Destinatii Europene

Villa Skiathos 4*

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Grecia / Skiathos

Descriere Locatie:

Villa Christina 4* este situata in Skiathos, intr-un loc plin de verdeata unde coexista armonios mitul si realitatea. La doar 7,5 km distanta fata de aeroport si 6,5 km fata de centrul orasului, complexul de vile este inconjurat de o padure de pini, avand in apropiere (circa 400 m) binecunoscuta plaja Vromolimnos. Aceasta pozitionare este favorabila deoarece de aici se poate ajunge usor la toate celelalte plaje ale insulei, iar cu ajutorul barcilor se pot face excursii spre cateva golfulete izolate si protejate de vant, faimoase pentru frumusetea lor paradisiaca.
Villa Christina dispune de 5 cladiri, doua dintre ele structurate pe doua nivele, totalizand un numar de 12 camere duble, 2 camere duble lux, 8 apartamente cu cate un dormitor (junior suite) si 4 apartamente cu cate doua dormitoare (suite), majoritatea acestora aflandu-se in cele trei cladiri construite identic cu vedere spre gradina, sau in bungalow oferindu-se astfel vederea spre piscina. Fiecare camera are un design diferit, sunt decorate elegant si dotate cu un mobilier de calitate, veranda, aer conditionat, TV color, telefon, minibar, seif, baie proprie cu cada, uscator de par, sampon si gel de dus.
Junior suite-ul este recomandat unui numar de 3-4 persoane si dispune de un dormitor spatios, un living, dining area, baie proprie si veranda.
Suite-ul dispune de doua dormitoare spatioase, un living cu chemineu, cooking/dinning area, veranda proprie iar unele au cate doua bai proprii.
Facilitati: bar, piscina cu sezlonguri si umbrelute, fax, casa de schimb valutar, internet, parcare. In fiecare saptamana se organizeaza un gratar pentru oaspeti.

Informatii Turistice pentru Grecia

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " PETRODAVA TRAVEL