Destinatii Europene

China - Macao - Hong Kong 20 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
20 zile
Valabilitate Oferta:
09/12/2013 - 11/08/2014
Pret Total:
2930 € (146.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 – Luni, Intalnire la ora 16.30 cu ghidul roman la Otopeni-check in Quatar pt destinatia Doha. Decolare, ora 18.25, sosire, ora 25.55.
ZIUA 2 Decolare din Doha la ora 1.50 spre Beijing.Sosire, ora 14.40. Vizita Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Transfer la hotel.
Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.
Seara, show de opera. Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Orasul Interzis si Templul Cerului. Dupa amiaza-shopping. Deplasare, noaptea, cu trenul. Cazare in tren.
ZIUA 5 Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 20.17-deplasare cu trenul.
Cazare pe tren.
ZIUA 8. Ora 8.55-sosire la Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor. Timp liber. Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang. Cazare pe vas.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma). Cina si cazare pe vas.
ZIUA 10 (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong. Cina si cazare pe vas.
ZIUA 11 (mic dejun). Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu autocarul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45. Cazare pe tren.
ZIUA 12 Ora 10.39, sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani. Cina si cazare in Suzhou.
ZIUA 13 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile“Master of the Net”. Popas (1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu).
Cazare in Shanghai.
ZIUA 14 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing).Ora 16.25-deplasare cu trenul. Cazare pe tren.
ZIUA 15 Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo. Cina si cazare in Guilin.
ZIUA 16 (mic dejun).Croaziera pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo(popas in centru).Deplasare cu autocarul. Cina si cazare in Guangzhou.
ZIUA 17 (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc)– tur cu ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri. Cazare in Macao.
ZIUA 18 (mic dejun). Ora 11 - croaziera (o ora) Macao-Hong Kong (tur 3 ore, cu ghid local). Optional, croaziera in Insula Lama.
Cazare in Hong Kong.
ZIUA 19 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12). Optional-Disneyland (cel mai mare din Asia). Shopping. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 23.05.
ZIUA 20 – Sambata. Decolare la ora 1.45 spre Doha, sosire la ora 5.30. Decolare la ora 8.25 spre Bucuresti. Sosire la ora 13.30 la Otopeni.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii incluse:
  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • bilet avion Bucuresti-Doha-Beijing/Hong Kong- Doha-Bucuresti;
  • transport cu autocar 2 cu aer conditionat si cu trenul; · servicii ghid roman si ghizi locali;
  • cazari : 3 pe vapor de 5,4 pe tren in cabine pt 4 persoane si 10 in hoteluri de 3,4.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA