Destinatii Europene

PaÅŸte 2020 Thailanda - Sejur ÃŽn Krabi

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
17/04/2020 - 26/06/2020
Pret Total:
890 € (89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Paşte în Țara Surâsului

THAILANDA - SEJUR ÃŽN KRABI

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo

Pe la începutul primăverii, vine un moment când simțim că avem nevoie de “o gură de aer”, un moment în care ne dorim ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjit toată iarna să devină o realitate imediată. Deși știm că vara e încă departe, vedem afară soare și verde și tot ce am vrea e să ne putem teleporta imediat într-un paradis tropical… La tehnica teleportării încă mai lucrăm, dar peisajul de vis vi-l putem oferi pentru o săptămână în aprilie, de Paște, dacă vă decideți să evadați cu noi în Thailanda, mai exact în Krabi, într-un golf mirific de pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecare colțisor al paradisului insulelor și să vă întoarceți revigorați și relaxați!

Perioada: 17.04 – 26.04.2020

Ziua 1 / 17.04.2020: Bucureşti – Doha – Phuket – Krabi
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:55 / 17:40), de unde se va pleca spre Phuket cu zborul QR 842 (20:30 / 07:25).
Ziua 2 / 18.04.2020: Phuket – Krabi
Sosire la ora 07:25 în Phuket, de unde vom fi transferați în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 3 / 19.04.2020: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 4 / 20.04.2020: Krabi – excursie în junglă și plimbare cu elefantul
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus în junglă și plimbare cu elefantul, o excursie în Parcul Național Khao Nor Chu Chi pentru a admira natura sălbatică. Veți ajunge întâi la piscinele naturale cu apă termală, o bună ocazie pentru a înota în natură. Turul va continua cu o plimbare prin junglă și o oprire la Piscina de Smarald, o piscină naturală cu apă cristalină. Pauză pentru dejun picnic. În continuarea zilei veți vizita Templul Tigrului, un centru cultural și de meditație, un templu unic situat în vârful unui munte la care se ajunge urcând peste 1000 de trepte și la baza căruia se află o peșteră. Excursia se va încheia cu o plimbare cu elefantul pe poteci situate în junglă, fiind înconjurați de multe plante tropicale, flori, copaci, păsări și viața sălbatică. Întoarcere în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 5 / 21.04.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă și activităţi individuale. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 6 / 22.04.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de ½ zi – Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, unde la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, cu plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 7 / 23.04.2020: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi
Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un “vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 8 / 24.04.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 9 / 25.04.2020: Krabi – Phuket – Doha – Bucureşti
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Camerele sunt disponibile pâna la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Seara, transfer la aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 841 (20:40 / 00:10).
Ziua 10 / 26.04.2020: Doha – Bucureşti
Sosire la Doha la ora 00:10, de unde vom pleca spre BucureÅŸti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:55).
TARIF: 890 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 280 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turiÅŸti; pt. un grup de 20-24 turiÅŸti, tariful se va majora cu 50 euro)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Phuket şi Phuket – Doha – Bucureşti, cu compania Qatar Airways
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă tariful total al circuitului (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Phuket)
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- supliment demipensiune: 150 euro/pers./6 cine
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarife

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL