Destinatii Europene

REVELION 2020 Argentina - Brazilia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2019 - 09/01/2020
Pret Total:
780 € (65€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

















R E V E L I O N
A R G E N T I N A – B R A Z I L I A

Magia momentului trecerii dintre ani învăluiţi de acordurile tango-ului argentinian din Buenos Aires, “Parisul Americii Latine”, reprezintă numai unul dintre nenumăratele motive pentru a petrece un Revelion inedit în această metropolă care vă va fascina! Vă invităm să vă bucuraţi de America Latină, vizitând câteva dintre “perlele” acestei părţi ale lumii. Grandoarea cascadelor Iguassu înscrise pe lista Patrimoniului Natural UNESCO şi exotismul celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, sunt câteva argumente pentru o invitaţie de nerefuzat!

Perioada: 29.12.2019 – 09.01.2020

Ziua 1 / 29.12.2019: București – Paris – Buenos Aires
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:20 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1889 (14:20 / 16:35), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul AF 228 (23:35 / 09:40).
Ziua 2 / 30.12.2019: Buenos Aires
Sosire la ora 09:40 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 31.12.2019: Buenos Aires – Pampa – Buenos Aires
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale sau excursie opţională în Pampa la o “haciendă”, o fermă tipic argentiniană, unde veţi descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit veţi fi serviţi cu “empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Veţi fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care veţi avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale “gauchos”. Întoarcere la Buenos Aires, unde ne vom pregăti pentru Cina festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “Gala Tango”. La Mulţi Ani 2020!
Ziua 4 / 01.01.2020: Buenos Aires – Montevideo – Buenos Aires
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care va include partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Vom urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a Golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 02.01.2020: Buenos Aires – Iguassu Falls
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Argentina Aerolineas, AR 1730 (11:30 / 13:20) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care vă vor face să vă simţiţi insignifianţi în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 de metri cubi de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă fiind întrecută doar la media anuală de cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. După sosirea la Iguassu vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional, înscris şi el în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO, străbătând un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum, vom reveni la drumul principal folosind un lift special amenajat pentru acest lucru. Transfer pentru cazare la Hotel Mercure Iguazu 5* (sau similar 5*).

Ziua 6 / 03.01.2020: Iguassu Falls
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo, în traducere Gâtlejul Diavolului, cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic al pădurii tropicale, care ne va duce la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata do Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. Doritorii pot efectua la fața locului un zbor de agrement cu elicopterul pentru o vedere panoramică unică asupra cascadei Iguassu, prilej de a admira de sus atât partea braziliană, cât şi partea argentiniană a cascadei. Cazare la Hotel Mercure Iguazu 5* (sau similar 5*).
Ziua 7 / 04.01.2020: Iguassu Falls – Rio De Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Linhas Aereas, G3 2075 (10:05 / 12:00) spre Rio de Janeiro. Sosire în metropola situată între plajele Atlanticului și munte, în Golful Guanabara, care nu contenește să fascineze turiștii de pretutindeni prin frumusețea sa, a plajelor, monumentelor și atracțiilor sale turistice. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, prilej cu care vom admira Golful Guanabara, Palatul Guanabara, reşedinţa guvernatorului statului, centrul şi cartierul de afaceri, Parcul Flamenco, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Arcul Lapa, Biblioteca Naţională, Teatrul Municipal, Muzeul de Artă, Maracana, cel mai mare stadion de pe glob, Sambadrome, locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio şi renumitele plaje Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Transfer la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*) pentru cazare.
Ziua 8 / 05.01.2020: Rio De Janeiro
Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o incursiune pe Muntele Corcovado. Ascensiunea pe Muntele Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, după care vom urca 220 trepte către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte din cele “7 minuni ale lumii moderne”. Statuia este cea mai mare dintre statuile realizate în stil Art Deco şi în acelaşi timp a 5-a ca dimensiune din întreaga lume cu cei 30,5 m înălţime, reprezentându-l pe Isus. De pe platforma situată la o altitudine de 710 metri deasupra nivelului mării, vom admira priveliştile spectaculoase pe care le oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază vom lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca. Telecabina va face o primă oprire la Morro da Urca, unde este un minunat punct de belvedere către Golful Botafogo, iar cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării, în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte asupra oraşului

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL