Destinatii Europene

Revelion Paris 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
11/11/2009 - 25/11/2009
Pret Total:
395 € (49.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion PARIS 8 zile (28.12 - 04.01)
REIMS-STRASBOURG - Valea Rinului – MÜNCHEN-NURNBERG-LUXEMBOURG - SALZBURG

ZIUA 1 Luni, 28.12, (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti – Deva - Arad – Ungaria.
Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Traversarea Austriei. Sosire in NURNBERG (popas, seara, 1 ora) plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Vizita LUXEMBOURG (centrul vechi, Catedrala Notre Dame). Cazare in Paris.
ZIUA 4 - 31.12 (mic dejun). Vizita la Compexul VERSAILLES (palatul si gradinile), apoi Muzeul Louvre, tur PARIS cu autocarul pe traseul: Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Cartierul Latin, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Biserica“La Madeleine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Defense (cel mai nou cartier al Parisului, cu zgarie-nori). Intre orele 23 si 01 se va petrece Noaptea de Revelion in zona Arcul de Triumf – Champs Elysse - Turnul Eiffel. Ora 01.00 plecare din centrul Parisului catre hotel. Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Cartierul Montmartre (Basilica Sacre-Coeur, Piata Pictorilor), urcare in Turnul Eiffel si (optional) croaziera cu vaporasul pe Sena (aprox. 10 €, durata o ora). Sugestii: Disneyland. Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). In Reims se viziteaza Catedrala incoronarii regilor Frantei. In STRASBOURG se viziteaza (in exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. Cazare in Munchen.
ZIUA 7 (mic dejun). In MÃœNCHEN se viziteaza: Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Ora 11 plecare la Salzburg (popas 1 ora) - se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa MOZART.
Cazare in zona Gyor-Budapesta.
ZIUA 8 Luni, 04.01 (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord (Coloane).
PRET: 395 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 145 €
La inscriere se achita integral sau minim 300 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €
PRETUL INCLUDE:
• servicii ghid roman ;
• transport (fara ziua 5) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• 7 cazari in hoteluri de 2**- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
• 7 mic dejun continental (portie) la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
OBS : persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
INSCRIERILE se fac incepand cu 12.10.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Obs - vezi si notele de pe verso

Acte necesare : pasaport sau CI Asigurarea medicala e obligatorie. Indicativ- FRANTA 8 zile,

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Planet"

Total Oferte de Turism (63)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Planet