Destinatii Europene

Carnaval Venetia 2015

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Carnaval
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/09/2014 - 13/02/2015
Pret Total:
299 € (42.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Carnavalul de la Venetia are o traditie de peste opt secole, dar din 1979, de cand este organizat in fiecare an, carnavalul practic s-a globalizat si este tot mai mult legat, prin turistii care vin de pe toate continentele, de toate culturile lumii.

13 Februarie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.

14 Februarie BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Vienna. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Seara, optional se poate organiza pentru min. 20 persoane o Cina traditionala vieneza in Grinzing. Tarif: aprox. 25 Euro/pers, transfer inclus! Cazare hotel Arion City 3* sau similar in Viena.

15 Februarie VIENA – GRAZ – VENETO
Mic dejun. Excursia continua spre Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic si apoi catre Italia – in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Sosire in timpul serii la hotel. Cazare hotel Best Western Titian Inn 3* Treviso sau similar.

16 Februarie CARNAVALUL DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Concursul se desfasoara de doua ori pe zi, pe toata perioada carnavalului. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Scena reprezinta imina acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Titian Inn 3* Treviso sau similar.

17 Februarie CARNAVALUL DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia.
Optional, se poate face o excursie in Insulele Murano si Burano. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Titian Inn 3* Treviso sau similar.

18 Februarie VENETIA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare dis-de-dimineata spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

19 Februarie BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de formalitatile vamale.

calculate pentru un grup de 40 platitori
Tarife

- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 249 Euro copil 2-11.99, in camera cu 2 adulti
- 409 Euro adult loc in camera single

Pachetul include:

- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Arion City 3* Viena sau similar3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Best Western Titian Inn 3* Treviso sau similar
- 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
- Tur de oras Viena panoramic si pietonal
- Tur de oras Graz
- Tur de oras Budapesta
- Taxa de check point pentru autocar
- Transport cu autocar propriu 4* pe toata durata excursiei
- Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
- bilete de vaporas spre/dinspre Venetia
- taxa de oras la hotelul din Italia (se achita exclusiv la receptia hotelui de catre fiecare turist in parte)

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:
- Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

- Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
- Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare
- TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de agentie cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
- Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
- Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
- Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
- Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
- Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
- Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
- Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

DOCUMENTE DE CALATORIE

- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
- Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
- Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
- Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru a

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: FREE SPIRIT