Destinatii Europene

Circuit 2018 Croazieră in Nova Scoția & Coasta

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
24/07/2018 - 08/08/2018
Pret Total:
2270 € (141.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Pitorescul estului canadian și american

C R O A Z I E R Ă în N O V A S C O Ț I A

& C O A S T A de E S T din S U A și C A N A D A

Toronto – Niagara – Kingston – Ottawa – Montreal – Quebec – Insula Prince Edward: Charlottetown – Nova Scoția: Sydney – Halifax – Maine: Bar Harbor – Boston – New York

Un program nou pe piaţa turistică românească, o invitaţie într-o vacanţă de neuitat, în timpul căreia veţi pătrunde în Canada, a doua țara ca mărime din lume, care vă aşteaptă să-i exploraţi oraşele moderne, zonele pline de încărcătură istorică, peisajele variate și spectaculoase, o ţară impresionantă prin varietatea de culturi adunate aici. Veţi parcurge partea engleză vizitând Toronto și Ottawa pentru ca mai apoi să o comparați cu cea franceză în Montreal și Quebec. Vă veţi bucura de spectacolul inegalabil al faimoasei cascade Niagara, de liniştea lacurilor din zona Kingston şi de o croazieră de vis în Nova Scoţia, prilej de a vă lăsa fermecaţi de mirajul unor locuri mai puţin cunoscute, de splendoarea peisajelor întâlnite, de plimbări prin natura sălbatică însoţite de legendele cu indieni. Veţi pătrunde apoi în Statele Unite unde veţi vizita două metropole importante ale coastei de est, frumosul Boston, leagănul Americii moderne şi magnificul New York, oraşul care parcă nu doarme niciodată. Toate acestea reprezintă o ocazie unică, ca într-o singură călătorie să puteţi ajunge în atât de multe locuri care vă așteaptă să le descoperiţi.

Perioada: 24.07 – 08.08.2018

Ziua 1 / 24.07.2018: București – Munchen – Toronto
Întalnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:30 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu zborul companiei Lufthansa, LH 1653 (12:45 / 13:45), de unde se va pleca spre Toronto cu zborul LH 494 (15:30 / 18:30). Transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 2 / 25.07.2018: Toronto – Niagara – Toronto
Mic dejun. Astăzi vom pleca spre Cascada Niagara, considerată de mulți o minune naturală, care ne va impresiona prin forța sa datorită căderii de apă de la 53 m înalțime și prin debitul său impresionant, care ajunge în timpul verii, la 2800 m3/sec. Excursia va include o plimbare cu vaporașul care ne va duce pâna aproape de miezul cascadei, prilej cu care vom trăi o experiență inedită trecând “pe sub cascadă”, simțind astfel mai mult grandoarea Niagarei. Vom avea apoi timp liber pentru plimbări individuale, pentru cumpărături sau opțional, veți putea urca în Skylon Tower pentru o vedere panoramică asupra cascadei. Întoarcere la Toronto pentru cazare.

Ziua 3 /26.07.2018: Toronto – Kingston – Ottawa
Mic dejun. Dimineața vom vizita orașul Toronto care se află pe malul nordic al râului Ontario, cel mai mare oraș din Canada, al cincilea cel mai mare oraș din America de Nord, o forță dominantă în afaceri și economie, considerat a fi centrul cultural al Canadei anglofone. Vom porni în turul panoramic al metropolei cosmopolite cu cea mai densă populație din Canada, care va include Cartierul Financiar, Strada Yonge, Forest Hill, Chinatown, Piața St. Lawrence, Primăria Veche și Nouă, Clădirea Parlamentului, Universitatea, precum și CN Tower - turnul televiziunii, unul dintre cele mai înalte turnuri din lume, avand 553 m înalțime. Vom pleca apoi spre Kingston, vechea capitală a Canadei, unde vom face o croazieră în zona cunoscută drept cele 1000 de insule, cu peisaje incredibile și case de vis. În continuarea zilei vom pleca spre Ottawa, capitala Canadei, situată pe malul Canalului Rideau, oraș bilingv (engleză și franceză), un conglomerat de culturi și națiuni diferite. Cazare în Ottawa.
Ziua 4 / 27.07.2018: Ottawa – Montreal
Mic dejun. Tur panoramic de oraș, știut fiind că de la Festivalul Lalelelor până la Sărbătorile de Iarna, Ottawa a fost considerat pentru mult timp chintesența celor mai diversificate atracții turistice, un oraș multicultural în care s-au strâns laolaltă tradiții, obiceiuri și culturi diferite. După un început modest ca mic oraș forestier, Ottawa a fost desemnat capitala Canadei de către Regina Victoria în anul 1857, astăzi fiind un centru urban vibrant, adăpostit între Râul Ottawa, Canalul Rideau și Râul Rideau, cu vedere spre dealurile Gatineau ale Quebec-ului. Clădirile impresionante ale Parlamentului creează un aer de eleganță europeană, cu spirale neo-gotice și turnuri care se înalță spre cer. Turul panoramic în Ottawa va include Dealul Parlamentului, Strada Sparks, Rideau Hall, Laurier House și Monetăria Regală. După-amiază ne vom deplasa spre Montreal, oraș aflat pe insula cu același nume, formată la confluența dintre Fluviul Sf. Laurențiu cu Râul Ottawa, desfășurat și pe alte 74 de insule vecine, precum Insula Maicilor, Ile-Bizard, Ile-Ste-Helene și Ile-Notre-Dame. Orașul sofisticat, avangardist, este cea de-a treia mare aglomerație urbană din lumea vorbitoare de limbă franceză, după Paris și Kinshasa. Turul panoramic de oraș, în timpul căruia vom observa contrastul între orașul vechi, cu străduțe înguste și orașul modern, cu clădiri impresionante, va include Piața Jacques Cartier, Biserica Notre Dame, clădire construită în anul 1829 în stil neogotic, cunoscută și sub denumirea de “capela nunților”, aici căsătorindu-se în 1994 și Celine Dion, Mount Royal, zona rezidențială cu un frumos parc cu numeroase puncte de belvedere de unde vom putea admira frumoasa panoramă a orașului, Universitatea McGill, Stadionul Olimpic și vechiul port. Vom “explora” apoi Underground City, realizat în scopul protejării împotriva temperaturilor scăzute care se înregistreaza iarna, cu peste 32 km de tuneluri care găzduiesc centre comerciale, hoteluri, bănci, chiar și muzee. Cazare în Montreal.
Ziua 5 / 28.07.2018: Montreal – Îmbarcare pentru Croaziera în Nova Scoția
Mic dejun. Dimineața vom putea explora individual zona centrală a orașului Montreal iar la prânz vom fi transferați în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră al companiei Holland America, MS Veendam. Vom pleca din port la ora 16:00 într-o fascinantă croazieră în care, timp de o săptamână, vom avea ocazia sa admirăm frumusețile peisajelor din Nova Scoția, ne vom lăsa captivați de priveliștea deosebită oferită de golfurile sălbatice și ne vom răsfăța la bordul vasului, bucurându-ne de toate serviciile și facilitațile specifice unei croaziere. Cină şi cazare la bord.
Ziua 6 / 29.07.2018: Quebec
Mic dejun. Sosire la ora 07:00 în Quebec, romanticul oraș care a știut cum să conserve cultura francofonă și spiritul european, devenind astfel unul dintre cele mai îndrăgite orașe, pe care-l vom putea vizita într-o excursie opțională. Rivalitatea dintre englezii și francezii din America de Nord a dus la un război care a durat șapte ani, astfel încat, ocupat de către englezi în anul 1759, Quebec-ul a reușit să obțină totuși dreptul de a folosi și proteja limba și cultura franceză. Așezat pe un promontoriu, pe malul râului Saint Lawrence, cel dintâi așezământ francez de pe continentul nord-american, Quebecul, considerat a fi inima Canadei franceze, este un oraș istoric, de un șarm aparte, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom vedea orașul vechi cu zidurile fortificate, singurele din America de Nord, Cartierul Latin, Catedrala Notre - Dame de Quebec, Primăria, Place D’Armes și Palatul Regal. Până la ora 17:00 când vasul va ridica ancora, veți putea explora individual orașul. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 7 / 30.07.2018: Navigare în Golful Saint Lawrence
Mic dejun. Astăzi vasul va naviga prin Golful Saint Lawrence, locul de vărsare al fluviului Sf. Laurențiu în Oceanul Atlantic, cel mai mare estuar din lume, care scaldă țarmurile a jumătate dintre provinciile Canadei, fiind delimitat de Peninsula Labrador în nord, de Terra Nova în nord-est, iar în sud-vest de Peninsula Gaspe, New Brunswick și Insula Cap Breton. Vom avea prilejul de a admira peisaje mirifice, cu insule și păsări migratoare, cu păduri vechi de sute de ani învaluite în ceață și ape de un albastru ireal. Oriunde vom privi, spectacolul naturii ne va copleși. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 8 / 31.07.2018: Insula Prince Edward / Charlottetown
Mic dejun. Vasul va ancora pe Insula Prince Edward, în Charlottetown, la ora 08:00. Insula Prințului Edward este o provincie maritimă, cea mai mică provincie canadiană ca suprafață dar și ca populație, supranumită și "Grădina de Golf", referindu-se la peisajul luxuriant pastoral și la terenurile agricole din întreaga provincie. Înainte de afluxul europenilor, pe Insula Prince Edward locuia populația Mi'kmaq care a numit-o Epekwitk, însemnând "odihnindu-se pe valuri”. Nativii au crezut că insula a fost formată de către Marele Spirit care a introdus în apele albastre un lut roșu închis, în formă de semilună. În anul 1534, Jacques Cartier a fost primul european care a văzut insula. Ca parte a coloniei franceze Acadia, insula a fost numită "Île Saint-Jean", însa dupa ce Marea Britanie a obținut insula din partea Franței, în conformitate cu termenii Tratatului de la Paris din anul 1763, britanicii au numit noua lor colonie Prince Edward Island care a intrat în Confederația Canadiană la 1 iulie 1873. Prince Edward Island se prezintă ca "locul de naștere al Confederației", capitala provinciei fiind orașul Charlottetown, numit astfel dupa soția regelui George al III-lea, Charlotte of Mecklenburg-Strelitz. Vom putea opta pentru una dintre excursiile oferite de vasul de croazieră sau vom putea admira zona centrală a orașului, cu clădiri care ami

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL