Destinatii Europene

Revelion Hong Kong-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 06/01/2010
Pret Total:
1249 € (124.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI
29 Decembrie Bucuresti - Hong Kong
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda la ora 17:25 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines cu destinatia Hong Kong via Istanbul. Decolare la ora 19:25. Sosire Istanbul la 20:45. Decolare spre Hong Kong la 23:55.
30 Decembrie Hong Kong
Sosire in Hong Kong la ora 15:40. Transfer la hotel. Program liber pentru odihna. Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
31 Decembrie Hong Kong – Traditie si cultura & La Multi Ani 2010!!!
Mic dejun. Descoperiti principalele atractii ale Hong Kong-ului intr-un tur al insulei prezentat de ghid local, totul doar intr-o singura zi! Fiti martori la privelistea spectaculoasa asupra orasului de pe Varful Victoria cu vedere panoramica asupra Insulei Hong Kong, Kowloon si imprejurimile. Veti trece prin pitorescul golf Repulse Bay in drum spre urmatoarea destinatie, faimosul port Aberdeen unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni. Nu se poate sa ratati vizita la Stanley Market, faimoasa pentru vanatoarea de chilipiruri, gasindu-le aici la un pret mult mai mic decat in oras.
Seara optional CINA DE REVELION IN RESTAURANTUL ROTATIV R66!
Restaurantul R66 este singurul restaurant rotitor din Hong Kong, situat la etajul 62 al cladirii Hopewell Center.
Spectaculozitatea acestui restaurant este data de faptul ca in timpul rotatiei de 66 de minute ofera o priveliste impresionanta asupra Portului Victoria.
Petrecerea de Revelion se desfasoara intre 21h30 si 01h00. Cina este de tip buffet, iar atmosfera este intretinuta de o formatie cu muzica live. Datorita specificului “rotitor” restaurantul nu permite amenajarea unui spatiu pentru dans. Transferul hotel-restaurant-hotel este inclus in tariful mentionat.Pret informativ: 130 Euro/ persoana Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
01 Ianuarie Hong Kong – Relaxare sau Explorare
Mic Dejun. Dupa micul dejun veti avea timp sa va relaxati sau sa explorati pe cont propriu orasul. Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
02 Ianuarie Hong Kong - Macao
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala de 1 zi cu ghid local la Macao denumit si “Las Vegasul Orientului”. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei (alaturi de Hong Kong). Pret informativ: 95 Euro/ persoana.Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
03 Ianuarie Hong Kong – Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru shopping.Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
04 Ianuarie Hong Kong – Mic dejun. Excursie optionala la Disneyland Hong Kong. Pret informativ: 70 Euro/persoana. Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
05 Ianuarie Hong Kong – Insula Lantau
Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala in Lantau, cea mai mare insula din Hong Kong.
Fara indoiala, atractia principala din Lantau este statuia gigantica a lui Buddha (Tian Tian Buddha). Finalizata in anul 1993, aceasta este cea mai mare statuie exterioara din bronz a lui Buddha; asezata langa manastirea Po Lin, statuia simbolizeaza relatia armonioasa dintre om, natura si religie. Excursia continua cu o vizita a satului tematic Ngong Ping, care combina atractiile cu cumparaturile si distractia. O alta atractie este orasul Tai O, cea mai mare asezare din Lantau, care mai este numit si “Venetia Orientului”. Pret informativ: 40 Euro/persoana. Cazare la hotel Harbour Plaza North Point 4*.
06 Ianuarie Hong Kong – Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti via Istanbul. Decolare la ora 23:15, sosire la Bucuresti pe 07 ianuarie aeroportul Henri Coanda la ora 09:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif: 1249 Eur de persoana loc in camera dubla
Pachetul de baza include:
• transport cu avionul, compania Turkish Airlines Bucuresti – Hong Kong – Bucuresti, cu schimbarea cursei la Istanbul
• 7 nopti cazare cu mic dejun bufet cald la Hotel Harbour Plaza North Point 4****
• Cazare in Camera Superior cu vedere spre oras
• Tur de oras de 1 zi al insulei Hong Kong (8 ore) cu ghid local
• transferuri aeroport – hotel – aeroport conform programului
• insotitor de grup din partea agentiei
Nu sunt incluse:Taxele de aeroport si combustibil: cca. 250 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul plecarii)
(optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
 Cina Revelion in restaurantul Rotativ R66: 130 Euro / persoana
Suplimente & Reduceri:
• SGL: +310 Eur/pers
• Copii 2-10,99 ani: - 400 Euro/copil/perioada
HOTEL HARBOUR PLAZA NORTH POINT 4*
Descriere hotel: hotelul Harbour Plaza North Point 4* este situat pe insula Hong Kong, la jumatatea distantei dintre zonele comerciale Causeway Bay si Quarry Bay si la 5 minute de unul dintre cele mai mari centre comerciale din Hong Kong. Statia de metrou Quarry Bay este la 2 minute de hotel. Camerele tip superior au o suprafata de aprox. 28 m2 si sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu uscator de par, telefon, TV satelit, minibar (bauturile din minibar sunt contra cost), seif electronic. Pagina web : www.harbour-plaza.com/en/index.aspx?hotel_id=hpnp
Orarul informativ de zbor Turkish Airlines:
Zbor Data Plecare Destinatie Ora plecare Ora sosire
TK 1446 29/12/09 BUCHAREST ISTANBUL 19:25 20:45
TK 70 29/12/09 ISTANBUL HONG KONG 23:55 15:40 30/12/09
TK 71 06/01/10 HONG KONG ISTANBUL 23:15 05:25
TK 1443 07/01/10 ISTANBUL BUCHAREST 08:30 09:55

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-09 - 06-Ian-101249

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL