Destinatii Europene

Vacanta de iarna in Austria

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Ski
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
25/08/2014 - 31/01/2015
Pret Total:
399 € (49.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

31.Jan.2015 399 EUR

Include:
-Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3 la Budapesta
-5 nopti cazare cu mic dejun si cina la hotel de 3 in Strobl, in camere cu 2-4 paturi
-DEMIPENSIUNE in Austria (5 cine incluse)
-Tur de oras la Budapesta
-Tur de oras la Viena
-Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare se achita la fata locului)
-Insotitor de grup din partea agentiei

Nu include:
-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
-Excursia optionala in Tirol: Kitzbuhel-Kaprun-Zell am See, 25 euro/pers (minim 25 de platitori)
-Excursia optionala la Salzburg: Salzburg - Lacurile alpine - Bad Ischl, 15 euro/pers (minim 25 de platitori)
-Excursia optionala la Munchen: 30 euro/pers (minim 25 de platitori)
-Skipass valabil pentru 4 zile valabil pentru partiile Postalm (1.200-1.500m alt.): 94 euro/adult, 48 euro/copil
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);

Ziua 1 (31.01.2015): BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Tulip Inn Millennium 3 (sau similar) in Budapesta.
Ziua 2 (01.02.2015): BUDAPESTA - STROBL / SALZKAMERGUT
Mic dejun. Excursia continua spre Zona Lacurilor Alpine din Salzkamergut, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: 10,50 euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca). Odata intrati pe poarta Salzkamergut-ului vom calatori de-a lungul lacurilor Alpine: Traunsee si Wofgangsee si vom trece prin vechea statiune imperiala Bad Ischl. Sosire in statiunea Strobl. Cina si cazare hotel Hotel Youhey 3 (sau similar) in Strobl.
Ziua 3 (02.02.2015): SALZBURG, LACURILE ALPINE: MONDSEE & ATTERSEE & BAD ISCHL (OPTIONAL)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru ski. Optional, Excursie la Salzburg - orasul natal al lui Mozart, situat la doar 40km de Strobl. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart. Pe drumul de intoarcere catre St. Wofgang vom vizita panoramic Lacurile Alpine Mondsee si Attersee si vom face un popas in vechea statiune imperiala BAD ISCHL unde se pot vizita Termele Imperiale. Tarif: 25 euro/persoana (minim 20 platitori). Cina si cazare hotel Hotel Youhey 3 (sau similar) in Strobl.
Ziua 4 (03.02.2015): KITZBUHEL - KAPRUN - ZELL AM SEE (OPTIONAL)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru ski. Optional, Excursie de 1 zi in Tirol. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel - celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea PASS THURN (1.274m) unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile KAPRUN si ZELL am SEE - perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Tarif: 25 euro/persoana (minim 20 platitori). Cina si cazare hotel Hotel Youhey 3 (sau similar) in Strobl.
Ziua 5 (04.02.2015): MUNCHEN - CAPITALA BAVARIEI (OPTIONAL)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru ski. Optional, Excursie de o zi la Munchen - capitala Bavariei. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber in centrul orasului pentru cumparaturi in zona pietonala. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus - preferata lui Hitler. Tarif: 25 euro/persoana (minim 20 platitori). Cina si cazare hotel Hotel Youhey 3 (sau similar) in Strobl.
Ziua 6 (05.02.2015): ZI LIBERA PENTRU SKI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru ski. Cina si cazare hotel Hotel Youhey 3 (sau similar) in Strobl. (autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R. privind timpii de odihna si condus ai soferilor).
Ziua 7 (06.02.2015): VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena - capitala Austriei. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi scurta plimbare pe jos in centrul istoric - Catedrala Sf.Stefan (exterior). Plecare spre Budapesta. Seara, tur Budapesta by night. Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (30 euro/pers, transfer inclus). Cazare hotel Tulip Inn Millennium 3 (sau similar) in Budapesta.
Ziua 8 (07.02.2015): BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA