Destinatii Europene

Revelion Creta

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
11/11/2009 - 25/11/2009
Pret Total:
425 € (47.22€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion CRETA (Heraklion, Agios Nikolaos, Rethimno, Chania)
DELFI-CAP SUNION-SALONIC-ATENA–METEORA 9 zile(27.12-04.01)


ZIUA 1 – Duminica 27.12 (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata – Grecia. Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun) La Kalambaka - se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. In Atena, seara , se viziteaza cartierul PLAKA unde se poate lua cina la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun) Deplasare la Cap Sunion unde se viziteaza Templul lui Poseidon. Tur Atena : Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Complexul Acropole. Timp liber in Atena. Ora 20 plecare cu ferry-boat-ul din Portul Pireu catre Insula Creta. Cazare pe ferry-boat.
ZIUA 4 - Sosire dimineata ora 7 la Heraklion - capitala Cretei. Excursie : litoralul cretan (salba de statiuni intre Heraklion si Hersonissos), Manastirea Kera, Platoul Lasithi (in interiorul insulei), Pestera ZEUS (unde, potrivit mitologiei, s-a nascut Zeus). Se viziteaza Agios Nikolaos (de unde se vad Peninsula Spinalonga si cetatea medievala de pe Insula Kalidona. Cazare in Heraklion.
ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun). Dimineata excursie la Palatul Knossos si Muzeul Civilizatiei Minoice. Dupa amiaza timp liber in Heraklion. Masa de REVELION la Restaurant taverna Paladium. Cazare in Heraklion.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber in Heraklion . Cazare in Heraklion.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Chania si Rethimno. Ora 20, plecare din Heraklion. Cazare pe ferry-boat.
ZIUA 8 Sosire in Portul Pireu – Atena. Se viziteaza Monumentul lui Leonida de la Termopile (lupta dintre persi si greci). Plecare spre DELFI (buricul Pamantului in ideea grecilor) cel mai important ORACOL al lumii antice, unde se faceau rugaciuni pentru binele oamenilor. Oprire la Sf. Paraschiva (loc sfant pentru alinarea durerior). Deplasare spre Salonic-tur by night: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in Sidirokastro.
ZIUA 9 – Luni, 04.01 (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) Piata Victoriei, aprox. ora 23, apoi Gara de Nord (Coloane).

Pret: 425 € (include excursiile din zilele 4, 5 si 7 in valoare totala de 90 €).
La inscriere se achita minim 350 €
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 € Supliment single 200 €
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
• PRETUL INCLUDE: • servicii ghid roman;
• transport (fara ziua 6) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
• 8 cazari din care: 3 cazari in Heraklion (Creta), 3 cazari in transit hotel 2**(camere cu 2 paturi, cu grup sanitar propriu cu dus, telefon) si 2 cazari pe vapor (cabine cu 4 paturi fara grup sanitar si dus in cabine);
• 3 mic dejun continental (portie) si 3 mic dejun bufet deschis;
• masa festiva de Revelion – GALLA DINNER - la restaurant taverna Paladium (deplasare dus-intors cu autocarul);
• excursia din ziua a 4-a la Litoralul cretan, Platoul Lasithi,Manastirea Kera,Pestera lui ZEUS si Agios Nicolaus in valoare de 40 €;
• excursia din ziua a 5-a la Palatul Knossos si Muzeul Civilizatiei Minoice in valoare de 20 €;
• excursia din ziua a 7-a, orasele Chania si Rethimno, in valoare de 30 €.
Obs. – preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 4, 5 si 7 (in total 90 €) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale.Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel El Greco – cat C, situat ultracentral in Heraklion, camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, telefon si TV.
OBS.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
INSCRIERILE se fac incepand cu 12.10.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau CI Asigurarea medicala e obligatorie. Indicativ – CRETA, revelion

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Planet"

Total Oferte de Turism (63)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Planet