Destinatii Europene

AFRICA DE SUD - ZAMBIA 14 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2013 - 25/09/2013
Pret Total:
2640 € (188.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - CAPE TOWN
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Cape Town via Istanbul. Scurta escala la Istanbul si imbarcare pentru zborul spre Africa de Sud. Noapte si cina la bord.
Ziua 2. CAPE TOWN
Sosire in Cape Town, al doilea mare oras al Africii de Sud. Tur panoramic cu autocarul, urcand apoi cu telecabina pe Table Mountain, inalt de 1086 m, de unde vom avea o panorama magnifica. Cazare in Cape Town.
Ziua 3. CAPUL BUNEI SPERANTE
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie de exceptie, la Capul Bunei Sperante. Plecare cu autocarul in Hout Bay si ne imbarcam intr-o mini croaziera pana pe insula Duiker, unde vom vedea colonii de foci ingramadindu-se in jurul tarmului si nenumarate specii de pasari. Continuam spre Rezervatia Capului Bunei Sperante, unde se intalneste cea mai mare concentratie de specii diverse de pasari din toata lumea, ajungand la cel mai sudic punct, Cape Point, unde Atlanticul se uneste cu Oceanul Indian. Plecam mai departe pana la Simon`s Town, unde vom putea admira minunatele colonii de pinguini Jackass ( pinguinii africani ). Ultima atractie a zilei de azi va fi vizitarea Gradinii Botanice Kirstenbosch, cea mai mare si mai veche gradina botanica din Africa de Sud. Intoarcere la hotel. Cazare Cape Town.
Ziua 4. CAPE TOWN
Mic dejun. Timp liber in Cape Town pentru vizite individuale si activitati facultative. Cazare.
Ziua 5. JOHANNESBURG
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Johannesburg. Ajungem in Johannesburg, cel mai mare oras sud-african, unde vom face un tur panoramic. Vizitam centrul istoric, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower, Constitution Hill. Cazare Johannesburg.
Ziua 6. PRETORIA
Mic dejun. Excursie optionala full day la Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud, numita si `Jacaranda City`, datorita gradinilor superbe si a arborilor jacaranda. Vom vizita orasul, incluzand cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. Cazare Johannesburg.
Ziua 7. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Kruger National Park, cea mai mare rezervatie naturala din Africa, apogeul calatoriei noastre. Kruger National Park se intinde pe 350 km de la nord la sud si se invecineaza cu Mozambic la est si cu Zimbabwe la nord. In cele peste 2 milioane de hectare de teritoriu salbatic coexista 147 specii de mamifere, 507 specii de pasari, 114 specii de reptile, 34 specii de amfibii, 334 specii de copaci si 49 specii de pesti ! Daca avem noroc, nu vom rata `Cei Cinci Magnifici ai Africii` ( The Big Five ) - leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bizonul. Sosire si instalare in lodge. Cina si cazare.
Ziua 8. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Ne imbarcam in vehicule speciale, impreuna cu ghizi locali calificati, pentru prima iesire in rezervatie. Vom avea la dispozitie o zi intreaga sa descoperim frumusetea acestui salbatic colt de natura, intr-un safari fascinant cu vehicule de teren, in timp ce ghidul local ne va initia in secretele si misterele animalelor. Avem prilejul sa observam de aproape spectacolul magnific al savanei africane, in care vom putem intalni nenumarate animale salbatice in habitatul lor natural, precum gazele, antilope gnu, bizoni, rinoceri, elefanti, hiene, sacali, girafe, lei, leoparzi, gheparzi etc. Nu uitati sa va incarcati bateriile de la camera video sau aparatul de fotografiat ! Pranzul il vom servi sub forma de picnic. Intoarcere seara in lodge. Cazare si cina.
Ziua 9. BLYDE RIVER CANYON
Mic dejun. Timp liber. Continuam traseul si vom ajunge la o alta mare atractie a acestui voiaj, Blyde River Canyon, cel mai mare canion verde si al treilea ca marime din lume. Vom admira panoramele spectaculoase, cu vai insurmontabile, cilindrii uriasi de stanca si platouri ametitoare. Dupa-amiaza vom intalni cascadele Mac Mac, a caror cadere de la 65 m creeaza un spectacol deosebit. Seara cazare in White River.
Ziua 10. JOHANNESBURG
Mic dejun. Parasim White River si plecam spre Johannesburg. Popas la faimoasele Mine de Diamant Cullinan. Ajungem in Johannesburg si transfer la hotel. Cazare.
Ziua 11. SUN CITY
Mic dejun. Excursie optionala full day in Sun City, statiune de lux si destinatie de vacanta pentru celebritati din toata lumea, situata la 2 ore vest de Johannesburg, numita si `Las Vegas-ul Africii" datorita numeroaselor cazinouri, a spectacolelor de cabaret si a distractiei. Cazare Johannesburg.
Ziua 12. CASCADELE VICTORIA - ZAMBIA / ZIMBABWE
Mic dejun. Astazi putem petrece o experienta memorabila, intr-o excursie optionala unica, cu avionul, care dureaza pana a doua zi la pranz, prilej de a admira cea mai mare cascada din lume - Victoria Falls, situata pe linia de frontiera a celor doua tari, Zambia si Zimbabwe. Cu un debit de apa impresionant, care se varsa din raul Zambesi de la inaltimea de 108 m, intr-o perdea larga de 1,7 km, Cascada Victoria este si una din cascadele cele mai accesibile vederii, putand fi privita, intr-o panorama atotcuprinzatoare, de la mai putin de 60 m. Una din cele 7 minuni naturale ale planetei, parte din patrimoniul mondial UNESCO, cascadele Victoria intretin, datorita umiditatii, o mare biodiversitate in padurile tropicale care le inconjoara. Dupa turul cascadelor, ziua se incheie cu o plimbare cu barca pe raul Zambesi, cu cina inclusa, unde vom putea admira un superb apus de soare si privi la numeroasele animale salbatice in habitatul lor natural, precum elefanti, girafe, rinoceri, hipopotani, crocodili etc. Cazarea se face la Livingstone. Turistii care nu participa la excursia in Zambia au zi libera la dispozitie iar cazarea se face in Johannesburg.
Ziua 13. JOHANNESBURG
Mic dejun. Pentru turistii care au optat pentru excursia in Zambia, intoarcerea se face in jurul pranzului. Dupa-amiaza transfer la aeroportul international din Johannesburg si imbarcare in zborul de intoarcere cu plecare la ora 19.45. Noapte si cina la bord.
Ziua 14. BUCURESTI
Sosim la Istanbul la 05.40 dimineata si dupa o scurta escala ne imbarcam in zborul spre Bucuresti, ultima etapa a calatoriei noastre. Sosire in Bucuresti ora 07.50.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • -zbor Bucuresti - Cape Town / Cape Town - Johannesburg / Johannesburg - Bucuresti;
  • -transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar modern ;
  • -11 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 (cazarea din Kruger se va face in lodge-uri, echivalent 3-4);
  • -ghid insotitor roman si ghizi locali;
  • -vizitele cuprinse in program.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA