Destinatii Europene

Canada si SUA 2014

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
27/08/2014 - 07/10/2014
Pret Total:
2245 € (160.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

07.Oct.2014 2245 EUR

Include:
-transport cu avionul Bucuresti - Toronto, retur Washington - Bucuresti cu compania Air France KLM
-12 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3: 2 nopti in Toronto, 1 noapte in Ottawa, 1 noapte in Montreal, 2 nopti in Quebec, 2 nopti in zona Boston, 2 nopti in New New York si 2 nopti in Washington
-transferuri aeroport - hotel - aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
-tururi de oras cu ghid local in Toronto, Montreal, Quebec
-vizitarea turnului CN Tower in Toronto
-vizitarea Cascadei Niagara si plimbare cu vaporasul Maid of The Mist
-croaziera 1000 Islands
-vizitarea Muzeului Civilizatiei in Ottawa
-excursie la Côte de Beaupr (in provincia Quebec)
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport si securitate = 435 EURO - pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
-taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
-taxa de viza Canada (Temporary Resident Visa- Single Entry 60 EURO sau Temporary Resident Visa - Multiple Entry 120 EURO) se achita individual la orice sucursala a Bancii Transilvania

Ziua 1: BUCURESTI - TORONTO
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:30; plecare spre Torontola ora 07:20, cu o schimbare a cursei la Paris pentru zborul transatlantic. Sosire la Toronto in cursul dupa amiezii. Transfer la hotel 3 si cazare. Seara este rezervata pentru o scurta intalnire informativa cu ghidul si pentru odihna, in vederea acomodarii cu noul fus orar.
Ziua 2: TORONTO & CASCADA NIAGARA
Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu ghidul local si impreuna vom vizita - in cadrul unui tur panoramic de oras - cele mai importante atractii ale capitalei economice a statului canadian: Rogers Center, CN Tower, cladirile Parlamentului provinciei Ontario, Queen`s Park. Dupa efectuarea turului de oras ne vom indrepta catre Cascada Niagara si vom admira de aproape aceasta uimitoare minune naturala, in cadrul unei plimbari cu vaporasul Maid of The Mist. Seara ne intoarcem in Toronto, nu inainte de a cumpara un souvenir de la magazinele aflate in apropierea cascadei.
Ziua 3: TORONTO - OTTAWA (450 km)
Mic dejun. Vom urma tarmul Lacului Ontario catre orasul colonial Kingston, spre estuarul fluviului St. Laurence. Ne vom relaxa intr-o croaziera de o ora in arhipelagul celor 1000 de Insule. Intorsi pe tarm, ne vom indrepta catre capitala tarii, Ottawa, renumita pentru bulevardele largi, cladirile impunatoare si gradinile publice cu lalele multicolore. Cazare in Ottawa, hotel 3.
Ziua 4: OTTAWA - MONTREAL (212 km)
Mic dejun. Parasim Ottawa si intram in provincia francofona Quebec. Ne continuam drumul catre Montreal unde, odata ajunsi, avem prevazut un tur de oras care ne va arata contrastul intre orasul vechi, cu stradute inguste si orasul modern cu cladiri impresionante. Cazare in Montreal, la hotel 3.
Ziua 5: MONTREAL - QUEBEC CITY (250 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizite suplimentare in Montreal. Ne deplasam apoi catre Quebec City, cel dintai asezamant francez de pe continentul Nord American. Seara va propunem o cina (optionala) intr-unul dintre bistrourile romantice ale orasului. Cazare in Quebec City la hotel 3, unde vom ramane pentru urmatoarele doua nopti.
Ziua 6: QUEBEC CITY
Mic dejun, urmat de un tur de oras cu ghid local. Quebec este un oras incantator, istoric, cu un sarm european aparte. Vom vedea Cartierul Latin, parcul istoric Battlesfield - scena unor confruntari care au schimbat destinul Americii de Nord - Basilica, Citadela si Palatul Regal (exterior). Spre nord vom ajunge la altarul St Anne de Beaupre, primul loc de pelerinaj din America de Nord, si la impresionanta Cascada Montmorency (83m).
Ziua 7: QUEBEC - BOSTON (640 km)
Mic dejun. Traseul excursiei va urma linia stancoasa a tarmului catre sud, iar drumul spre Boston va cuprinde si o oprire intr-unul dintre satele pitoresti de coasta cum ar fi Kennebunkport. Aici vom avea ocazia sa vedem viata obisnuita, de zi cu zi, a locuitorilor din Noua Anglie. Vom trece de Portsmouth, singurul oras aflat pe coasta din zona New Hampshire. Vom ajunge seara la Boston, oras important al Statelor Unite ale Americii, statul Massachusetts. Cazare hotel 3 in zona Boston.
Ziua 8: BOSTON
Boston este unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase ale Americii. Vom vizita cu ghidul, printre altele: Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Dupa amiaza este libera pentru o plimbare relaxanta intr-una din gradinile publice ale orasului sau pentru vizitarea Muzeului US Constitution. Alternativ, va propunem o o vizita optionala la Muzeul Vrajitoarelor din Salem, Universitatea Harvard si o croaziera relaxanta pe Raul Charles.
Ziua 9: BOSTON - NEW YORK (360 km)
Mic dejun. Plecare spre Big Apple. In cursul dupa amiezii, dupa ce ne vom caza la un hotel de 3, avem prevazut un tur panoramic de oras in cadrul caruia vom vizita cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center.
Ziua 10: NEW YORK
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in acest minunat oras. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Island, Brooklyn, Soho, si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York. Cazare la hotel 3.
Ziua 11: NEW YORK - PHILADELPHIA - ATLANTIC CITY (optional) - WASHINGTON, DC (570 km)
Mic dejun. Plecare spre Philadelphia, oras istoric in care s-au scris si adoptat doua documente de importanta majora: Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite. Vom face un tur de oras in care vom vizita Parcul Independentei, vom vedea Liberty Bell, clopotul urias de 943 kg, simbol istoric al independentei, aflat in turla cladirii Independence Hall. In continuare, optional, se poate face o mica abatere de la traseu pentru a vizita Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3. In limita timpului ramas disponibil, seara va propunem o plimbare in cartierul istoric Georgetown.
Ziua 12: WASHINGTON
Mic dejun. Astazi vom vizita capitala celui mai important stat al lumii, cu cele mai cunoscute obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI - panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, George Town, Kennedy Cultural Center, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori.
Ziua 13: WASHINGTON - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pana la 12:00, cand vom elibera camerele. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.
Ziua 14
Schimbarea cursei la Amsterdam; sosirea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA