Destinatii Europene

BENELUX - GERMANIA - FRANTA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 15/08/2011
Pret Total:
580 € (44.62€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

BENELUX (Luxembourg, Bruxelles, Bruges, Waterloo, Haga, Amsterdam, Rotterdam, Delft)
GERMANIA (Bonn, Koln, Frankfurt, Nurenberg, Valea Rinului, Munchen)
FRANTA (PARIS, Valea Loirei, Reims, Versailles) 13 zile

ZIUA 1–Luni, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg-vizita o ora Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MÃœNCHEN-se viziteaza(exterior): Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen
.
ZIUA 3 (mic dejun). In LUXEMBOURG se viziteaza centrul vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Vizita VERSAILLES.Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Timp liber sau optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 €-daca se achita in excursie), pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Deplasare (inclusiv turistii care n-au participat la optional) cu autocarul la hotel. Apoi, optional (100 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 120 €-daca se achita in excursie), Moulin Rouge show (include transport autocar, taxa rezervare, ½ sticla sampanie si bilet). Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun).Excursie pe Valea LOIREI la castelele: Chenonceaux, Amboise si Blois. Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). O zi pentru: Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel si shopping.Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun). La REIMS-vizita Catedrala incoronarii regilor Frantei. Tur BRUXELLES cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre CÅ“ur. Tur pietonal in Bruxelles: Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Timp liber, shopping. Ora 21 plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 8 (mic dejun). Excursie la Waterloo unde se viziteaza monumentul marii batalii. Excursie la Brugges–Venezia Nordului. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 9 (mic dejun). In Bruxelles se viziteaza Platoul Heysel (Atomium, Minieuropa). La Rotterdam-popas 90 min. in zona centrala. In Delft-shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 10 (mic dejun). Tur AMSTERDAM cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel.Timp liber in Amsterdam. Sugestii: Muzeul National, SHOPPING, (centrul de bijuterii), plimbare cu vapora-sul pe canale (aprox. 10 €). Ora 17.30-deplasare (240 km) spre Germania. Cazare in Koln.

ZIUA 11 (mic dejun). In Koln se viziteaza Domul (inclus in top - 100 minuni ale lumii). In Bonn – vizita Casa natala Bethoven. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In Frankfurt (orasul zgarie-norilor) - vizita Casa natala Gothe. Cazare in Nurenberg.

ZIUA 12 (mic dejun). In Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare . Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 13–Sambata (mic dejun). Deplasare Szeged–Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: de la 580 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 290 €.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 €.
La inscriere se achita minim 300 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
•transport (fara ziua 6) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; • servicii ghid roman.

Pretul nu include :
● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea ;
● 55 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile (fara biletele de intrare) la Waterloo si Brugee.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA