Destinatii Europene

Revelion de 5* Hong Kong

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
15/10/2011 - 01/12/2011
Pret Total:
1395 € (139.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

HONG KONG - REVELION 2012
Compania TURKISH AIRLINES VIA ISTANBUL

Perioada : 28.12.2011 – 06.01.2012 ; Durata : 10 zile / 9 nopti


Detalii program:
28.12.2011 Intalnire cu insotitorul de grup din partea agentiei la ora 17:15 in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la
ghiseul de imbarcare al companiei Turkish Airlines TK1040. Decolare catre Istanbul la ora 19:25, sosire Istanbul
ora 20:45, trecere prin zona de tranzit si decolare de la Istanbul catre Hong Kong cu TK70 la ora 23:55.

29.12.2011 Sosire pe aeroport din Hong Kong, la ora 15:40 local. Transfer aeroport - hotel Royal Plaza 5*- situat central.
Seara libera pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar. Intalnire cu insotitorul de grup pentru inscirerea la
excursiile optionale. Cazare hotel Royal Plaza 5*.

30.12.2011 Mic dejun. Dimineata excursie ½ zi turul insulei Hong Kong, odinioara un simplu sat de pescari, iar astazi unul
dintre cele mai cosmopolite orase unde Estul se intalneste cu civilizatia din Vest. Excursia incepe cu o plimbare pana in varful muntelui Victoria, la 428m altitudine, de unde va veti bucura de o privire panoramica de ansamblu asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon si a imprejurimilor. Turul continua cu vizitarea celei mai renumite plaje din sudul insulei, Repulse Bay Beach, apoi renumitul sat pescaresc din Aberdeen - asezare traditionala unica in lume pt ambarcatiunile sale de lemn „sampan” si restaurantul plutitor „Junk and Jumbo”. Turul se incheie cu vizitarea unei prestigioase fabrici de bijuterii. Dupa amiaza libera pentru explorarea orasului. Cazare hotel Royal Plaza 5*.

31.12.2011 Mic dejun. Timp liber la dispozitie pt plimbare si cumparaturi. Optional, seara, Cina Festiva de Revelion. Pret
informativ / persoana : 150 Eur. LA MULTI ANI 2012 !!! Cazare hotel Royal Plaza 5*.

01.01.2012 Mic dejun. Dimineata libera. Seara, optional excursie ½ zi „Descoperiti Hong Kong noaptea” – plimbare cu barca si cina bufet. Pret informativ / persoana : 50 Eur (minimum 10 platitori). Cazare hotel Royal Plaza 5*.

02.01.2012 Mic dejun. Optional, excursie 1 zi la Macao cu pranz inclus. La Macao, veti descoperi mostenirea fermecatoare a
patrimoniului chinez si portughez, unite in matricea arhitecturii moderne. Transfer cu ambarcatiune de viteza din Hong Kong la Macao, unde se viziteaza statuia zeitei Kun Iam, aflata pe malul marii, apoi alt reper cultural al acestei regiuni: Ruinele Bisericii Sf. Paul, Muzeul si Turnul Macao, pentru o vedere panoramica asupra obiectivelor si siturilor istorice ale regiunii. Pranz inclus. Excursia continua cu vizitarea Templului A-Ma (zeita navigatorilor) si a monumentului ce comemoreaza revenirea regiunii Macao la China in 1999 – Lotus Flower in Full Bloom. Turul se incheie cu oprire la cel mai luxos cazino. Retur in Hong Kong. Pret informativ / persoana : 100 Eur (minimum 10 platitori). Cazare hotel Royal Plaza 5*.

03.01.2012 Mic dejun. Optional, excursie 1 zi Turul Insulei Lantau cu pranz vegetarian inclus. Insula Lantau are o suprafata
mai mare de doua ori fata de insula Hong Kong si este una dintre cele mai iubite insule datorita satelor de pescari, a peisajului rural, virgin cu dealuri si vegetatie luxurianta sau plaje salbatice. Turul include vizita satului cu arhitectura traditionala Ngong Ping, unde se ajunge cu telecabina, parcurgand o distanta de 5,8 km. si oferind vederi panoramice spectaculoase asupra Marii Chinei de Sud, Parcului Natural Lantau Nord Park Country sau gigantica statuie din bronz Buddha Sakyamuni. Se viziteaza templul budhist al regatului de sud Po Lin renumit pentru bucataria vegetariana budhista cu arome tipice bucatariei traditionale chineze. Va veti delecta cu un bine meritat pranz vegetarian de inalta calitate pregatit de calugarii templului, apoi urmeaza o plimbare pe Calea Intelepciunii si retur in Hong Kong. Pret informativ / persoana : 80 Eur (min. 10 platitori). Cazare hotel Royal Plaza 5*.

04.01.2012 Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Cazare hotel Royal Plaza 5*.

05.01.2012 Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispozitie. Recomandam clientilor sa plateasca supliment
de late check-out, respectiv pastrarea camerei dupa ora 12:00. In jurul orei 20:00 transfer hotel/aeroport pentru zbor Turkish Airlines TK71 catre Istanbul cu decolare din Hong Kong la ora locala 23:15.

06.01.2012 Aterizare la Istanbul la ora 05:25, trecere prin tranzit si decolare catre Bucuresti la ora 08:30 cu TK1043. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:55.


Hotel Royal Plaza 5* - Hong Kong http://www.royalplaza.com.hk
Locatie: situat central, în Mongkok, inima Kowloon-ului, deasupra MTR Garii de Est Mong Kok (45 minute cu trenul pana in China).
Hotelul este direct legat de unul din cele mai mari centre comerciale din Hong Kong – GRAND PALACE CENTURY, cu peste 200 de magazine si 8 cinematografe si este înconjurat de numeroase atracţii turistice, de divertisment. Facilităţi hotel: 4 restaurante (La Scala–menu international, Di King Heen–bucatarie cantoneza-fructe de mare, La Fontana–preparate asiatice si cocktail-uri intr-o atmosfera relaxanta cu muzica live, Gourmet Corner–preparate de patiserie de casa, prajituri, fursecuri sau ciocolata); centru de sanatate - Definition Health Club: Vitalia Corner, sauna, piscina incalzita in stil Roman cu muzica subacvatica (40m), piscină de agrement pentru copii, Jacuzzi, sala gimnastica si intretinere, aerobic,cu dotari moderne, Wi-Fi acces gratuit în hol, restaurante şi Grand Ballroom. Facilitati camera superior (camera spatioasa, 33m2 , cu vedere la oras): pat dublu, pat Queen sau 2 paturi duble, acces la internet în bandă largă, 32 "LCD TV cu 46 canale, filme contra cost, facilitati cafea/ceai, minibar, seif, uscător de păr, papuci, telefon în baie, A/C - termostat individual, sistem de securitate cu cartela electronica

Conditii de inscriere :
pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara (nu este necesara viza pt Hong Kong)
la inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta integrala pana la data de 15 Noiembrie 2010.
Turistii care se inscriu dupa 15.11.2010 achita serviciile integral !!!
contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, dupa inscriere si achitare, sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere; orice conditii suplimentare sunt considerate ca anexa la contract !!! Pentru prezentul program (Hong Kong), se aplica conditiile de retragere de mai jos :
- anulare de la data confirmarii serviciilor pana in 15 Noiembrie 2011 : penalizare 50% la pachet de baza (exclusiv taxe aeroport si Cina Festiva)
- anulare intre 15 Noiembrie – 25 Noiembrie 2011 : penalizare 75% la pachet de baza (exclusiv taxe aeroport si Cina Festiva)
- anulare dupa 25 Noiembrie 2011 : penalizare 100% la pachetul complet

Conditie de realizare: GRUP MINIM 30 PERSOANE. In cazul in care nu se intruneste nr. de pers. pretul se va recalcula in sensul majorarii acestuia.
Excursiile optionale se rezerva/achita la fata locului. Preturile mentionate in program pentru excursiile optionale sunt informative si valabile pentru minimum 10 persoane inscrise. Ordinea pe zile a excursiilor se poate modifica in functie de disponibilitatea acestora in momentul rezervarii ferme.

IMPORTANT!
In cazul in care paritatea €/$SUA scade sub valoarea de 1 € = 1,4 $SUA, pretul se majoreaza corespunzator!
Bagajul de cala acceptat : 40 kg total de persoana, dar o valiza un poate depasi 32 kg / bucata. Recomandam
2 valize de persoana pana in 20 kg fiecare, mai ales pt retur.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS