Destinatii Europene

Tarile Nordice - Tarile Baltice avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
19/02/2014 - 16/08/2014
Pret Total:
845 € (76.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Pret: 845 EUR
Plecari:
25.Jun.2014
21.Jul.2014
16.Aug.2014

Include:
- Bilet avion Bucuresti-Vilnius si Copenhaga-Buc. cu Lufthansa. Orarul de zbor poate suferi modificari.
- transport cu autocar 2- 4, exceptie zilele 5, si 10.
- 1 cazare pe ferryboat în cabine de 4 persoane;
- 9 cazări cu mic dejun în hoteluri 3 si 4 si IBIS;
- ghid însotitor din ziua 2 până în ziua a 10 inclusiv.

Nu include:
- asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali;
- supliment (optional) pt. cabină de 2 pat pe ferry Helsinki- Stockholm (39 €/pers.)
- Traversările cu ferry la Talinn, Helsinki, Helsingor: taxele pt. pasageri + autocar, în total 55 € (se achită la înscriere)

Ziua 1. BUCURESTI- VILNIUS
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.00 pt. zbor Bucuresti- Vilnius cu compania Lufthansa (cu escală la Frankfurt). După aterizare, transfer la hotel pentru cazare.Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor.
Ziua 2. VILNIUS- RUNDALE- RIGA (320 km)
Mic dejun. În Vilnius, începem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primăria, Biserica Rusească. Deplasare spre Letonia, unde vizităm elegantul Palat din Rundale, construit în stil baroc târziu. După amiază, începem vizita în Riga, capitala tării: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul, apoi încheiem cu: Opera si Parlamentul. Seara cazare la Riga.
Ziua 3. RIGA- TALINN- HELSINKI (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Începem vizita în Talinn, capitala celei mai mici republici baltice, bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Portile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piata Primăriei. După amiază, îmbarcare pe ferryboat pentru traversare în Finlanda. Cazare în frumoasa capitală finlandeză, Helsinki.
Ziua 4. HELSINKI
Mic dejun. Tur de oras pietonal sau cu transportul public în Helsinki: Piata Senatului, Catedrala Luterană, monumentul dedicat lui Sibelius, Parlamentul si Templul Circular. Seara, îmbarcare pe ferry boat pentru traversare în Suedia. Cazare la bordul navei (cabine cu 4 paturi).
Ziua 5. STOCKHOLM
Începem turul de Stockholm pietonal si cu transportul public: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primăria, unde în Salonul Albastru si Salonul Auriu în fiecare an se decernează Premiile Nobel, Muzeul Vasa. Timp liber sau sugerăm vizita "Muzeului Satului" - Skansen, unde sunt expuse clădiri traditionale din toată Suedia. Cazare la Stockholm.
Ziua 6. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM - UPPSALA
Mic dejun. Timp liber in Stockholm sau optional croazieră (30 euro) cu vaporasul spre Castelul Drottningholm, resedinta oficială a familiei regale, numit si "Versailles suedez". Ddupa amiaza optional (25 euro) excursie la Uppsala, capitala eclesiastică si universitară a tării, unde se vizitează Catedrala încoronării regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Întoarcere la Stockholm pentru cazare.
Ziua 7. STOCKHOLM- OSLO (520 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber în Stokholm. După amiază, se traversează Suedia pentru cazare la Oslo.
Ziua 8. OSLO
Mic dejun. Tur de oras în Oslo: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul National si Primăria (unde se decernează, anual, premiile Nobel pt. pace) si Fortăreata Akaershus. Timp liber în capitala Norvegiei pt. a gusta farmecul orasului în portul Akker Brygge cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specialităti norvegiene de peste etc. Cazare la Oslo.
Ziua 9. OSLO- GOTEBORG- HELSINGOR- COPENHAGA (560 km)
Mic dejun. Părăsim Norvegia pt. o ultimă vizită în Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca mărime al tării si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Goteborgsutkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primăria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare către sudul Suediei, pentru traversare cu ferryboat spre Helsingor. Traseul trece pe lângă Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunător prin arhitectura sa sobră. Cazare la Copenhaga.
Ziua 10. COPENHAGA
Mic dejun. Vizitam capitala Danemarcei pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta resedintă regală), Palatul Christiansbor, Primăria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie Mica Sirenă - simbolul capitalei daneze. Timp liber pentru vizită individuală în Copenhaga. Cazare la Copenhaga. Seara, optional vizită în parcul de distractii Tivoli (al 3-lea ca faimă din Europa), deschis publicului încă din 1843.
Ziua 11. COPENHAGA- BUCURESTI
După micul dejun, se eliberează camerele si se lasă bagajele în luggage room. Program liber la dispozitia turistilor în Copenhaga. Transfer la aeroport la ora 11.30 pentru zbor la Bucuresti sau la aeroporturile de destinatie din tară. Sosire la Bucuresti în jurul orei 23.55.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA