Destinatii Europene

CIRCUIT 2014 IN TARILE BALTICE: ESTONIA, LETONIA,

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
22/05/2014 - 15/08/2014
Pret Total:
695 € (77.22€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

17.Jul.2014
15.Aug.2014

Program
ZIUA 1: BUCURESTI - TALLINN
Intalnire dimineata la ora 04:00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Tallinn (escala la Varsovia). Sosire in Tallinn la ora locala 14:05. Transfer si cazare hotel 4 in Tallinn. Timp liber pentru o scurta plimbare de seara.
Ziua 2: TALLINN
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negostorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea orasului impreuna cu insotitorul de grup. Cazare hotel 4 in Tallin.
ZIUA 3: TALLIN
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki si vom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective ale orasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica Ortodoxa Uspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin. Cazare hotel 4 in Tallinn.
ZIUA 4: TALLINN - PARNU - RIGA
Mic dejun. Astazi vom pleca catre Riga. Inainte de a junge in capitala Letoniei vom face o oprire in orasul-statiune Parnu- capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care vom plecare catre Riga. Cazare hotel 4.
ZIUA 5: RIGA
Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local ce va include: Catedrala Sf. Petru, Catelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si "Elvetia letona" si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate. Seara ne intoarcem in Riga. Cazare hotel 4 in Riga.
ZIUA 6: RIGA - RUNDALE - VILNIUS
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Vilnius. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Vilnius. Cazare hotel 4 in Vilnius.
Ziua 7: VILNIUS
Mic dejun. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur de oras cu ghid local ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf.Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Dupa amiaza timp liber pentru a explora pe cont propriu orasul vechi. Cazare hotel 4 in Vilnius.
ZIUA 8: VILNIUS
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei - Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce in Vilnius.
ZIUA 9: VILNIUS - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru cursa Vilnius-Varsovia si apoi mai departe spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 14:05.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA