Destinatii Europene

China 12 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
04/09/2013 - 06/10/2013
Pret Total:
1099 € (91.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 Bucuresti Beijing
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing.
Ziua 2 Beijing (Cina)
Sosire la Beijing . Transfer la hotel . Dupa masa, vizitam Palatului de Vara cu una din cele mai bine conservata gradini regale din China. Cazare in Beijing. Cina la un restaurant local.
Ziua 3 Beijing (Pranz si Cina )
Mic dejun. Excursie de o zi la ces mai reprezentativa contructie a Chinei - Marelui Zid - sectiunea Juyongguan Pass - cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei. In continuare vizitam unu magazin traditional de cloisonné-uri ( vase traditionale ), urmat de pranz. In jumatatea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). La finaul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. Cazare in Beijing. Cina la restaurantul hotelului sau la un restaurant local.
Ziua 4 Beijing Xian (Pranz si Cina )
Mic dejun. Excursie de o zi cu vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian`anmen - cea mai mare piata din lume , devenita simbol national. Dupa pranzul la un restaurant local, vizitam Templului Cerului, Opera din Beijing - are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la un restaurant local. Dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit ).
Ziua 5 Xian (Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza zidul de incinta a orasului ( singurul conservat in intregime din China ), sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant " Palatul Imparatului Tang ". Cazare la Xi`an.
Ziua 6 Xian Luoyang (Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza Terra Cotta Warriors , Mormantul Imparatului Qin si Fabrica de ceramica. Transfer cu autocarul la Luoyang - se află în vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind străbătut de Fluviul Galben. Luoyang este un oras intemeiat in secolul al 12-lea înaintea erei noastre, fiind unul dintre cele opt capitale antice ale Chinei şi singurul oraş numit "Capitala Sfântă" în istoria Chinei. Cazare Luoyang.
Ziua 7 Luoyang Zhengzhou (Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza pesterile Longmen , Templul Shaolin si Kungfu Show . Transfer cu autocarul la Zhengzhou- capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgând la nord şi Munţii Songshan la vest, oraşul este aşezat în Campia Centrala a Chinei şi uneşte nouă provincii ale ţării. Cazare Zhengzhou.
Ziua 8 Zhengzhou Wuxi Suzhou (Cina )
Mic dejun. Plecam cu trenul catre Wuxi - vechi oras industrial , la sosire vom vizita Lacul Taihu si croaziera pe Canalul Grand. In cursul serii vizitam Shan Tang- strada antica si transfer in Suzhou pentru cazare .
Ziua 9 Suzhou (Pranz si Cina )
Mic Dejun. Suzhou este un oras din estul Chinei, in apropiere de Shanghai. Reprezinta o importanta atractie turistica din estul Chinei, fiind strabatut de numeroase canale si avand multe poduri de piatra si gradini construite meticulos. A fost supranumit "Venetia din Est" sau "Venetia Chinei". Vizitam Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si "orasul de apa "Tongli. Cazare Suzhou.
Ziua 10 Suzhou Shanghai (Pranz si Cina )
Mic Dejun. Transfer la Shanghai. Mergem la hotel pentru a ne odihni iar dupa pranz vizitam Piata Populara si apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina la restaurant local. Cazare in Shanghai.
Ziua 11 Shanghai (Cina )
Mic dejun la hotel. Astazi vizitam zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Luam pranzul la un restaurant local si continuam vizitele cu Templul Buddha din Jad. Cazare in Shanghai.
Ziua 12 Shanghai Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pretul include:
  • Bilet avion Bucuresti/Beijing si Shanghai – Bucuresti;
  • Bilet de tren conform cu itinerariul excursiei
  • 10 nopti de cazare la hoteluri de 3*;
  • Tururi si vizite conform cu itinerariul excursiei;
  • Asistenta turística in limba romana;
  • Nu sunt incluse:
  • Taxele de aeroport 389 euro/persoana
  • Taxa de viza si procesare 70 euro de persoana
  • Asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghid local
  • Asigurarea medicala si storno
  • Taxa de plecare din China- 90 Yuan( 12 USD)
  • Alte servicii neincluse in program
  • Bacsisurile pentr ghid si sofer

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA