Hazyview, la intrarea in Kruger Park. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 3 (05.09) SAFARI IN KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:00), in vehicole decapotabile, spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Cunoscatorii spun ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Dupa ce vom urmari indeaproape trezirea animalelor, vom reveni la hotel pentru mic dejun. Dupa amiaza vom beneficia de o noua experienta de neuitat: plimbare printre ”comorile vii” ale Africii: lei, leoparzi, gheparzi, elefanti, girafe si multe alte specii de animale si pasari. Dupa safari vom reveni la hotel. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 (06.09) KRUGER PARK – JOHANNESBURG
Inainte de micul dejun, vom face o noua sesiune de safari. Revenim la hotel pentru micul dejun si apoi plecam spre Johannesburg. La sosire vom face un tur panoramic in cel mai mare oras al tarii, un amestec incredibil de culturi si limbi. Cazare la hotel Airport Grand 4* (sau similar).

Ziua 5 (07.09) JOHANNESBURG – DURBAN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Durban. Decolare la ora 10:45 si sosire la 11:50. Durban este al treilea oras ca marime din Africa de Sud, denumit dupa guvernatorul englez din secolul al XIX-lea, Sir Benjamin D’Urban. La sosire vom face un tur de oras cu ghid local (4h). Principala atractie a orasului este zona de la malul marii, cu promenada Golden Mile. Vom admira cladirea Primariei, in stil neobaroc, copie a celei din Belfast, Old Court House Museum – cea mai veche cladire publica a orasului. Vom trece si printre cele 160 de tarabe viu colorate cu condimente indiene din Victoria Street Market. La sfarsitul turului, timp liber 15 minute pentru plimbare prin Gradinile Botanice. Dupa tur, transfer la hotel Balmoral 4* (sau similar).

Ziua 6 (08.09) DURBAN
Mic dejun. Astazi va propunem un tur pietonal cu insotitorul de grup pe Golden Mile: vom incepe cu Minitown (unde sunt prezentate miniaturi la scara de 1/25 ale principalelor cladiri din Durban), vom hoinari prin Sunken Garden (gradinile scufundate) pline de flori, iazuri si fantani si vom ajunge si in Bay of Plenty (golful abundentei), o plaja de surfing faimoasa in toata lumea. Optional, vizita la uShaka Marine World, cel mai mare parc tematic marin din Africa. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si cumparaturi. Va recomandam o noua vizita in bazarul de mirodenii unde puteti gasi sofran si piper de cayen in stare pura, dar si alte amestecuri locale delicioase.

Ziua 7 (09.09) DURBAN – CAPE TOWN
Mic dejun. Astazi, amatorilor de fotografii spectaculoase le propunem trezirea dis de dimineata. Rasariturile de soare peste Oceanul Indian vazute din Durban sunt un vis pentru orice fotograf, la acestea adaugandu-se imaginile grozave oferite de pescarii de pe pontoane, surferi si incredibilul profil al orasului vazut de pe Golden Mile. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si transfer la aeroport pentru zbor spre Cape Town. Decolare din Durban la ora 14:40 si sosire la 16:50. Transfer si cazare la hotel Capetonian 4* (sau similar).

Ziua 8 (10.09) CAPE TOWN
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi (4h) al cosmopolitului oras Cape Town. Vom admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul pentru a admira o panorama spectaculoasa. Dupa amiaza, optional, excursie in Robben Island („insula focilor”), insula unde a fost inchis Nelson Mandela.

Ziua 9 (11.09) CAPE TOWN
Mic dejun. Astazi va propunem ”turul peninsulei”, excursie optionala de o zi ce va ofera posibilitatea de a ajunge la Capul Bunei Sperante – un peisaj magnific cu faleze inalte si abrupt si in Golful Hout unde, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca si in golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani.

Ziua 10 (12.09) CAPE TOWN – AMSTERDAM
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru plimbari individuale si ultimele cumparaturi. Optional, excursie in zona viticola si degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor deosebita. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Transfer la aeroport in jurul orei 17:30. Plecare spre Amsterdam la ora 20:05.
Ziua 11 (13.09) LONDRA - BUCURESTI
Sosire la Londra la ora 06:40 si plecare spre Bucuresti la 11:00, unde vom ajunge la 16:15.

PRET/ persoana: 1.645 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 250 EURO
Reducere a treia persoana adulta (in camera dubla): 30 EURO
Reducere copil 2-10 ani (in camera cu 2 adulti): 100 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport avion curse internationale Bucuresti – Johannesburg si Cape Town – Bucuresti (schimbarea curselor la Londra) cu compania BRITISH AIRWAYS
 transport avion curse interne Johannesburg – Durban si Durban – Cape Town
 8 nopti cazare cu mic dejun bufet in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in regiunea Kruger Park la hotel 3*, 1 noapte in Johannesburg la hotel 4*, 2 nopti in Durban la hotel 3*, 3 nopti cazare in Cape Town la hotel 4*;
 2 cine (zilele 1 si 2)
 taxele de intrare in Kruger Park si safari in vehicole decapotabile in ziua de 05.09 (2 sesiuni: dimineata devreme si dupa-amiaza) si in dimineata zilei de 06.09
 tururi panoramice de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Durban si Cape Town
 transferurile si vizitele mentionate in program
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE :
 taxele de aeroport internationale 450 EURO/persoana (pot suferi modificari)
 taxele de aeroport interne 125 EURO/persoana (pot suferi modificari)
 taxa de viza si procesare acte: 50 EURO/ persoana
 asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
 bacsisuri 30 USD/ persoana (se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Africa de Sud)
 intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
03.09: Bucuresti 17:05 – Londra 18:30 / 21:20 – Johannesburg 09:05 (a doua zi, 04.09)
07.09: Johannesburg 10:45 – Durban 11:50
09.09: Durban 14:40 – Cape Town 16:50
12.09: Cape Town 20:05 – Londra 06:40 /11:00 – Bucuresti 16:15 (a doua zi, 13.09)
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se suplimenteaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

DATA LIMITA DE INSCRIERE:
21.07.2013. Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel