Destinatii Europene

CANADA DE VEST Calgary - Parcul National Banff - L

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
04/01/2012 - 21/08/2012
Pret Total:
1975 € (179.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Canada din America
de la 1975 EUR America 11 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667

Ziua 1: BUCURESTI – CALGARY
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata; plecare spre Calgary la ora 06:00, zbor KLM (cu schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Calgary la ora locala 13:30. Transfer la hotel. Cazare.
Ziua 2: CALGARY – PARCUL NATIONAL BANFF (130 km)
Mic dejun urmat de un tur panoramic al orasului Calgary, orasul contrastelor – zgarie nori si cowboy. Turul ne va purta spre principalele atractii ale metropolei canadiene: Calgary Tower, Satul Olimpic, districtul financiar si parcul Stampede, locul unde se tine concursul anual de rodeo. Dupa-amiaza vom pleca spre bijuteria Stancosilor, Parcul National Banff, cu izvoare termale, canioane adanci, ghetari spectaculosi si 6641 km2 de padure, regiune declarata Patrimoniu UNESCO inca din 1985. Vom vizita parcul si cu putin noroc vom fotografia ursi, caprioare, elani sau vom admira zborul maiestuos al vulturilor plesuvi.Dupa-amiaza tarziu vom avea timp liber pentru cumparaturi sau putem opta pentru o plimbare cu gondola spre Sulphur Mountain (punct de belvedere spre Muntii Stancosi). Cazare in Banff.
Ziua 3: BANFF– LACUL MORAINE - LACUL LOUISE – BANFF (150 km)
Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Valley of Ten Peaks (“Valea celor Zece Varfuri”) si Lacul Moraine, renumit pentru culoarea de smarald a apei in care se oglindesc varfurile acoperite de zapada ale Stancosilor. Urmatorul obiectiv al acestei zile este incredibilul lac Louise cu ape turcoaz, inconjurat de ghetari si munti semeti, o imagine desprinsa parca dintr-o carte postala. Vom avea timp liber sa ne relaxam sau sa servim pranzul. Dupa-amiaza ne intoarcem in Banff unde, optional, ne vom relaxa la izvoarele termale din celebrul hotel Banff Springs, vom pescui sau vom participa la o experienta de neuitat data de survolarea Stancosilor din elicopter. Cazare hotel 3 in zona Banff.
Ziua 4: BANFF – JASPER (300 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Parcul National Jasper, intr-o calatorie unica de-a lungul drumului “Icefields Parkway” ce ne va conduce spre lacuri glaciare, paduri virgine, cascade si rauri tumultuoase, pe scurt autostrada cu cele mai frumoase peisaje din lume. Optional, vom participa la o excursie memorabila pe cel mai mare camp de gheata din Stancosi, Icefield Columbia. Imbarcati in vehicule speciale (Ice Explorer) ne vom plimba pe suprafata ghetarului Athabasca si vom cunoaste aceste minuni inghetate, relicve impunatoare din perioada glaciara. Spre sfarsitul dupa-amiezii sosim in Parcul National Jasper unde vom avea cazare in urmatoarele 2 nopti.
Ziua 5: JASPER –LACUL MALIGNE – JASPER
Mic dejun. In aceasta zi vom explora Parcul National Jasper, cel mai extins parc din Stancosi. Vom petrece o zi de neuitat in mijlocul naturii vizitand atractiile de top ale parcului: Lacul Beauvert, centrul oraselului Jasper, lacurile Pyramid si Patricia si valea raului Maligne. Vom urma traseul vaii si vom face o scurta drumetie prin Canionul Maligne, unul dintre cele mai spectaculoase canioane din Canada. Optional, ne vom plimba cu vaporasul pe lacul Maligne, cel mai mare lac natural din Stancosi. Cazare in Jasper.
Ziua 6: JASPER – KAMLOOPS (440 km)
Mic dejun. Vom urma traseul autostrazii Yellowhead de-a lungul raului Thompson spre urmatoarea destinatie din circuitul nostru, Kamloops (“Locul unde se intalnesc raurile”). Ne vom opri in Parcul Mount Robson unde vom vedea Lacul Moose si optional vom urca spre cascadele Overlanders. In continuare vom traversa Parcul Wells Gray unde ne vom opri pentru admirarea cascadelor Spahatas sau Helmcken. Seara cazare in Kamloops.
Ziua 7: KAMLOOPS – FRASER CANYON – VANCOUVER (360 km)
Mic dejun. Deschidem aceasta zi cu o calatorie senzationala prin Hell’s Gate, un canion adanc format de raul Fraser urmand ca spre sfarsitul dupa-amiezii sa sosim in Vancouver, al treilea oras ca marime din Canada. Cazare in Vancouver.
Ziua 8: VANCOUVER (TUR DE ORAS SI EXCURSIE LA PODUL SUSPENDAT CAPILANO)
Mic dejun urmat de un tur de oras. Scrutand apele stramtorilor Johnstone si Georgia si avand Muntii de Coasta ca fundal, Vancouver este unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii. In acest tur ne vom plimba prin cartierul istoric Gastown – un mix perfect de boutique-uri, cafenele, galerii si cladiri din secolul al XIX-lea, prin vibrantul cartier chinezesc, pe Insula Granville – o oaza urbana renumita pentru piata de alimente proaspete si pentru zonele de shopping, vom trece pe langa Universitatea British Columbia cu o traditie de peste un secol si ne vom relaxa in parcul Stanley invaluit in mireasma placuta a padurilor de conifere.
Dupa-amiaza vom avea parte de senzatii tari in timp ce vom vizita cea mai veche atractie a orasului, podul Capilano suspendat la 76 m deasupra albiei canionului omonim. Curajul nostru va fi pe deplin recompensat cu privelisti ametitoare. Cazare in Vancouver.
Ziua 9: VANCOUVER – VICTORIA - VANCOUVER (210 km)
Dupa micul dejun, vom traversa cu ferry boat-ul Stramtoarea Georgia, intr-o calatorie memorabila spre pitoreasca insula Vancouver. Daca norocul este de partea noastra vom putea vedea cateva exemplare ale faunei locale incluzand vulturi plesuvi, foci si chiar orci. Ajunsi la destinatie, vom participa la un tur al elegantului oras Victoria, renumit pentru atmosfera de moda veche data de abundenta ghivecelor de flori suspendate si a jardinierelor ce decoreaza fiecare felinar, balcon sau vitrina. Optional vom vizita incantatoarelor gradini Butchard, renumite la nivel mondial pentru remarcabila colectie de plante rare. Continuam spre centrul orasului unde un tur pietonal ne va familiariza cu principalele atractii ale orasului: Parcul Beakon Hill, Beach Drive, Hotelul Empress, un simbol al orasului din secolul al XIX-lea, impozantele cladiri ale Parlamentului, magazinele din Bastion Square. Timp liber pentru vizitarea celui mai “britanic” oras canadian. Cazare in Vancouver.
Ziua 10: VANCOUVER – AMSTERDAM
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport in jurul orei 13:00 si imbarcare la cursa KLM Vancouver - Amsterdam, cu decolare la ora 16:00.
Ziua 11: AMSTERDAM - BUCURESTI
Sosire in Amsterdam la ora locala 10:20, imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti ce decoleaza la 12:40. Sosire la Bucuresti la ora locala 16:25.
Obiective turistice:

Calgary Tower, Satul Olimpic, districtul financiar si parcul Stampede, locul unde se tine concursul anual de rodeo.Optional, vom participa la o excursie memorabila pe cel mai mare camp de gheata din Stancosi, Icefield Columbia.

Durata: 11 zile | Transport: Avion
Plecari Camera dubla
21.Aug.2012
1975 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
PRET / persoana: 1975 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 625 EURO
Reducere loc in camera tripla (adult/copil): 50 EUR/persoana


Servicii incluse:
-transport cu avionul Bucuresti - Calgary si Vancouver - Bucuresti cu compania KLM;
-9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3: 1 noapte in Calgary, 2 nopti in Banff, 2 nopti in Jasper, 1 noapte in Kamloops, 3 nopti in Vancouver
-transferuri aeroport - hotel - aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului
-ghid local vorbitor de limba engleza
-insotitor roman de grup pe intreaga durata a circuitului
-tururi panoramice in orasele Vancouver, Victoria si Calgary
-excursie la podul suspendat Capillano
-transfer cu ferry boat Vancouver - Victoria - Vancouver
-taxele de intrare si vizitarea Parcurilor Nationale Banff si Jasper
-vizitele precizate in program

Servicii neincluse:
-taxele de aeroport si securitate = 385 EURO - pot suferi modificari;
-taxa de viza Canada: Temporary Resident Visa Single Entry (o singura intrare) 55 EUR sau Temporary Resident Visa Multiple Entry (intrari multiple) 110 EUR, se achita individual la Banca Transilvania;
-asigurarea medicala - obligatorie;
-bacsis obligatoriu pentru soferi, ghizi locali si bagajisti - aproximativ 45 Euro/persoana;
-asigurarea storno - optionala

Rezerva acum online
www.terrasejur,ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA