Destinatii Europene

REVELION LA PARIS

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2007 - 03/01/2008
Pret Total:
730 € (104.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

28.12.2007 – Intilnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Baneasa la ora 07.30 in vederea formalitatilor de check in si imbarcare in avionul companiei SKY EUROPE. Vom ateriza pe aeroportul local din Viena de unde ne vom imbarca pentru un tur de oras panoramic. La ora 16.00 ne vom imbarca in avionul companiei SKY EUROPE cu destinatia Paris. Seara dupa efectuarea formalitatilor de cazare la hotelul ales program liber.
29.12.2007 – Dupa servirea micului dejun ne vom imbarca in vederea unui tur de oras panoramic. Dupa amiaza program liber. Seara cazare la hotelul ales.
30.12.2007 – Mic dejun. Program liber sau optional excursie la Disneyland. Seara cazare la hotelul ales.
31.12.2007 - Mic dejun. Program liber. Seara cazare la hotelul ales. In noaptea de Revelion va invitam pe celebrul bulevard Champs Elysee pentru a sarbatori trecerea dintre ani alaturi de parizieni.

BONNE ANNÉE 2008! LA MULTI ANI 2008!

01.01.2008 – La multi ani 2008! Mic dejun. Program liber. Seara cazare la hotelul ales.
02.01.2008 - Mic dejun. Program liber sau optional puteti vizita obiectivele turistice vizionate in cadrul turului de oras. Seara cazare la hotelul ales.
03.01.2008 – Dupa servirea micului dejun ne vom indrepta spre aeroport in vederea formalitatilor de check in si imbarcare in avionul companiei SKY EUROPE. Vom ateriza pe aeroportul local din Viena unde vom avea timp liber pentru o plimbare prin Viena sau cumparaturi. La ora 17.00 ne vom imbarca in avionul companiei SKY EUROPE cu destinatia Bucuresti. Sosirea se va face pe Aeroportul Baneasa in functie de derularea formalitatilor de la biroul de check out.

Pret :
Hotel SOFITEL PARIS PORTE DE SEVRES 4*
Hotel NOVOTEL EIFFEL 4*
730 Euro/persoana

Hotel HILTON 4*
810 Euro/persoana

Pretul include:
- bilet de avion Bucuresti-Viena-Paris-Viena-Bucuresti,
- transfer cu autocarul aeroport- hotel-aeroport,
- 6 nopti cazare la hotelul ales cu mic dejun,
- tur de oras in Viena si Paris,
- insotitor de grup,
- comisionul agentiei si TVA – ul aferent

Pretul nu include
- taxa de aeroport 105 EUR/pers. peste 2 ani,
- taxa de rezervare 3 EUR/pers .

Optional:
- asigurare turistica ~ 1 EUR/zi,
- excursie optionala la Disneyland – 25 EUR/pers. (taxa de intrare neinclusa)
- asigurare storno (1,5% din pretul sejurului),
- cazare la Hotel CONCORDE ST. LAZAR 5* - 830 Euro/persoana

Discount:
A 3-a persoana cu virsta intre 2 – 12 ani in camera cu 2 adulti – 60 euro

Suplimente:
Camera single – 210 euro

Hotel SOFITEL PARIS PORTE DE SEVRES 4*
Hotelul SOFITEL PARIS PORTE DE SEVRES este situat linga centrul expositional si parc fiind ideal pentru organizarea de seminarii si conferinte.
Hotelul ofera clientilor sai servicii de tip: business center, sali de conferinta, internet wireless, restaurant, braserie, bar, room service, spalatorie – curatatorie, piscina interioara si exterioara, sauna, solarium, baie turceasca, teren de tenis, garaj si parcare cu valet, cutie de valori, exchange, centru de fitness. De asemenea se mai ofera facilitati pentru persoanele cu handicap. Sunt acceptate animalele de companie.
Camere: hotelul dispune de camere confortabile dotate cu aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV cu antena satelit si canale extra contra cost, radio, internet, uscator de par.

Hotel NOVOTEL EIFFEL 4*
Hotelul NOVOTEL EIFFEL clasificat cu 4 stele, este ideal pentru organizarea de seminarii si conferinte fiind ales cu preponderenta de catre oameni de afaceri.
Hotelul ofera clientilor sai servicii de tip: business center, sali de conferinta, internet wireless, restaurant, bar, room service, spalatorie – curatatorie, piscina interioara, sauna, garaj si parcare cu valet, exchange, centru de fitness, magazine cu suveniruri, chiosc de ziare. Sunt acceptate animalele de companie.
Camere: hotelul dispune de 764 camere pentru fumatori si non fumatori, confortabile dotate cu aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV cu antena satelit, radio, internet, uscator de par.

Hotel CONCORDE ST. LAZAR 5*
Hotelul CONCORDE ST. LAZAR este situate intr-o zona privilegiata a orasului Paris avind in apropiere centrul cultural, zona comerciala si de afaceri si la numai 10 min. de muzeul Luvru. Din anul 1989 hotelul a fost clasificat ca monument istoric si protejat in consecinta.
Hotelul ofera clientilor sai servicii de tip: business center, sali de conferinta, internet, restaurant, bar, room service, parcare, exchange.
Camere: hotelul dispune de camere confortabile dotate cu aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV cu antena satelit, internet, uscator de par.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AEOLUS"

Total Oferte de Turism (9)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AEOLUS