Destinatii Europene

Revelion Lisabona:29.12.10-03.01.11

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
590 € (98.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 / 29.12.2010: BUCURESTI – LISABONA
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:30. Plecare spre Munchen cu zborul companiei Lufthansa LH 1657 ( 07:0 / 08:00 ) si in continuare spre Lisabona cu zborul LH 1790 11:05 / 13:15 ); transfer si cazare la hotelul Vip Executive Madrid 4* ( situat central la cateva minute de mers pe jos de Avenida da Libertade si la 15 minute de centrul vechi ). Dupa amiaza libera pentru plimbare si cumparaturi.

ZIUA 2 / 30.12.2010: LISABONA
Mic dejun. Tur panoramic al Lisabonei de o jumatate de zi. Prima oprire va fi la castelul St. George, o fortareata construita in sec.8 de catre mauri si de unde se ofera o frumoasa panorama asupra cartierului vechi de pe malul raului Tagus (Tejo); plimbare de-a lungul strazilor pavate cu mozaic, strajuite de superbe cladiri din sec.18, apoi prin cartierul medieval Alfama, cu stradute inguste si case din sec.16; plimbarea continua de-a lungul raului Tagus cu vizitarea cartierului istoric Belem si al sau celebru Torre de Belem, o bijuterie a artei manueline. Oprire la Monumentul Descoperirilor Navale (Padro das Descobrimentos), la Manastirea Dos Jeronimos din 1502, unde se afla mormantul lui Vasco da Gama ( intrare inclusa ) si la Muzeul Calestilor Regale, pentru o interesanta vizita a acestui muzeu unic in lume ( intrare inclusa ).

ZIUA 3 / 31.12.2010: LISABONA - SINTRA – CAP ROCA – CASCAIS – ESTORIL - LISABONA
Mic dejun. Excursie optionala de o jumatate de zi la Sintra, Cap Roca, Cascais, Estoril. Plecare din Lisabona spre vest, catre minunatul orasel Sintra numit odinioara “Gloriosul Eden” de catre faimosul Lord Byron si inclus astazi de Unesco in patrimoniul umanitatii. Vizitarea Palatului National de la Sintra, resedinta regala inca din sec. 13-14, pentru a admira frumoasele decoratii cu influente maure si gotice ( intrarea inclusa ). Se continua spre Valea Corales, faimoasa prin viile cultivate in sol nisipos si apoi spre Cap Roca, punctul cel mai vestic al Europei, de unde se admira o magnifica panorama asupra Oceanului Atlantic. Se continua de-a lungul coastei pana la plaja Guincho si Cascais, cu vedere panoramica a grotei Boca de Inferno. Timp liber pentru o plimbare prin Cascais si intoarcere la Lisabona pe soseaua de litoral (tarif: 40 euro/pers). Cazare. Seara, optional, cina speciala de revelion cu muzica life si dans intr-un restaurant specific (tarif: cca. 100 euro/pers; tarif pentru transfer hotel-restaurant-hotel: cca.25 euro/pers; preturile definitive vor fi comunicate in luna octombrie). Cazare.
La Multi Ani 2011 !
ZIUA 4 / 01.01.2011: LISABONA
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari individuale. Cazare.

ZIUA 5 / 02.01.2011: LISABONA – OBIDOS – NAZARE – BATTALHA – FATIMA - LISABONA
Mic dejun. Excursie optionala de 1 zi la Obidos, Nazare, Battalha si Fatima. Plecare spre nord catre Obidos, unul dintre cele mai frumoase orasele din Portugalia. Intrare prin poarta estica din sec.18 si plimbare pe jos, pe stradutele pavate cu piatra, printre case cu ziduri albe pentru a vizita biserica gotica renascentista Santa Maria, cu picturi din sec.17 si pentru a admira artizanii locali care mai folosesc tehnici stravechi. Se continua cu Nazare, cel mai cunoscut sat de pescari din Portugalia. Timp liber si posibilitate de dejun intr-un restaurant local. Plecare la Batalha pentru a vizita superba manastire Santa Maria de Victoria, construita in onoarea victoriei de la Aljubarrota din anul 1386 si care este unul dintre cele mai frumoase exemplare de arta gotica, aflat sub protectia Unesco (intrare inclusa ). Plecare la Fatima pentru a vizita faimosul Sanctuar Marian, care include Basilica, Capela Aparitiilor, construita pe locul unde micutii ciobanasi au vazut Fecioara, precum si satele Valinhos si Aljustel unde au trait acestia. Timp liber la Fatima. Intoarcere la Lisabona ( tarif: 55 euro/pers.) Cazare.

ZIUA 6 / 03.01.2011: LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Munchen cu zborul LH 1791 ( 14:10 / 18:10 ) si in continuare spre Bucuresti cu zborul LH 1656 ( 21:20 / 00:15 ).

TARIF: EUR 590 / loc in camera dubla / Supliment single: EUR 150

Nota : tarifele de mai sus sunt valabile pentru un grup de minim 25 turisti; in cazul in care vor fi minimum 20 turisti tariful se majoreaza cu 45 euro/pers..

TARIFUL INCLUDE:
- transport cu avionul : Bucuresti – Lisabona si retur cu zborurile companiei Lufthansa.
- 5 nopti cazare si mic dejun bufet in hotelul Vip Executive Madrid 4*, un elegant si exclusivist hotel situat in inima Lisabonei, aproape de arterele principale Maeques de Pombal si Avenida da Liberdade, langa cea mai buna zona de cumparaturi si numeroase mijloace de transport; camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, internet, minibar, radio, safe, camera de baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par,etc.
- transferurile aeroport – hotel – aeroport
- tur de Lisabona de ½ zi si intrarile la obiectivele precizate in program
- ghizi locali
- conducator de grup din partea agentiei
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate / faliment

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport: aproximativ 185 euro care se platesc o data cu excursia si pot suferi modificari pana la data plecarii.
- alte servicii decat cele mentionate la capitolul “Tariful include”
- cheltuieli personale
-excursiile optionale, cina festiva de Revelion, etc.
- tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un min. de 25 participanti
- bacsisuri 15 euro/ pers., pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno

ACTE NECESARE:
- pasaport sau carte de identitate valabile inca cel putin 3 luni de la data plecarii

CONDITII DE INSCRIERE :
-termen limita de inscriere : 15 noiembrie; la inscriere se achita un avans de 50 % din costul excursie; restul se achita cu 21 zile inainte de data plecarii.
-la inscriere turistul semneaza impreuna cu agentia “Contractul de prestari servicii “, la care prezentul program este parte anexa

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-10 - 03-Ian-11590

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " APOLLONIA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (22)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: APOLLONIA TRAVEL