Destinatii Europene

America de Sud de Est 17 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
29/11/2013 - 11/11/2014
Pret Total:
2295 € (135€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

PRETUL INCLUDE: · servicii ghid roman si ghizi locali; · bilet avion Bucuresti-Londra-Buenos Aires / Rio de Janeiro- Londra -Bucuresti;
● 14 cazari cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere,
pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 31.08’13 vor fi nominalizate);· transport cu autocar 2 * cu aer conditionat.
Pretul nu include(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 875 €, pentru:
a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ferryboat (Argentina-Uruguay) si de poduri peste fluvii (Parana, Uruguay, Iguazu);
b) 3 cine traditionale cu program artistic (Buenos Aires, Montevideo, Foz de Iguazu);
c) 5 excursii in zilele:3 (El Tigre), 13-14 (Coasta Atlanticului), 14 (croaziera din Golful Sepetiba), 15(statuia lui Iisus) si 15(Capatana de zahar);
d) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.

ZIUA 1-vineri,ora 13.10-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul–check in Air France pentru destinatia Paris.Decolare, ora 15.10, sosire, ora 17.20 la Paris. Ora 23.20, decolare.
ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la Buenos Aires,ora 8.50.Tur(5 ore)Buenos Aires cu ghid local.Timp liber. Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.
Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango). Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun). Ora 7 –transfer in port si traversarea estuarului Rio de la Plata cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay) –plimbare pietonala (o ora) prin vechiul oras colonial, apoi deplasare cu autocarul la Montevideo - tur (5 ore, din care 90 min. pt., optional,pranz si shopping) cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic (Candombe). Cazare in Montevideo.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (450 km) la Salto cu popasuri (1 ora) in Trinidad si o ora la intrarea in Young (pentru, optional, pranz).
Cazare in Salto(Uruguay).
ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Uruguay in Argentina. Se traverseaza Mesopotamia Argentiniana (teritoriul intre fluviile
Uruguay si Parana) de la Salto-Posadas (640 km). Cazare in Posadas (Argentina).
ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (340 km pana la Asuncion). Popas (o ora) in San Ignacio (pentru, optional, pranz). Tur (2 ore) Asuncion cu ghid local. Cazare in Asuncion (Paraguay).
ZIUA 8 (mic dejun).Se traverseaza Mesopotamia Paraguayana(teritoriul intre fluviile Paraguay si Parana) de la Asuncion la Foz de Iguazu(320 km). Popasuri (o ora) la Lacul Ypacarai si o ora (pe autostada) pt.,optional, pranz.Se traverseaza fluviul Parana(frontiera Ciudad del Este – Paraguay / Foz de Iguacu). Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).
ZIUA 9 (mic dejun).Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu.
Cina traditionala braziliana cu program artistic. Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 10 (mic dejun).Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina.Deplasare(30 km) cu autocarul-vizita (cu ghid local) partea argentiniana a cascadei Iguazu:circuitul inferior-apele cascadei se vad de jos in sus,circuitul superior-apele se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul +pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garanta del Diablo). Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare (600 km) la Curitiba. Popas (o ora) in Cascavel. Se trece prin Guarapuava. Tur by night (o ora) Curitiba cu ghid local. Cazare in Curitiba.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (380 km) pe autostrada la Sao Paulo, unde ghidul local ne insoteste (pana la plecare) pentru tur (3 ore) si shopping (Bvd. Paulista). Ora 20.30–deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Sao Paulo - Santos.
ZIUA 13 (mic dejun).Ghid local (4 ore) in Santos. 3 ore pentru tur + vizite (Muzeul Cafelei si Stadionul FC Santos - aici a jucat Pele). O ora pt. shopping.Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri, cate o ora, in Caraguatatuba si Ubatuba).
Cazare in Paraty.
ZIUA 14 (mic dejun). Plimbare pietonala (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba-Golful Sepetiba (croaziera 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro - popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom. Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 15 (mic dejun).Ora 8-deplasare (ghid local toata ziua) cu autocarul in orasul vechi-tur pietonal (M-tirea Sao Bento–vizita interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria),apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)–panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capatana de Zahar)-alta panorama a orasului.Sugestie- cina si show samba (muzica,dansuri) in Plataforma. Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber - plaja si baie sau cumparaturi in Botafogo Shopping Center. Ora 14-transfer la aeroport. Ora 18.10, decolare spre Paris.
ZIUA 17 – duminica, sosire in Paris, ora 8. Decolare spre Bucuresti, ora 10.25. Sosire, Otopeni, ora 14.15

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA