Destinatii Europene

China 2014 - circuit 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
23/10/2013 - 02/05/2014
Pret Total:
1165 € (105.91€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 02/05/2014

Program:
Ziua 1: BUCURESTI - SHANGHAI:
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 15:30, la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala KLM cu destinatia Beijing, decolare la ora 17:30. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: SHANGHAI - Parisul Estului:

Sosire la Shanghai la ora 14:05. Transfer cu autocarul de la aeroport in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vom face un tur de oras. Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3.

Ziua 3: SHANGHAI:

Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradiniile Yuyuan, Centrul Vechi al orasului, Templul lui Buddha de jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul cat si cina vi se vor servi la restaurante locale.
Ziua 4: SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - XI`AN (calatorie cu trenul de noapte):

Mic dejun. Vizitarea orasului Zhujiajiao, construit pe apa, si intrare la muzeul local. Transfer catre gara din Shanghai. Cina se va servi mai devreme. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre Xi`an.

Ziua 5: XI`AN:

Sosire si cazare in Xi`an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang`an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi`an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi`an, aflata in interiorul templului Da Ci`en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Cazare in Xi`an la hotel de 3.
Ziua 6: XI`AN :

Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor", menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi`An.

Ziua 7: XI`AN - BEIJING:

Dimineata vom lua trenul expres catre Beijing. Sosire in jurul orei pranzului. Se va servi pranzul la restaurant local. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3 si cina la un restaurant local.
Ziua 8: BEIJING:

Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Cina se va servi la un restaurant local.

Ziua 9: BEIJING:

Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si a Palatului de Vara ( constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.
Ziua 10: BEIJING :

Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si "Palatul Pacii si Armoniei"), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.

Ziua 11: BEIJING - BUCURESTI:

Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Beijing, la ora 08:00. Plecare spre Bucuresti cu compania KLM via Amsterdam, la ora 11:05. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in cursul noptii, la ora 00:25.

Servicii incluse

transport cu avionul, compania KLM Bucuresti - Shanghai si Beijing - Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam)
1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai-Xi’An (cuseta pentru 4 persoane)
tren expres de la Xi’An la Beijing
8 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing
pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)
transport cu autocar local pe circuit
vizite si intrari la obiectivele turistice
ghid local pentru vizite
insotitor roman de grup

Servicii neincluse

taxele de aeroport = 445 EURO - se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost informativ asigurare storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA