Destinatii Europene

Circuit 2013 -Franta – Elvetia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
06/07/2013 - 21/07/2013
Pret Total:
930 € (58.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – GYOR (940 km)

Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Gyor.

ZIUA 2. GYOR – SALZKAMERGUT – SALZBURG – ZELL AM SEE (510 km)

Mic dejun. In drumul spre Salzburg, vom traversa superba regiune Salzkammergut, pe malul lacurilor glaciare Gmunden si Mondsee. In statiunea Mondsee vom vizita biserica parohiala cunoscuta din filmul “Sunetul Muzicii”. Sosire in cursul dupa-amiezii in Salzburg. Se viziteaza Orasul Vechi, Casa lui Mozart, Domul, Gradinile Mirabell, Fortareata. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Zell am See.

ZIUA 3. ZELL AM SEE – WATENS – INNSBRUCK – VADUZ – DORNBIRN (375 km)

Mic dejun. Deplasare spre Innsbruck. Optional, vizita la Wattens unde vom putea face o incursiune in minunata lume a cristalelor Swarowski. In capitala Tirolului, Innsbruck, vizitam centrul orasului unde ne vor incanta Hofburg, Catedrala Sf.Iacob si Acoperisul de Aur (Goldenes Dachl) – simbolul orasului. Continuam traseul spre Dornbirn cu scurt popas in Vaduz. Cazare Dornbirn.

ZIUA 4. DORNBIRN – ZURICH – LUCERNA (175 km)

Mic dejun. Deplasare spre Zurich, cu vizita optionala la cascada Rinului, la Schaffhausen. Vizitarea orasului Zurich: Banhofstrasse, Fraumunster, Lindenhof, Grossmunster. Sosire si cazare in Lucerna.

ZIUA 5. LUCERNA – INTERLAKEN – BERNA – LAUSANNE (240 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Aici puteti opta intre urcarea cu trenuletul cu cremaliera spre cea mai inalta statie din Europa – Jungfraujoch (3454 m), strabatand peisaje de o coplesitoare frumusete, sau o plimbare cu vaporasul pe Brienzersee. Dupa-amiaza continuam traseul spre Lausanne. Oprire in Berna, capitala Elvetiei, pentru un tur de oras. Vom admira: Turnul cu ceas, Catedrala Sf.Vicentiu, Parlamentul. Cazare Lausanne.

ZIUA 6. LAUSANNE – GENEVA – CHAMONIX – GRASSE (500 km)

Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume: Aiguille du Midi, 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Dupa amiaza deplasare spre Coasta de Azur. Cazare in zona Grasse.

ZIUA 7. GRASSE – CANNES – NICE – MONTE CARLO (150 km)

Mic dejun. Program liber pentru plaja sau optional vizita la fabrica de parfumuri continuind cu excursie in faimoaselor statiuni de pe Coasta de Azur: Cannes, Nice si Monte Carlo. Cazare in zona Grasse.

ZIUA 8. GRASSE – AVIGNON – LYON (470 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Avignon, centrul papalitatii. Continuam traseul spre Lyon. Plimbare prin Presqu’Ile si cartierul St.Jean pentru a descoperi centrul orasului. Cazare Lyon.

ZIUA 9. LYON – CLERMONT FERRAND – VALEA LOIREI – TOURS- (525 km)

Mic dejun. Plecare spre Tours cu scurta oprire in Clermont-Ferrand, cunoscut centru universitar. In traseu vom vizita Castelul Chenonceaux, cel mai frumos castel din regiune. Cazare in zona Tours.

ZIUA 10. TOURS – MONT SAINT MICHEL – PARIS (650 km)

Dupa micul dejun, plecare spre Mont Saint Michel o stanca granitica (78 m inaltime) in Golful Saint-Malmo din Marea Manecii, unde se manifesta cel mai reprezentativ fenomen de flux si reflux, supranumit si Minunea Occidentului, unul din cele mai vizitate locuri din Franta. Seara cazare la Paris.

ZIUA 11. PARIS

Mic dejun. Impreuna cu insotitorul de grup, vom explora Parisul. Incepem cu Ille de la Cite – locul anticei Lutetia, nucleul istoric al Parisului. Vizitam catedrala Notre Dame, apoi trecem pe la Primaria Parisului, centrul Pompidou, Forumul Halelor si ajungem la Luvru. Prin Gradinile Tuilleries, continuam spre Champs Elysses, admiram Grand Palais si Petit Palais, iar de pe Podul Alexandru al III-lea, Esplanda Invalizilor cu celebrul Dom, unde este inmormantat Napoleon Bonaparte. Cazare Paris.

ZIUA 12. PARIS – VERSAILLES – FONTAINEBLEAU (180 km)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie de o de zi la Versailles – una din cele mai importante realizari ale artei franceze din sec.XVII, capitala politica a Frantei pana la 1789. Aici se pot vizita marile apartamente cu celebra Sala a Oglinzilor, Gradinile unde se afla Micul si Marele Trianon. Apoi continuam spre Fontainebleau, pentru a vizita castelul. Cazare Paris.

ZIUA 13. PARIS - REIMS – STRASBOURG (490 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Strasbourg cu scurta oprire in Reims in Champagne, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Cazare Strasbourg.

ZIUA 14. STRASBOURG – HEIDELBERG – ROTHENBURG – NURNBERG (380 km)

Mic dejun. Scurt tur de oras unde vom admira Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Nurnberg. Optional, vizita la Heidelberg pentru a vizita castelul si in pitoreasca localitate Rothenburg ober Tauber. La sosirea in Nurnberg, plimbare in orasul vechi unde vom admira: Hauptmarkt, Schoner Brunnen si Fraunkirche, St.Lorenzkirche, Sebaldus, Casa lui Durer si Kaiserburg (castelul imperial). Cazare in Nurnberg.



ZIUA 15. NURNBERG – BUDAPESTA (750 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta unde optional si, in functie de timp, se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina). Cazare la Budapesta.

ZIUA 16. BUDAPESTA – BUCURESTI (825 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.



TARIF: 930 euro/persoana/pachet

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 pers.



TARIFUL INCLUDE:

· transport cu autocar modern, clasificat 3*;
· 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-3*;
· vizitele cuprinse in program;
· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minim 40 persoane


TARIFUL NU INCLUDE:

· asigurari (storno, medicala);
· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
· telecabina sau trenuletul in Chamonix sI Interlaken;
· excursiile optionale (minim 30 participanti): Gmunden+ Mondsee (5+5 Eur/pers), Wattens (5 Eur/pers), Cascada Rhinului – Schaffhausen (15 Eur/pers, inclusiv intrarea), Chamonix (25 Eur/pers), Fabrica de Parfumuri + Coasta de Azur (25 Eur/pers), Versailles+Fontainebleau (25 Eur/pers), Heidelberg (10 Eur/pers), Rothenburg (10 Eur/pers), croaziera la Budapesta cu cina (30 Eur/pers);






Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
06-Iul-13 - 21-Iul-13930

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel