Destinatii Europene

Senior Travel - Napoli

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/10/2011 - 25/04/2012
Pret Total:
335 € (41.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • ecoturism
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:




Dupa canicula unei veri toride, urmeaza sezonul de toamna-primavara cand vremea este cea mai placuta in zonele sud europene. Este cel mai bun moment pentru calatorii si pentru a ne bucura de frumusetile Italiei.
Italia este o tara clasica a turismului, deosebit de cunoscuta in lumea intreaga. Odata cu trecerea anilor ea nu si-a pierdut farmecul. Italia ofera posibilitati de odihna pentru orice gust. Legenda spune ca Romulus, dupa ce si-a omorat fratele geaman Remus, a intemeiat Roma si a devenit primul conducator al Romei. Inceputurile Romei sunt intr-adevar invaluite in legenda si mit. Imaginati-va un oras vechi de trei mii de ani, care exista si astazi si a depasit limitele istoriei, an dupa an, secol dupa secol a mers inainte, adunand experiente, istorie, arta, traditii, a avut parte de victorii si infrangeri, de triumf si de tragedie, momente de glorie si de uitare. Un oras care a fost iubit si pentru care multi au luptat sa reziste, orasul etern - "Roma, la citta eterna".
Napoli, capitala zonei Campania era faimos pe vremuri pentru frumusetea sa, fiind numit “Bella Napoli”. "Vedi Napoli e poi mori", spune o vorba veche italiana, care se traduce prin vezi Napoli si-apoi poti sa mori. Napoli este un oras creat de greci si desavarsit de italieni. Napoli este orasul unde a fost inventata pizza. Legenda spune ca prima pizza a fost preparata in 1889, cand regele Umberto si sotia sa, Margherita, au mers intr-o calatorie in Napoli. La acea vreme, pizza avea forma unei placinte obisnuite, consumata in mare parte de populatia saraca. Pentru a-l impresiona pe rege, un bucatar a ales sa improvizeze putin banala reteta. Asa ca, pe langa suc de rosii, branza si frunze de leustean, bucatarul a mai pus si oregano. Ornamentul de pe pizza imita perfect steagul
Italiei. Aceasta inventie a devenit cunoscuta sub denumirea de "pizza Margherita".
Vezuviu – este cel mai cunoscut vulcan al Italiei, a carui eruptie catastrofala din anul 79 i.Ch. a ingropat in cenusa, prezervandu-le in forma originala, doua orase romane de renume, Pompei si Herculaneum. Astazi, vulcanul este in stare latenta si poate fi admirat de catre turisti, chiar de la marginea craterului sau.
Sorrento este locul ideal pentru a a ne bucura de o “passeggiata”, numele dat de italieni unei traditii ce dateaza de secole: promenada de seara, efectuata inainte de cina. Sorrento este un oras statiune de renume, un oras de lux si de placeri estivale, plasat pe latura de nord a peninsulei serrentine, chiar vis-a vis de marele Napoli.
Strazile inguste din centrul orasului, ce reflecta planul vechiului oras roman Surrentum, si numeroasele cladiri ce dateaza de secole bune au facut din Sorrento o destinatie ideala pentru relaxare inca de acum sute de ani, printre numele celebre ce au vizitat aceasta cetate numarandu-se Goethe si Casanova.
Nu parasiti orasul fara a incerca limoncello, lichiorul traditional produs din coaja lamailor ce cresc in aceasta regiune. Atentie insa: contine cel putin 35% alcool, asa ca nu exagerati! Aceasta bautura poate fi savurata cel mai placut seara, dupa o cina savuroasa intr-unul din restaurantele ce ofera o spectaculoasa panorama asupra golfului, Vezuviul, insula Capri si orasul Napoli numarandu-se printre obiectivele ce pot fi admirate.
Insula Capri
Destinatie de lux, Capri a fost dintotdeauna statiunea preferata a imparatilor, artistilor si scriitorilor. Plimbarile cu barca sunt o parte esentiala a excursiilor in Insula Capri, deoarece se poate admira indeaproape combinatia de tarm stancos, golfuri, pesteri si stancile uriase din larg.


Include:

Biletul de avion Bucuresti – Napoli – Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa (Napoli)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Oct-11 - 25-Apr-12335

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pentru oferta completa accesati link-ul:
  • http://www.terratourism.ro/napoli-sorrento
  • Pentru rezervari:
  • Tel:0761604571; 0243232464;
  • E-mail: rezervari@terratourism.ro
  • Web:http://www.terratourirsm.ro
  • http://www.alegebulgaria.ro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " TERRA TOURISM"

Total Oferte de Turism (240)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: TERRA TOURISM