Destinatii Europene

BRUXELLES 2011

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2011 - 19/08/2011
Pret Total:
575 € (71.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

BRUXELLES 2011
Plecari: 22.07, 19.08.2011
(8 zile / 7 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – BRUXELLES
Intalnire la ora 05:20 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la destinatie la ora locala 09:10. Transfer si cazare la hotelul The Hotel 4* (fost Hilton Brussels) sau similar. Plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului sau timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2: BRUXELLES
Mic dejun. In prima jumatate a zilei, vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. In a doua parte a zilei, veti putea descoperi orasul pe cont propriu. Va propunem o plimbare pe Rue Royal sau o vizita in zona sediului Comisiei Europene. Cazare in Bruxelles.

Ziua 3: BRUXELLES - AMSTERDAM – ROTTERDAM
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o vizita in cele mai reprezentative orase ale Olandei: Amsterdam si Rotterdam. Dimineata plecam spre Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras: Monumentul National, Muzeul Van Gogh, Dam Place; vizitam apoi fabrica de diamante Coster. In drum spre Bruxelles, vizita panoramica a orasului Rotterdam - unul din cele mai mari porturi din Europa. Cazare in Bruxelles.

Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Dupa amiaza, timp liber. Ne intoarcem la Bruxelles in cursul serii. Cazare in Bruxelles.

Ziua 5: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: BRUXELLES – BRUGGE
Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, unde vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale sau vizita la o fabrica de ciocolata. Cazare in Bruxelles.

Ziua 7: BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari. Alternativ, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana sau vizita parcului Mini-Europa unde vom admira obiective turistice din intreaga Europa la scara 1 :25. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8: BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire in tara la ora 22:45.

PRET/persoana: 575 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 195 euro
Reducere a treia persoana in camera dubla: 15 euro

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, compania Tarom
 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel The Hotel 4* (fost Hilton Brussels) in Bruxelles sau similar
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de o jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Bruxelles
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport: 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala / storno.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR:
Bucuresti (Otopeni) 07:20 – Bruxelles 09:10
Bruxelles 19:05 – Bucuresti (Otopeni) 22:45

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
- 50 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE;
- 75 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE:
- 20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
- 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
- 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
- 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene.
 Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 In momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA