Destinatii Europene

Circuit 2016 MYANMAR (BIRMANIA) si THAILANDA DE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
07/11/2016 - 22/11/2016
Pret Total:
680 € (42.5€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Vechiul Siam, Triunghiul de Aur si
tara Miilor de Pagode si Temple


M Y A N M A R ( B I R M A N I A ) si

THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur


BANGKOK – CHIANG MAI – CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – HEHO – INLE – MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – BAGAN MUNTELE POPA – YANGON – KYAIKHTIYO – BAGO

Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca sunteti in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, “Orasul Ingerilor”, locul de resedinta al zeului Indra. Veti fi uimiti de politetea si ospitalitatea locuitorilor din Myanmar, unde convietuiesc 135 de etnii cu obiceiuri si traditii diferite, Myanmarul aflandu-se intr-o zona de intersectie a doua uriase culturi, indiana si chineza, cu o bogata mostenire culturala si spirituala, care se intinde pe o perioada de peste 1.000 de ani. Veti simti ca ati fost cu siguranta in cea mai exotica destinatie asiatica atunci cand veti parasi “tara de aur a mii si mii de pagode si temple”.

Perioada: 07.11 – 22.11.2016

ZIUA 1 / 07.11.2016: BUCURESTI – FRANKFURT – BANGKOK
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 12:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1419 (14:35 / 16:10) si mai departe spre Bangkok cu zborul LH 712 (21:55 / 14:20).
ZIUA 2 / 08.11.2016: BANGKOK
Sosire la Bangkok, intalnire cu ghidul local care ne va primi cu ghirlande de flori si transfer la hotel, situat central, intr-o zona comerciala si de distractie. Timp liber pentru acomodare, plimbare si cumparaturi. Cina si cazare.
ZIUA 3 / 09.11.2016: BANGKOK
Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Regal, fondat in anul 1782 de regele Rama I si Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regala a Palatului, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda, care adaposteste o imagine a lui Buddha de dimensiuni impresionante, sculptata intr-o singura piatra de jad. Aici tinuta trebuie sa fie decenta, nu se accepta bluze fara maneci, pantaloni scurti, minijup si pantofi decupati in fata. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Wat Traimit, templul lui Buddha de Aur, a carui statuie cantareste nu mai putin de 5,5 t. In continuare vom vizita Templul lui Buddha Culcat, unde se afla cea mai mare statuie a lui Buddha din Bangkok, Chinatown si piata de flori Pak Klong Talat, unde vom avea ocazia sa admiram o multime de plante si flori exotice. Seara, croaziera cu cina traditionala si muzica thailandeza pe fluviul Chao Praya. Cazare.
ZIUA 4 / 10.11.2016: BANGKOK – CHIANG MAI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Chiang Mai, capitala provinciei de nord a Thailandei, numita si “Trandafirul Nordului”. Transfer la hotel pentru cazare. Dupa-amiaza vom incepe turul acestui oras bogat in minunate temple budiste cu o istorie fascinanta. Prima vizita o vom face la vestitul complex religios Wat Doi Suthep, unul dintre cele mai importante locuri istorice si spirituale din Thailanda, aflat pe coasta unei coline de 1.676 m inaltime, de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra orasului. Punctul culminant este vizitarea frumosului templu Wat Phrathat Doi Suthep, considerat ca fiind cel mai sacru si cel mai venerat templu din Thailanda de Nord, templu vechi de 600 de ani, la care se ajunge dupa ce se urca 309 trepte. Putem insa opta pentru accesul cu funicularul special amplasat la baza templului. Vizitam apoi Templul Wat Suan Dok, despre care se spune ca detine moaste ale lui Buddha si Wat Chedi Luang, construit prima data in anul 1411, fiind partial distrus in anul 1545. Seara vom participa la o cina traditionala – Khantoke – cu muzica si dansuri populare ale triburilor montane din nord. Cazare.
ZIUA 5 / 11.11.2016: CHIANG MAI – CHIANG RAI
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizitarea centrului de dresaj al elefantilor, una dintre cele mai bune scoli de specialitate din Asia de Sud-Est, unde vom vedea elefanti la lucru, facand baie, facand tot felul de giumbuslucuri, ba chiar pictand. Plecare spre Doi Mae Salong pentru a vizita cateva sate ale triburilor aborigene Akha, originare din Tibet si Yao, ocazie de a cunoaste viata de zi cu zi a acestor populatii rupte de civilizatie, care si-au conservat cu sfintenie traditia si cultura ritualurilor animiste. Vom avea prilejul sa vizitam si un sat al tribului renumit pentru “femeile girafa” sau femeile cu gaturile lungi, care poarta inele in jurul gatului, care au fost adaugate rand pe rand, de-a lungul anilor, pe care le vom regasi cu siguranta si in zona Lacului Inle din Myanmar. Dupa aceasta experienta inedita, urmeaza deplasarea spre Chiang Rai, capitala provinciei de nord a Thailandei. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 6 / 12.11.2016: CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN
Mic dejun. Programul zilei va debuta cu o vizita care ne va incanta ochii si sufletul: Templul Wat Rong Khun sau “Templul Alb”, unic in Thailanda, cu albul sau stralucitor amplificat de bucatile de sticla folosite la fatada si cu arhitectura sa unica, neconventionala pentru un templu budist. Calatoria continua spre Triunghiul de Aur, zona in care se intalnesc granitele a 3 state: Thailanda, Myanmar si Laos. Transfer la debarcader pentru imbarcarea pe vasul cu care vom face o plimbare pe Raul Mekong de-a lungul granitei celor trei tari, de unde vom putea observa viata obisnuita a localnicilor pe care vom avea prilejul sa-i intalnim intr-o scurta vizita pe Insula Don Sao. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 7 / 13.11.2016: CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – HEHO – INLE
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Mae Sai, cel mai nordic punct al Thailandei, aflat la granita cu Myanmar. Drumul de aprox. 4 ore ofera o ocazie unica de a admira peisajul pitoresc al nordului Thailandei. Sosire la Mae Sai unde vom face o scurta vizita a orasului, dupa care vom traversa podul de frontiera din localitatea Tachileik, de unde vom zbura spre Heho (zbor de 45 minute). Ajunsi la Heho, vom pleca cu autocarul spre debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde cu barci rapide vom intra pe Lacul Inle pentru a ajunge la resortul in care ne vom caza. Drumul care dureaza aprox. 45 de minute este un excelent prilej de a admira pitorescul peisaj inconjurator in care apar din cand in cand renumitii pescari localnici care-si vaslesc in mod inedit barcile ajutandu-se de picior. Cina si cazare.

ZIUA 8 / 14.11.2016: INLE – HEHO – MANDALAY
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o agreabila plimbare cu barca pentru a vizita Pagoda Phaung Daw Oo, gradinile plutitoare specifice zonei Lacului Inle, o fierarie, precum si o tesatorie cu fibre de lotus. Vom vedea de asemenea ateliere de prelucrare a argintului din satul Ywama, satul Nan Pan, unde se fabrica renumitele trabucuri “cheroot” si Manastirea Nga Phe Chaung, dupa care ne vom intoarce cu barcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde vom pleca spre aeroportul din Heho pentru zborul spre Mandalay, fosta capitala a Regatului Burma, unul dintre cele mai mari orase din Myanmar, centrul cultural al tarii, renumit prin concentrarea unui numar mare de calugari (peste 60% din intreaga tara) si prin artizanatul de buna calitate. Dupa sosire, daca timpul permite, vom admira un minunat apus de soare de pe renumitul pod de lemn U Bein, lung de 1,2 km, popas de neuitat pentru orice admirator al naturii. Cina la Restaurantul Ko’Kitchen (sau similar) si cazare la hotel.
ZIUA 9 / 15.11.2016: MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – MANDALAY
Mic dejun. Plecare cu vaporasul spre Mingun, localitate care se afla la o distanta de 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy, pentru a vizita uriasa pagoda neterminata Mingun, unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha. In apropiere se afla uriasul clopot Mingun de 90 tone, precum si Pagoda Myatheindan, renumita pentru cele sapte terase concentrice care se afla la baza sa. Dupa-amiaza, plecam spre Sagaing, traversand renumitul pod Ava, una dintre putinele legaturi intre cele doua maluri ale acestui fluviu urias al Asiei. Vom vizita Pagoda Khaungmudaw, care are forma unui enorm dom, apoi ne vom indrepta catre capitala regala Amarapura, “Orasul Nemuritorilor”, unde vom vedea Manastirea Mahagandayon, una dintre cele mai mari manastiri din tara. Intoarcere la Mandalay pentru a vizita Templul Mahamuni Paya, dedicat lui Buddha Mahamuni, acoperit cu foita de aur, precum si cateva ateliere de artizanat traditional unde vom putea asista la o demonstratie a procesului laborios de confectionare a foitelor de aur. In continuare vom vizita manastirea din lemn de teck, Shwenandaw Kyaung – Palatul de Aur, renumita pentru sculpturile in lemn, apoi Pagoda Kuthodaw Paya, unde se pastreaza cea mai mare carte cioplita in piatra, reprezentand scrierile sacre ale Budismului, numita si “cea mai mare carte a lumii” si Pagoda Kyauk Taw Gyi Paya, care-l adaposteste pe Buddha construit dintr-o singura bucata de marmura. La sfarsitul zilei vom urca pe dealul Mandalay, pentru a admira panorama orasului si un alt minunat apus de soare. Cina la Restaurantul A Little Bit of Mandalay (sau similar). Cazare.
ZIUA 10 / 16.11.2016: MANDALAY – BAGAN
Mic dejun. Transfer la debarcaderul fluvial de unde ne vom imbarca pe un vas cu care ne vom deplasa pana la Bagan. Pe parcursul zilei vom admira magnificul spectacol oferit de fluviu si de viata cotidiana a oamenilor acelor locuri. Popas in satul Yandabo pentru a vizita un atelier de ceramica traditionala. Sosire la Bagan, situat pe raul Irawaddy, oras spectaculos datorita templelor sale care sunt raspandite pe o zona considerabila, care in sec. al XI-lea era considerat unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Astazi Baganul este cea mai importanta zona arheologica a Asiei, deoarece se presupune ca aici au

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL