Destinatii Europene

Albena, Bulgaria

Descriere Locatie:

Albena este o statiune decorata cu „blue flag”, situata pe pitoresca coasta a Marii Negre, faimoasa pentru gardinile sale, aproape de aeroportul international Varna ( 30 km ). Clima temeperat-continentala, plaja nisipoasa vasta, apa curata a marii lipsita de orice fel de pericol garanteaza conditii minunate pentru vacante din luna mai pana in octombrie. Este o locatie superba pe costa Marii Negre, cu standarde ridicate de cazare si satisfactii multiple: sport ( bowling, ski nautic, barci, para-sailing, yachting, surf, pescuit subacvatic, tennis, mini golf, echitatie, volei pe plaja, aerobic, scoala de scafandri ) si facilitati de recreere, distractie, viata de noapte in baruri – Albena este locul perfect pentru toate varstele unde marea intalneste nisipul. Are o capacitate de 14.900 de paturi in 43 de hoteluri de la 2 la 4 stele, majoritatea cu piscina,5 vile de vacanta si un spatiu de campare. Exista restaurante pentru toate gusturile si buzunarele: fast food, taverne cu specific traditional, restaurante cu specific chinezesc, indian, mexican, etc.
Centrul SPA din hotelul Dobudja functioneaza tot anul si ofera 120 de proceduri, in mod special programe cosmetice de catre un personal cu inalta calificare ( exista programe de slabit, wellness, programe anticelulitice, aromaterapie, terapie antireumatica, etc. ). Copii se pot distra in discoteci pentru copii, karaoke, mini-trenulete, animatori, etc. De asemenea Albena este si un loc perfect pentru conferinte si intalniri de afaceri, diverse evenimente distractive, festivaluri si concursuri.
Climatul unic al marii cu aer curat, bogata in saruri, ozon, iod, brom, calciu, temperatura medie anuala de cca 12 grade C ( vara mai mult de 25 de grade, in aprilie si octombrie 15- 19 grade), umiditatea aerului de 63 – 65 % si briza marii fac din Albena o statiune perfecta pentru relaxare. Soarele straluceste circa 8-11 ore/zi, iar apele minerale au temperaturi de 30 de grade.

INFO: In statiunea Albena, datorita pozitiei fizico-geografice, exista o singura cale de acces (intrare/iesire), pazita si cu bariera. Toti oaspetii statiunii sositi cu automobilul propriu sunt rugati sa declare ca au venit in statiune cu transport personal si sa achite la receptia hotelului in care sunt cazati o taxa de 5 leva (2,5 euro), valabila pentru intreg sejurul si pentru iesiri / intrari multiple.

Informatii Turistice pentru Bulgaria

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Paradise Travel Agency