Destinatii Europene

Sarbatori Pascale in Rusia 7 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/04/2010 - 07/04/2010
Pret Total:
695 € (99.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: Sankt Petersburg si Moscova

Plecari: 1 aprilie 2010

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti - Moscova cu retur St. Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot
• transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg
• transferuri aeroport – hotel - aeroport
• 4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 3*
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel 3*
• pranzul de Paste la un restaurant local
• tururi panoramice cu ghid local St Petersburg si Moscova
• vizitarea fortaretei Petru si Pavel
• minitour- Pastele Ortodox in Rusia- in ziua de 04 aprilie
• vizitarea Catedaralei Sf Isaac
• vizitarea Muzeul Ermitaj
• vizitarea Catedralei Sf. Basil
• vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
• insotitor roman de grup



Servicii neincluse:
● taxe de aeroport - 160 eur (pot suferi modificari)
● taxa viza 50 euro / persoana
● tips-uri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
● asigurarea medicala obligatorie,companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
● asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

Program:
BUCURESTI – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:40, pentru imbarcare cursa companiei Aeroflot cu destinatia finala Sankt Petersburg. Schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 17:50. Incepem un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la Hotel Ladoga 3* sau similar.

Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Mic dejun, timp liber. Optional excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat al Caterinei precum si parcul cu fantani aurite. La amiaza putem opta pentru o excursie optionala la Muzeul Rusiei si la una dintre marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Invierii lui Hristos - cunoscuta si sub numele de Savior on the Blood. Seara optional participam la slujba deosebita de Inviere in catedrala Svyato Troitsky – durata 2 ore.

Dupa micul dejun vom face un tur panoramic al marilor catedrale ale St Petersburgului cu vizitarea Catedralei Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume. La o alta catedrala vom participa la un obicei rusesc stravechi, si anume aducerea de bucate pentru sfintire cu ocazia sarbatorii pascale. Pranz de Paste la un restaurant local. Dupa-amiaza, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

SANKT PETERSBURG - MOSCOVA
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 11:55. Tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si vizitarea catedralei Sf. Basil. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii si vizitarea celebrei strazi pietonale Arbat. Cazare la Hotel Vega 3* sau similar.

Dupa micul dejun, optional, va propunem vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Dupa amiaza, optional, va propunem vizitarea Galeriilor Tretyakov - Muzeul de Arta Rusa. Optional, participare la un spectacol de circ.

MOSCOVA – BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 16:30, cand avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Imbarcare cursa directa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 20:40. Sosire la Bucuresti la ora 22:15.

008

Supliment camera single: 180 EURO

EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 20 participanti):
• excursie Peterhof (palatul Monplesir si parcuri): 50 euro / persoana
• excursie Muzeul Rusiei si Catedrala Invierii lui Hristos: 50 euro / persoana
• participare la slujba deosebita de Inviere in catedrala Svyato Troitsky: 25 euro / persoana
• seara traditional ruseasca - cina inclusa: 50 euro / persoana
• spectacol circ: 45 euro / persoana
• excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana
• vizitarea Complexului Kremlin: 65 euro / persoana
• Galeriile Tretyakov: 50 euro / persoana

GRUP MINIM: 20 persoane
ORAR DE ZBOR (ore locale):
01 Apr: Bucuresti 08:40 - Moscova 12:10 / Moscova 16:25 - St Petersburg 17:50
05 Apr: St Petersburg 10:35 – Moscova 11:55
07 Apr: Moscova 20:40 - Bucuresti 22:15

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE
• paşaport valabil minim şase luni de la data de 08.04.2010,
• 1 fotografie tip pasaport,
• formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
• asigurarea medicala original si copie - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI

OBSERVATII:
 viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani anaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
 agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Apr-10 - 07-Apr-10695

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR