Destinatii Europene

SUA – COASTA DE EST 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
12/08/2013 - 23/08/2013
Pret Total:
1990 € (165.83€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

SUA – COASTA DE EST 2013
(P)

New York – Philadelphia – Atlantic City –
Washington – Charleston – Savannah – Miami Beach


Perioada: 12 – 23 august


Ziua 1
BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre New York, cu o schimbare a cursei pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK in cursul serii. Transfer la hotel 3* situat in Manhattan, cazare.

Ziua 2
NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.

Ziua 3
NEW YORK – Shopping sau excursie optionala la CASCADA NIAGARA
Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 400 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti. Cazare New York.

Ziua 4
NEW YORK – PHILADELPHIA – ATLANTIC CITY (optional) – WASHINGTON (370 km)
Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Dupa amiaza vom vizita optional Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3*.

Ziua 5
WASHINGTON – tur de oras
Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori.

Ziua 6
WASHINGTON – CHARLESTON (850 km)
Vom preda camerele dimineata devreme si ne vom indrepta catre Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul amiezii, cand avem prevazuta o vizita pietonala.

Ziua 7
CHARLESTON – SAVANNAH (175 km)
O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Vom parcurge o distanta scurta, de doar 175 km pentru a ajunge in Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel, dar in special pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens-Thomas sau Vila Hamilton-Turner, in Piata Lafayette.

Ziua 8
SAVANNAH – MIAMI (780 km)
Astazi vom parcurge ultima parte a „rutei Atlantice”, indreptandu-ne catre Florida, punctul terminus al calatoriei. Vom ajunge la Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii si vom fi cazati la un hotel de 3*. Pentru restul zilei avem prevazuta o plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping.

Ziua 9
MIAMI – EVERGLADES (optional)
Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West. Optional, tur de Miami: South Beach ,centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane.
Dupa masa, excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei,inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 75 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 10
MIAMI – KEY WEST (optional)
Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 99 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 11
MIAMI – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.

Ziua 12
Schimbarea cursei; sosirea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii.


PRET/persoana (loc in camera dubla): 1990 EURO
Supliment camera single: 650 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – New York si Miami – Bucuresti
• 10 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti New York, 2 nopti Washington, 1 noapte Charleston, 1 noapte Savannah, 3 nopti Miami
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
• tur de oras in New York si Washington
• vizitarea oraselor Charleston si Savannah
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport si securitate = 435 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
• taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD excursiile optionale
• asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno
• tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – 35 USD, se platesc la fata locului

GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 30 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.

OBSERVATII:
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile de profil din SUA, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar / conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare - in momentul sosirii la hotel solicitati receptioner

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel