Salonul auto de la Frankfurt 2009

Nu sunt pasionata de masini insa am primit cateva fotografii foarte interesante de la un prieten care a ajuns saptamana trecuta la Salonul auto de la Frankfurt si m-am gandit sa le impartasesc cu voi. Veti vedea cateva modele in premiera, o multime de masini cel putin ciudate, cu un design futuristic si multe modele electrice. O sa observati cu usurinta si “multimea” care se inghesuia sa vada noua Dacia Stepway, comparativ cu cea de la standul Lamborghini de exemplu :) .

Producatorii de autombile s-au intrecut in a-si prezenta noile masini electrice pe care promit sa le produca in serie. (principala problema e ca sunt mai scumpe cu 5-10.000 de euro).  E unul din marile evenimente auto de la inceputul crizei si destul de costisitor asa ca nu toata lumea si-a permis sa-si expuna modelele. Printre absentele importante se numara Nissan, Honda sau Mitsubishi.

Bilantul evenimentului: mai putini vizitatori, scaderea numarului de expozanti cu 30% insa multe masini ciudate. :) Va las sa vedeti cateva.

[nggallery id=1]

One thought on “Salonul auto de la Frankfurt 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>