Destinatii Europene

Revelion Barcelona

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2008 - 03/01/2009
Pret Total:
659 € (131.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI

29 decembrie Bucuresti – Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni, ora 14:25 pentru imbarcare cursa companiei Click Air - Iberia cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 16:25, sosire in Barcelona aeroportul El Prat la ora 18:30. Transfer si cazare la hotel AYRE GRAND VIA 4****superior situat in Plaza Espana.

30 decembrie Barcelona
Mic dejun. Tur panoramic Barcelona – orasul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate: Plaza Catalunya, Catedrala Sagrada Familia (capodopera arhitectului Antonio Gaudi), Rambla, portul, cartierul Gotic, dealul Montjuic, stadionul Olimpic, Piata Spaniei, Parcul Guell. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel AYRE GRAN VIA 4****superior.

31 decembrie Barcelona LA MULTI ANI 2009!
Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup in centrul orasului Barcelona unde pot fi vizitate: La Pedrera, cladire construita de Gaudi (intrare optionala; pret informativ: 8 €),cartierul gotic, unde poate fi vizitata Catedrala (intrare optionala; pret informativ: 5 €), Rambla, portul, Plaza de Colon. Optional, vizita la Aquariumul din Barcelona (pret informativ: 16 €/ pers). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, participare la Cina festiva de Revelion care va avea loc la restaurantul hotelului Senator 4**** situat aproape de stadionul Camp Nou. (se asegura transfer cu autocarul dus – intors).
Cazare hotel AYRE GRAN VIA 4****superior.

01 ianuarie Excursie optionala la manastirea Montserrat
Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat cu ghid local; muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Aici se afla biserica dedicata Fecioarei Maria si manastirea Benedictina care are o istorie foarte interesanta. Tarif: 40 Euro/persoana, minim 25 de platitori. Dupa amiaza, timp liber in Barcelona. Cazare hotel AYRE GRAN VIA 4****superior.

02 ianuarie Barcelona
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbari in Barcelona. (Magazinele sunt deschise in data de 02 ianuarie, fiind zi lucratoare in Spania). Cazare hotel AYRE GRAN VIA 4****superior.

03 ianuarie Barcelona – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul El Prat din Barcelona pentru imbarcare cursa Barcelona – Bucuresti a companiei Click Air - Iberia cu decolare la ora 11:45. Sosire in Bucuresti la ora 15:45.Tarif : 659 Euro / persoana, loc in camera dubla


PACHETUL DE SERVICII INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Barcelona si retur, compania Click Air - Iberia
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel AYRE GRAN VIA 4****superior situat central
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras Barcelona cu autocar si ghid local
tur pietonal Barcelona cu insotitorul de grup
insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
taxele de aeroport & combustibil : aprox. 115 EURO/ persoana
(pot suferi modificari pana la data plecarii)
Cina festiva de Revelion la hotel Sentaor 4**** (obligatorie):
Tarif : 140 EURO/ persoana (include si transferul cu autocarul dus-intors)
asigurarea medicala (optionala)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

HOTEL AYRE GRAN VIA 4****superior
www.ayrehoteles.com
Ayre Gran Via este un hotel nou construit, situat aproape de centrul orasului, in Plaza Spania, la poalele colinei Montjuic si apropae de Castelul Montjuic. Are 189 de camere moderne dotate cu aer conditionat si incalzire cu ajustare individuala, telefon, minibar, TV, uscator de par, seif, internet, baie privata moderna.

TripAdvisor Traveler Rating:
Informatii importante:
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 30 de persoane. Pentru 25 de turisti se achita un supliment de 20 Euro/persoana, iar pentru 20 de turisti se achita un supliment de 38 Euro/persoana.
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
La inscriere, excursia se achita integral sau minim 50% restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.
Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele/cartile de identitate ale turistilor sunt valabile si nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta
Recomandam intocmirea unei asigurari „Storno” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatea de asigurari, functie de conditiile impuse de catre aceasta.
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " ARENA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (2)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: ARENA TRAVEL