Destinatii Europene

Carnavalul de la Rio 2012, Brazilia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Carnaval
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
16/02/2012 - 25/02/2012
Pret Total:
2335 € (233.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1- 16 Februarie
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04.00 la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa KLM care decoleaza la ora 06.00 si aterizeaza in Amsterdam la ora 08.05. Dupa un stop de aproximativ 2 ore veti decola la ora 10.40 si veti ateriza in Rio de Janeiro la ora 19.30. La sosire veti fi asteptati de catre ghidul local si veti fi transferati la Hotel Windsor Asturias 4* pentru cazare.

Ziua 2 - 17 Februarie
Mic dejun in cadrul hotelului. Astazi veti face o vizita de o zi prin Rio de Janeir de la hotel va veti indrepta spre Laguna Rodrigo de Freitas si veti ajunge la poalele muntelui Corcovado; de aici veti lua trenuletul care va duce prin padurea Tijuca (cea mai mare padure „urbana” din lume) catre varful muntelui, unde se afla faimoasa statuie a lui Isus Mantuitorul - „the Redeemer”, considerata una dintre cele „7 Minuni ale Lumii Moderne”; de aici veti putea lua un ascensor pentru a ajuge chiar la baza statuii („Minunea din Rio”), de unde puteti admira panorama orasului. La intoarcere veti urma acelasi drum si veti merge spre faimosul Munte Sugar Loaf, situat in Golful Guanabara. Veti urca cu telecabina pe Varful Urca (215m deasupra nivelului marii) si veti putea realiza fotografii panoramice asupra golfului si a insulelor tropicale. Drumul va continua cu o a doua telecabina, pana ajungeti pe varful Muntelui Sugar Loaf (395m), de unde privelistea e cu adevarat spectaculoasa: Rio, plaja Copacabana, Botafogo si Corcovado. Cazare la Hotel Windsor Asturias 4*.

Ziua 3 – 18 Februarie
Mic dejun in cadrul hotelului. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, veti participa la PARADA CARNAVALULUI LA SAMBODROMO!Principala atractie a Carnavalului de la Rio este Parada Samba la care participa toate statele Braziliei, dar si alte tari. Parada incepe la ora 21:00 si tine pana dimineata, in jurul orei 06:00. Acest maraton Samba este, de fapt, o competitie intre scolile de dans. Cazare la Hotel Windsor Asturias 4*.

Ziua 4 – 19 Februarie
Mic dejun in cadrul hotelului. Timp liber la dispozitie pentru relaxare, plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare la Hotel Windsor Asturias 4*.

Ziua 5 – 20 Februarie
Mic dejun in cadrul hotelului. Timp liber la dispozitie pentru relaxare, plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare la Hotel Windsor Asturias 4*.

Ziua 6 – 21 Februarie
Dupa micul dejun va veti bucura de ultimele momente petrecute in Rio de Janeiro, apoi veti pleca cu autocarul spre Buzios. Drumul va dura in jur de 2 ore si veti ajunge in statiune dupa-amiaza.Initial intemeiat de catre piratii europeni si negustorii de sclavi, acest fericit amestec deculturi si natii aprosperat si a devenit un sat pitoresc de pescari, ales una din cele mai frumoase 10 zone din lume, faimos pentru combinatia unica de farmec rustic, armonie arhitecturala, frumusete incredibila si o colectie variata de boutique-uri si restaurante sofisticate frecventate de vizitatori din toata lumea care vin aici pentru a-i savura magia. Cazare la Hotel Pousada Corsario 4* sau similar.

Ziua 7 – 22 Februarie
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare, plaja sau excursii optionale. Cazare la Hotel Pousada Corsario 4*.

Ziua 8 – 23 Februarie
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare, plaja sau excursii optionale. Cazare la Hotel Pousada Corsario 4*.

Ziua 9 – 24 Februarie
Dupa micul dejun va veti bucura de ultimele momente petrecute in Buzios, apoi veti pleca cu autocarul spre aeroportul din Rio de Janeiro pentru imbarcare pe cursa Air France care decoleaza la ora 18.25 si aterizeaza in Amsterdam la ora 08.00 (25 februarie)

Ziua 10 – 25 Februarie
Dupa o escala de aproximativ 2 ore veti decola la ora 10.25 si veti ateriza in Bucuresti la ora 14.15.

Pret pachet servicii: 2.335 eur / loc in camera dubla 2.998 eur / camera singla

PACHETUL INCLUDE:
-bilet de avion Bucuresti – Rio de Janeiro – Bucuresti;
-5 nopti cazare cu mic dejun in Rio de Janeiro la Hotel Windsor Asturias 4* sau similar;
-3 nopti cazare cu mic dejun in Buzios la Hotel Pousada Corsario 4* sau similar;
-transferuri aeroport – hotel – aeroport si Rio de Janeiro – Buzios
-tur de oras Rio de Janeiro cu Corcovado si Sugar Loaf
-bilet intrare la Parada scolilor de samba, grupa A, pe 18 februarie, transfer inclus, loc in sector 9
-insotitor de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
-taxe de aeroport 412 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
-asigurarea medicala si asigurare storno (recomandate)
-excursii optionale
-cheltuieli de natura personala si alte vizite decat cele mentionate

Hotel Windsor Asturias 4*http://www.windsorhoteis.com.br/en/hoteis/windsor-asturias/9/apresentacao.aspx
Situat intr-una din cele mai frumoase si prietenoase zone din centrul orasului, Cinelandia. Este aproape de multe atractii culturale si turistice, cum ar fi Teatro Municipal, Muzeul de Arta Moderna, frumoasa Piata Paris si la numai cinci minute de mers de zona fermecatoare si boema Lapa, cu toate barurile si spectacolele ei in stiluri diferite. Pentru cei care doresc sa exploreze Copacabana, "Printesa marii", aceasta este doar zece minute de mers cu masina de la hotel. In afara de locatia excelenta, acest hotel ofera cazare confortabila si servicii renumite pentru cordialitatea tipic braziliana ce caracterizeaza toate hotelurile lantului Windsor. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat cu control individual, internet de banda larga, televiziune prin cablu, seif privat, mini-bar, bai de granit cu uscatoare de par si oglinzi de machiaj; ferestre sunt izolate fonic si exista etaje pentru nefumatori. De pe acoperisul hotelul aveti o priveliste fantastica a Golfului Guanabara, acesta fiind locul ideal pentru toti cei care doresc sa inoate, sa davureze o bautura la bar sau sa citeasca o carte. Cei care doresc sa se antreneze, au la dispozitie un modern centru de fitness bine echipat si o sauna. Hotelul ofera o varietate de mancaruri delicioase în restaurantul Opera, renumit in zona pentru calitatea produselor si servicii.

Hotel Pousada do Corsario 4*http://www.pousadacorsario.com.br/buzios/
Situat pe faimoasa plaja Ossos, hotelul se distinge pentru arhitectura sa superba, armonizata cu decoratiunile unice. In afara de a va bucura de frumusetea naturii din imprejurimi, aici veti experimenta, de asemenea, servicii de calitate. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif digital (inclus in tarif), acces internet (disponibil numai pentru camerele Luxury si Super VIP), TV prin cablu, telefon si minibar. Pe o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, hotelul ofera două piscine (una acoperita), sauna, sala de gimnastica, sala de jocuri, parc pentru copii, sala de mic dejun.

Tariful este valabil pentru un numar minim de 20 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, tariful se poate modifica. La inscriere se achita un avans de minim 30%, iar plata finala se va face cu cel putin 30 zile inainte de data de plecare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Feb-12 - 25-Feb-122335

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio