Destinatii Europene

Safari in Kruger si Zululand

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2010 - 30/11/2010
Pret Total:
4595 € (656.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Vacante personalizate in Africa

Safari in Kruger si Zululand – 7 zile

Marele Safari Kruger si Zululand combina doua din cele mai bune zone pentru safari din Africa de Sud. Safariul incepe si se termina la Johannesburg.
Intai se organizeaza un safari in rezervatia Sabi Sand Private Game care face parte din Marele Parc National Kruger, iar apoi vom merge spre rezervatia Phinda Private Game in partea de nord a KwaZulu Natal. In ambele zone, sunt organizate zilnic doua safariuri deschise 4X4 in care sunteti insotit de padurari si personal experimentat.

Itinerar:

Ziua 1: Parcul National Kruger
Turistii sunt intampinati la sosirea pe aeroportul international din Johannesburg sau in alt loc la alegere din Pretoria sau Johannesburg, de unde sunt transferati catre zborul charter pana la Rezervatia Sabi Sand Private Game. Rezervatia are aproximativ 65.000 de hectare si a fost numita dupa cele doua principale rauri care curg prin ea. Majoritatea celor mai bune cabane pentru safari din Africa de Sud se afla aici. Dupa amiaza este dedicata unui prim safari deschis 4X4 insotit de un padurar experimentat. Drumul se prelungeste pana spre seara cand pradatorii din zona devin activi.
Cazare: Exeter River Lodge 5*
Mese: Cina

Ziua 2: Parcul National Kruger
Sunetele specifice salbaticiei din Africa de Sud marcheaza inceputul unei noi zile si umplu aerul in timp ce turistii se bucura de o plimbare cu masina si admira antilopele, pradatorii si pasarile endemice pentru aceasta zona protejata. Safariul revine la tabara pentru un mic dejun tarziu, dupa care, cei care doresc sa exploreze zona cu piciorul, pornesc intr-o plimbare impreuna cu un padurar inarmat. Va va ramane timp si pentru relaxare inainte de a porni la un drum de dupa-amiaza pana spre seara.
Cazare: Exeter River Lodge 5*
Mese: Pensiune completa

Ziua 3: Parcul National Kruger
Dispozitiile in continua schimbare ale acestei zone va vor captiva, ziua fiind din nou dedicata explorarii acestei salbaticii, din spatele unui vehicul 4X4 deschis sau pe jos, in timpul plimbarilor. Creaturile mai mici ale zonei, desi nu la fel de cunoscute, contribuie la fel de mult la acest ecosistem. Poate fi o adevarata placere sa urmariti aceste creaturi in drumul lor obisnuit. Tot ce traieste aici si echilibrul delicat ce exista intre acestea este protejat in aceasta zona care reprezinta o comoara pe care noi trebuie sa o protejam cu intelepciune.
Cazare: Exeter River Lodge 5*
Mese: Pensiune completa

Ziua 4: Safari in Zululand
O ultima plimbare in Sabi Sand urmata de micul dejun, dupa care turistii sunt transferati pe o pista locala pentru un zbor charter spre Rezervatia Phinda Private Game aflata in regiunea Maputoland in partea de nord a Kwa Zulu Natal. Rezervatia se invecineaza cu Parcul Greater St Lucia Wetland care a fost declarat patrimoniu mondial. Dupa ce va improspatati, dupa amiaza este dedicata primului safari Zululand din aceasta rezervatie unica.
Cazare: Phinda Forest Lodge 5*
Mese: Pensiune completa

Ziua 5: Safari in Zululand
Ziua este dedicata pentru doua safariuri 4X4 deschise si o plimbare. Rezervatia are 17.500 de hectare si se distinge prin faptul ca adaposteste nu mai putin de sapte habitate distincte de la Ubombo Mountain pana la paduri rare de nisip. Abundenta de viata salbatica este protejata in Rezervatia Phinda care adaposteste de asemenea Big Five (Cei Cinci Fantastici) si este privita in general ca cea mai buna zona de safari in Zululand.
Cazare: Phinda Forest Lodge 5*
Mese: Pensiune completa


Ziua 6: Safari in Zululand
Iluzoria Nyala, considerata de multi ca fiind printre cele mai frumoase antilope din Africa, trebuie vazuta in timpul safariului de dimineata, care poate oferi si o privire asupra Red Duiker in timp ce se grabeste prin desisuri. Ambele specii sunt endemice pentru partea de nord a Kwa Zulu Natal si sunt protejate in Phinda. Aproape oricand pot fi observate in timpul unui safari in Zululand. Alte puncte de interes ale zilei pot include observarea unuia din Big Five.
Cazare: Phinda Forest Lodge 5*
Mese: Pensiune completa

Ziua 7: Plecarea
O ultima plimbare de dimineata in aceasta zona salbatica este urmata de micul dejun dupa care turistii sunt transferati la Aeroportul Richards Bay pentru zborul spre Johannesburg. Turistii sunt intampinati la aeroportul international din Johannesburg (O. R. Tambo) si sunt transferati in orice loc din Johannesburg sau Pretoria doresc.
Mese: Mic dejun



Tarife in euro pe persoana:


01 Mai 2010 - 30 August 2010
Camera dubla 4.595€
Single 7.096€

01 Septembrie 2010 - 30 Noiembrie 2010
Camera dubla 5.735€
Single 7.855€

Tariful include:
• Cazarea conform itinerar
• Zborurile specificate
• Serviciile ghidului profesionist
• Mese conform itinerar
• Taxe statiuni
• Transportul terestru
• Activitile si taxele de intrare la obiective •

Tariful exclude:
Zborul Bucuresti-Johannesburg si retur
• Asigurarea medicala
• Activitatile nespecificate in itinerar
• Bauturile
• Gratuities & Tips
• Mesele nespecificate in itinerar



Nota:

Suprataxele pentru călătorii singuri şi reducerile pentru grupuri, dacă există, se vor aplica. Tarifele sunt valabile dacă itinerariul este achiziţionat "aşa cum este". Schimbările minore de hoteluri sau hotelurile adăugate după începutul sau la sfârşitul itinerariului pot fi făcute fără alte suplimentări la tarif. Orice solicitare de personalizare a itinerariului ne determină să pornim un nou itinerariu de bază ce va duce la plata unui comision de ~ €200/pers. nerambursabil pentru rezervări, care va fi dedus din preţul final al excursiei.

Tarifele sejurului se bazează pe ratele de schimb în vigoare la data de imprimare (martie 2010) si se pot modifica înainte de plecare. Unor modificări substanţiale în tarife, cursuri de schimb şi a preţului de combustibil, serviciile şi, uneori, creşterea costurilor de expeditie de aranjamente în mod semnificativ, şi ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele sau de a introduce suprataxe în consecinţă, chiar dacă plata a fost primită în întregime.

Se aplică penalizări pentru renunţare, date blackout sau alte restricţii conform contractului de prestari servicii.


Plecări la cerere.

Pentru grupuri mai mari de 8 persoane, se acorda reduceri substantiale.

Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti, excursii, nivel de cazare etc. Tarifele vor diferi functie de data de plecare dorita.

Turistii romani au nevoie de viza pentru intrarea in Africa de Sud:

Ambasada Republicii Africa de Sud in Romania
Cancelaria: Str. Stirbei Voda 26-28, etaj II, Sector 1, Bucuresti, 010113
Telefon: 021 313 37 25; 313 37 85 si 0723 547 111
Fax: 021 313 37 95
Program de lucru: luni-joi 8.00-17.00; vineri 9.00-12.30

Documente necesare obtinerii vizei:
- invitatie;
- rezervare bilet de avion;
- voucher cazare pentru toata perioada sederii;
- 43 EUR – platiti in contul bancar;
- formular completat
Pentru cetatenii romani care au ca prima destinatie Africa de Sud, nu este necesara vaccinarea.


Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
DESTINATION TRAVEL BUCURESTI
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

DESTINATION TRAVEL CONSTANTA
Bd.Mamaia 268, Bl. L3, Constanta
Tel: 0732.569.650

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Mai-10 - 30-Aug-104595
01-Sep-10 - 30-Nov-105735

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL