Destinatii Europene

Mariazell

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Austria / Mariazell

Descriere Locatie:

Mariazell este un oraş mic în Austria, în landul Stiria, bine cunoscut pentru sporturile de iarnă dar mai ales pentru celebra sa basilica, aflandu-se la 143 km nord de Graz, 126 km sud-vest de Vienna şi la o altitudine cuprinsă între 868-1266 m.
Este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Europa. Pe lângă bazilică, multe biserici şi locuri sfinte, sunt multe lucruri de vizitat în acest micuţ orăşel cu cei 1947 de locuitori ai săi.
Turiştii se pot bucura de o plimbare cu trenul, şi anume faimosul tren “Mariazellerbahn” şi de fabuloasele peisaje ale munţilor din apropiere.
Ţinutul, fauna şi flora se prezintă într-o mare varietate şi culori.
Fântânile, râurile şi lacurile invită vizitatorii la sport şi recreere. Iubitorii de natură şi cei care preferă viaţa la oraş se vor bucura de acest ţinut minunat.
Apa limpede a lacului Erlaufsee cu o lungime de 1,5 km, înconjurat de 8000 mp de litoral şi 5000 mp de plajă amenajată promit relaxare şi înviorare.
Se pot practica multe sporturi de apă.
Alte modalităţi de petrecere a timpului liber sunt: un parc de distracţii, o piscină acoperită, alee de bowling, mini golf şi multe altele.
Informatii Turistice pentru Austria

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Edelweiss Travel