Destinatii Europene

Thailanda: vizite, plaja & shopping!

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
27/02/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
1079 € (83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: Intalnire cu insotitorul roman de grup, la 17:30 in aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la ghiseul de imbarcare al companiei Turkish Airlines TK1046. Decolare catre Bangkok la h. 19:20 via Istanbul, sosire Istanbul h. 20:45, decolare Istanbul catre Bangkok la h. 23:40 cu zbor TK 68, aterizare in aeroportul din Bangkok la h. 13:40 (ora locala) a doua zi.

Ziua 2 : Sosire aeroport din Bangkok la ora 13:40, transfer privat aeroport Bangkok/ hotel. Dupa-amiaza libera. Cazare hotel Tawana 4*/ Bangkok.

Ziua 3 : Bangkok – MIC DEJUN
Mic dejun. La ora 08:30, se pleaca in tur de oras ½ zi ce include cele mai importante temple si reprezentative locatii din Bangkok : Templul Wat Trimit, faimos pentru statuia lui Buddha de Aur, din aur masiv, ce masoara 3 metri inaltime si cantareste 5 tone si jumatate, apoi se viziteaza Cartierul Chinezesc si cea mai mare Piata de flori – Paklong Talad, apoi Wat Po sau Templul lui Buddha la Inchinaciune, o statuie suflata cu aur, gigantica, masurand 45m lungime si 15m inaltime. Complexul este format din 95 de pagode si este cel mai semnificativ templu pentru cultura Thailandeza, ce combina in picturile murale, statui sau inscriptii, elemente din istorie, medicina, arheoologie, astronomie, literatura, meditatie, tehnici de masaj traditional sau imagini din impresionanta dinastie regala. Turul continua cu vizita templului Wat Benjamaborphit, cunoscut si sub numele de Templul de Marmura, datorita constructiei sale din marmura de Carrara din Italia. La sfarsitul turului, dupa amiaza libera pentru shopping. Cazare hotel Tawana 4*/ Bangkok.

Ziua 4 : Bangkok/ Piata plutitoare Damnoen Saduak/ oraselul Kanchanaburi–MIC DEJUN + PRANZ

Mic dejun. Dimineata devreme, se pleaca catre Piata Plutitoare Damnoen Saduak, unde fermierii şi comercianţii isi vand produsele din barci numite “sampan” . Excursia continua catre localitatea Kanchanaburi la 128 km. Vest de Bangkok si la granita cu Myanmar (Burma). Aici se viziteaza Podul peste raul Kwai, construit in anul 1942 in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial cand peste 16.000 de prizonieri de razboi din Anglia, Australia, Olanda, America si 90.000 de muncitori din Thailanda, Myanmar, Malaezia si Indonezia au murit in timpul constructiei acestui pod. Apoi se viziteaza Cimitirul de Razboi Donrak si Muzeul celui de-al II-lea Razboi Mondial ce prezinta o colectie valoroasa de arme, uniforme ale armatei, fotografii sau bijuterii.
Excursia continua cu o calatorie spectaculoasa cu trenul pe Calea Ferata a Mortii, ce serpuieste peste Raul Kwai Noi. Cazare intr-un mediu exotic, in bungalow-uri plutitoare pe rau, ce dispun de tot confortul modern – Duenshine Resort 3*sup / Kanchanaburi

Ziua 5: Kanchanburi/ Templul de la Suphanburi/ Piata veche Sam Chuk/ Rezervatia naturala Uthai Thani/ Parcul istoric Kamphaengpet – MIC DEJUN + PRANZMic dejun. Se pleaca catre Suphanburi pentru a vizita templul Wat Pa Lae Lai si piaţa Sam Chuk veche de sute de ani, unde comunitatea chinezeasca si piata cu magazine de lemn s-au pastrat in varianta originala.Vizitatorii vor fi surprinşi de atelierul de fotografie unde imaginile sunt prelucrate după tehnica de acum 100 de ani si toti aici se vor putea delecta cu bunataturi locale traditionale şi cumpara suveniruri pentru acasa. Excursia continua catre Uthai Thani pentru vizita templului Wat Thasung ce conţine o spectaculoasa sala de cristal si apoi provincia Kamphangpet pentru a vizita parcul istoric cu acelasi nume. Cazare hotel Chakungrao Riverview 3*sup / Kamphaengpet.

Ziua 6: Kamphaengpet/ Situl Sukhotai – UNESCO/ Orasul Chiang Mai – MIC DEJUN + PRANZ
Mic dejun. Se pleaca catre Sukhothai, provincie istorica intemeiata in secolul 13 al carei nume semnifica “Rasaritul fericirii” si primul regat thailandez independent care s-a bucurat de o perioada de glorie datorata domniei regelui Ramkhamhaeng, inventatorul alfabetului Thai. Situl Sukhotai este format din temple şi monumente superbe ce fac parte din patrimoniului mondial cultural al umanitatii UNESCO si nu trebuie ratat de niciun calator in Thailanda. Se viziteaza parcul istoric, ruinele Palatului Regal şi a templului Wat Mahatat, cel mai mare templu din această locaţie, apoi templul Wat Si Chum cu sculptura sa monumentală ce figureaza o imagine a lui Buddha numita Phra Achana şi executata din caramida. Traseul continua catre unul dintre cele mai frumoase orase – Chiang Mai. Cazare Park hotel 3*sup / Chiang Mai.

Ziua 7: Chiang Mai/ Tabara de Elefanti/ Tribul Hmong/ Satul San Kamphaeng–MIC DEJUN + PRANZ
Mic dejun. Vizita la tabara de elefanţi din Valea Mae Sa, unde elefanţii sunt antrenaţi pentru spectacolul cu public. iar in trecut erau folositi pentru exploatarile forestiere. De aici, excursia continua cu vizita la o Ferma de Orhidee, apoi numeroasele sate ale Tribului Hmong si satul San Kamphaeng renumit pentru manufacturile tradiţionale de umbrele multicolore, tesaturi din matase, sculpturi din lemn. Retur la hotel. Cazare Park hotel 3*sup / Chiang Mai.

Ziua 8: Chiang Mai/ Templul Doi Suthep/ Lampang/ Orasul Phitsanuloke – MIC DEJUN + PRANZ

Mic dejun. Dimineata, se viziteaza cel mai faimos şi respectat templu din Chiang Mai: Wat Phra That Doi Suthep, construit in 1383, acest templu ofera o vedere extraordinara asupra oraşului. De aici, se pleaca catre provincia Lampang pentru a vizita templul în stil birman Wat Phra Kaew Don Tao. Excursia continua catre orasul istoric Phitsanuloke. Cazare Topland Hotel & Convention 3*sup / Phitsanulok.

Ziua 9: Phitsanuloke/Lopburi, orasul maimutelor/Ayuthaya–UNESCO/ Pattaya–MIC DEJUN+PRANZ
Mic dejun. Dimineata devreme se viziteaza cele mai importante monumente ale orasului istoric Phitsanuloke, printre care si templul Wat Mahathat care gazduieste una dintre cele mai pretioase imagini a statuii lui Buddha. Excursia continua catre Lopburi, un vechi oras linistit in care veti intalni pe strada sau mai ales in ruinele templelor, sute de maimute simpatice. Aici se viziteaza Templul San Phra Kan care conţine elemente de cult hinduse şi budiste, si Templul Prang Sam Yod, construit iniţial ca templu hindus, păstrează cele trei trepte arhitectonice (numite Prang) ce reprezintă trinitatea hindusă Brahma, Vişnu şi Şiva. Inainte de a pleca catre Ayutthaya, veti asista la un spectacolul inedit oferit de maimutele domesticite. In Ayutthaya, capitala triburilor thai pentru 400 de ani, se viziteaza Parcul Istoric inclus în patrimoniul cultural mondial al umanitatii UNESCO, in special templul Wat Phra Sri Sanphet. Transfer catre Pattaya, la plaja. Sosire seara tarziu si cazare hotel Amari Orchid 4* / Pattaya.

Ziua 10 : Pattaya – MIC DEJUN

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie ½ zi (08:00-13:00) „Descoperiti Pattaya”. Excursia este recomandata pentru a cunoaste Pattaya si imprejurimile, include vizita Colegiului de Calugari Jittapawan, Acvariul, realizat intr-un autentic mediu acvatic, vizita celei mai vechi plaje Bang Saen, populata in special de localnici iar in final, oprire in satul pescaresc Ang Sila, cunoscut pentru sculpturile din piatra lucrate manual (Pret informativ : 30 Eur/adult). Cazare hotel Amari Orchid 4* / Pattaya.

Ziua 11 : Pattaya – MIC DEJUN

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie 1 zi (09:00-17:00) Insula de Corali „Koh Lan” Situata la 7,5 km. de Pattaya (30minute cu barca), insula este ideala pentru relaxare pe plajele imaculate de nisip, inot si in special, snorkeling pentru cei intersati (Pret informativ : 30 Eur/adult – masa de pranz inclusa, se serveste intr-un restaurant din insula ). Cazare hotel Amari Orchid 4* / Pattaya.

Ziua 12 : Pattaya/ Bucuresti – MIC DEJUN

Mic dejun. In jurul orei 07:00 transfer hotel/aeroport pentru zbor Turkish Airlines – TK 65 catre Bucuresti. Decolare din Bangkok la h. 11:50 via Istanbul, sosire Istanbul h. 17:15, decolare Istanbul catre Bucuresti la h. 22:40 cu zbor TK 1047, sosire aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la h. 00:05 (ziua 13).


Preturi per persoana / pachet – GRUP MINIM 2 PERSOANE


Perioada: 27.02 – 10.03.2012 - 1079 EURO
Perioada: 06.04 – 18.04.2012 - 1099 EURO



Servicii incluse:

-transport avion Turkish Airlines Otopeni/Istanbul/Bangkok si retur -10 nopti cazare in hoteluri si 2 nopti in avion (o noapte la dus si a doua la intors) :
-2 nopti cazare+mic dejun hotel Tawana 4*/Bangkok
-1 noapte cazare+demipensiune Duenshine Resort 3*sup/Kanchanburi
-1 noapte cazare+demipensiune Chakungrao Riverview 3*sup/Kamphaengpet
-2 nopti cazare+demipensiune Park Hotel 3*sup/Chiang Mai
-1 noapte cazare+demipensiune Topland Hotel&Convention 3*sup/Phitsanulok
-3 nopti cazare+mic dejun hotel Amari Orchid 4*/Pattaya
-1/2 zi tur de oras Bangkok cu vizita celor 3 temple inclusa conform program
-program turistic, vizite si bilete intrare la obiective turistice conform program
-transferuri si transport privat cu Aer Conditonat la dispozitie, pe toata durata programului
-asistenta ghid thailandez vorbitor lb Engleza pe durata programului in Thailanda
-asistenta turistica limba ROMANA pe intreaga durata a programului
BONUS! Asigurare medicala si storno (valabila indiferent de varsta)

Preturile nu includ :
- taxele de aeroport 320 €/persoana ( in cazul in care compania aeriana creste valoarea taxelor de aeroport, majorarea trebuie achitata de clienti )- taxa de viza 30 €/persoana- bacsisuri 30 €/persoana
- excursii optionale
- cheltuieli personale (bauturi alcoolice si nealcoolice in timpul meselor, minibar, bacsisuri)


Site-uri hoteluri :

Bangkok 2 nopti – hotel Tawana 4* (superior room) www.tawanabangkok.com

Kanchanburi 1 noapte – Duenshine Resort 3*sup (Raft room) http://www.duenshine.com/english/

Kamphaengpet 1 noapte – Chakungrao Riverview 3*sup (Superior room) http://www.chakungraoriverview.com/

Chiang Mai 2 nopti – Park Hote

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
27-Feb-12 - 03-Mar-12-1079--
06-Apr-12 - 18-Apr-12-1099--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel