Destinatii Europene

Budapesta-Viena-Praga-Dresda-Berlin-Leipzic-Munich

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/04/2009 - 30/04/2009
Pret Total:
325 € (40.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 Vineri-01.05 Spre Budapesta (820 km)
Intalnire la ora 05.00 in parcarea de la Ateneul Roman. Plecare spre Budapesta pe traseul Pitesti-Sibiu-Deva-Arad. Seara optional croziera pe Dunare cu cina inclusa bufet si vin de Tokaj. Cazare hotel Platanus 3*sau similar.
Ziua 2 Sambata-02.05 Viena - Cesky Krumlov « oras de poveste »(655 km)
Mic dejun, plecam spre Viena. Sosire la Viena-tur panoramic de oras cu trecerea in revista a celor mai importante obiective : Hofburg, Primaria, Parlamentul, Opera, Catedrala Sf. Stefan. Ne continuam drumul spre « orasul de aur » cu vizita la Cesky Krumlov- minunatul oras intrat in patrimoniul UNESCO in 1992 ca o recunoastere a valori inestimabile a mici asezari desprinsa parca dintr-un vechi album. Seara sosim la Praga. Cazare hotel Slavia 3* sau similar.
Ziua 3 Duminica-03.05 Praga « orasul de aur »
Mic dejun. Pornim la plimbare prin Praga din fata Muzeului National prin Piata Vaclav-un adevarat bulevard intemeiat in 1384 sub domnia lui Karel IV, pentru a ajunge in orasul vechi si a ne bucura ochii si inima cu privelistea oferita de unele dintre cele mai vechi cladiri ale capitalei cehe Primaria Orasului Vechi, Orologiul Astronomic, Biserica U Matky, ne continuam drumul spre Vltava, pentru a traversa vestitul pod Carol, cu cele 30 de statui ale sale si a ajunge la Catedrala Sfantul Vit-mausoleu al suveranilor cehi, depozitara coroanei regale si a tezaurului national si la vechiul Palat Regal. Dupa amiaza program liber in Praga, sau excursie optionala la Karlovy Vary. Seara cazare Praga, hotel Slavia 3* sau similar.
Ziua 4 Luni-04.05 Dresda « Florenta de pe Elba »(350 km)
Mic dejun. Plecam spre Dresda – capitala Saxoniei, care se autointituleaza cu mandrie « cel mai frumos oras din Germania ». Palatul Zwinger – capodopera a barocului german, o adevarata capodopera in piatra, Kreuzkirshe – care detine un fragment din Sfanta Cruce si Terasa Bruchl –supranumita balconul Europei, sunt doar cateva din reperele cu care ne vor incanta sufletul.Program liber sau optional excursie la Castelul Moritzburg construit de Ducele Moritz al Saxoniei ca salon de vanatoare, pe o insula, intr-un peisaj fascinant.Ne continuam drumul spre Berlin. Sosire in cursul serii, cazare hotel 3*Berlin/Treptow.
Ziua 5 Marti– 05.05 Berlin « Atena de pe Spree »
Mic dejun. Pornim in turul de oras de pe Kufurstendamm- vestita artera a Berlinului de Vest, inspirata dupa Champ Elysee-ul parizian, cu a sa Biserica memoriala, Wasserklops-fantana imensa din fata Centrului Europa, pentru a ajunge la Berlin Mitte-unde s-a nascut de fapt Berlinul si a ne continua drumul pe langa Poarta Brandenburg-simbolul orasului, Reichstag- una din cladirile cu cea mai mare importanta istorica din Berlin, ajungem la Pariser Plaz si intram pe Unter der Linde-cea mai prusaca strada a orasului, proiectata de Friedrich Wilhelm in 1647 transformata de Schinkel in sec XIX aducand orasului denumirea de Atena de pe Spree si incheiem turul cu Insula Muzeelor si Alexander Plaz. Dupa amiaza program liber in Berlin sau optional excursie la Posdam si vizita la Sanssouci- palatul construit de Frederick cel Mare in 1744. Seara cazare zona Berlin/Treptow hotel 3*.
Ziua 6 Miercuri- 06.05 Munchen « capitala Bavariei » (585 km)
Dupa micul dejun pornim spre Leipzic denumit si Micul Paris, iar dupa o scurta oprire in oras, continuam spre Munchen, unde ajungem in cursul dupa-amiezii pentru a ne bucura de o plimbare pietonala prin centrul istoric pornind de la Marienplaz, Rathaus continuand cu Frauenkirche, Michaelskirche si Asamkirche si un tur panoramic- Deutche Museum, situat pe o insula a raului Isar, dealtfel cel mai mare muzeu de stiinte si tehnologie din lume, Maximilianeum-parlamentul bavarez, Teatrul National, Residenz construit dupa modelul palatului Pitti din Florenta, Theatinerkirche, Konigsplaz- cea mai impresionanta piata din Munich si Pinacoteca. Seara cazare hotel 3* zona Munich.
Ziua 7 Joi –07.05 Salzburg « orasul lui Mozart »(435 km)
Mic dejun. Pe drumul spre Salzburg vizitam Palatul de la Herrenchiemsee construit de Ludwig al II lea dupa modelul Palatului de la Versailles, ca un omagiu adus absolutismului francez, iar in orasul lui Mozart poposim pentru un tur pietonal. Seara ajungem la Viena, cazare la hotel 3*. Optional cina in Grinzing.
Ziua 8 Vineri–08.05 Spre casa (1050 km)
Mic dejun. Program de cumparaturi. Plecare spre tara. Sosire in cursul noptii in functie de formalitatile vamale.


Servicii incluse :
• Transport autocar
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Budapesta hotel 3*
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Viena, hotel 3*
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga, hotel 3*
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Berlin/Treptow, hotel 3*
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Munchen, hotel 3*
• program turistic
• insotitor de grup


Servicii optionale :
• Croaziera pe Dunare cu cina 30 Euro
• Cina traditionala in Grinzing 30 Euro
• Intrarile la obiectivele turistice
• Asigurare medicala

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS