Destinatii Europene

BRUXELLES - AMSTERDAM

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2011 - 04/03/2011
Pret Total:
575 € (95.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

BRUXELLES - AMSTERDAM
Plecare: 04 martie 2011

Ziua 1
Intalnire dimineata cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa Bucuresti – Bruxelles companía Tarom. La sosirea in Bruxelles vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Vom merge apoi la hotel Bedford 3* (sau similar) pentru check-in. Seara, va propunem o plimbare pe Rue Royal sau o vizita la sediul Comisiei Europene.

Ziua 2
Mic dejun. Optional, ziua de azi va adauga in palmaresul vizitelor noastre alte obiective turistice interesante, de aceasta data din Ghent si Brugges. Ghent este numit de cunoscatori “adevarata perla a Flandrei” avand o impresionanta arhitectura flamanda, canalele romantice, stradute medievale, catedrala, muzee. In orasul Bruges, oras considerat “Venetia Belgiei” vom admira cladirile medievale, biserici si catedrale dar vom putea admira si canalele romantice. Vom continua cu Piata centrala, Primaria si Turnul Clopotnitei. Seara ne vom intoarce in Bruxelles. Cazare.

Ziua 3
Mic dejun. Astazi vom pleca catre capitala Olandei. Inainte de a ajunge la Amsterdam vom opri in Anvers (Antwerp) `orasul diamantelor`. Este al doilea oras al Belgiei ca marime si un important port, dar în acelasi timp este un oras istoric, în care au locuit numerosi actori, artisti si pictori printre care Van Dyck si Rubens. Vom continua cu o scurta vizita a orasului Rotterdam, cel mai mare port al Europei dar si cel mai modern oras al Olandei. Seara vom ajunge in Amsterdam. Cazare hotel Leidse Square 3* (sau similar).

Ziua 4
Mic dejun. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladir, datand din secolul XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Admiram Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. BONUS: croaziera de o ora pe canale. Pentru doritori vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Continuam apoi cu Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cazare.

Ziua 5
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft si continuam cu orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam. Cazare.

Ziua 6
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti.

PRET/ persoana (loc in camera dubla): 575 EURO
Supliment camera single: 145 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 15 EURO

GRUP MINIM : 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.
Pentru un grup de 16-19 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles / Amsterdam – Bucuresti, compania TAROM
 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Bedford 3* (sau similar) in Bruxelles si 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Leidse Square 3* (sau similar) in Amsterdam
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 transfer cu autocar din Amsterdam la Bruxelles cu vizitarea oraselor Rotterdam si Anvers
 tururi de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam si Bruxelles
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport 105 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
- 50 LEI/PERS/SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele
- 75 LEI/PERS/SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov

Conditii de anulare / penalizari
Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestati Servicii

Informatii despre hoteluri
Hotel Bedford 3* - Bruxelles (www.bedford.be) -se afla situat in centrul orasului intre Grand Palace si Eurostar. Camerele dispun de baie cu uscator de par, telefon, televizor, radio, seif, acces internet. Hotelul are restaurant, piano bar, centru fitness, centru de conferinte, parcare interioara.
Hotel Leidse Square 3* - Amsterdam (www.leidsesquarehotel.nl) – este situat pe o strada linistita din zona Leidseplein aflata in inima orasului Amsterdam. Majoritatea obiectivelor turistice sunt la distant mica de mers pe jos la fel si restaurantele, barurile, magazinele. Camerele au baie, televizor, telefon, radio.

Observatii
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
- Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata inn momentul emiterii biletului de avion.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Olanda/Belgia conform standardelor proprii;
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor -
este calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 pax . La un numar mai mic de participanti creste proportional.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA