Destinatii Europene

Revelion 2013 in Roma

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
399 € (79.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion la ROMA – Capitala Lumii

Muzeele Vaticanului – Gradinile de la Vila d’Este

Revelion la restaurantul Le Terme del Colosseo

PROGRAMUL EXCURSIEI



29 Decembrie BUCURESTI – ROMA

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:35 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 503 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 06:35, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:45. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Excel Montemario 4****. Detalii pe www.excelmontemario.it



30 Decembrie ROMA – GRADINILE VILA D’ESTE TIVOLI

Mic dejun. Optional, Excursie la TIVOLI – unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 25 platitori) si include: transport autocar, ghid local, rezervare si bilet de intrare la Vila D’Este. Intoarcere la Roma. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Excel Montemario 4****.



31 Decembrie ROMA – MUZEELE VATICANULUI

Mic dejun. Vizita la VATICAN cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Foarte Important! Biletul de intrare la vatican se achita din tara. Tarif: 25 Euro/persoana (bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti). Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Seara, optional Cina Festiva de Revelion cu program artistic la restaurantul LE TERME DEL COLOSSEO www.letermedelcolosseo.it. LA MULTI ANI 2013 !!!. Cazare Hotel Excel Montemario 4****.



01 Ianuarie ROMA – LA MULTI ANI 2013 !!!

Mic Dejun. Plimbare cu insotitorul de grup in Parco di Villa Pamphili, unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Roma. Continuam plimbarea cu vizitarea bisericilor: San Giovanni Laterano, prima catedrala oficiala din Roma ctitorita de Constantin cel Mare in 324. Supranumita “Mama tuturor bisericilor” bazilica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei, biserica unde Papa este episcop. Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dupa Cristos si dedicata Sfintei Marii. Lacasul a fost ridicat dupa ce Papei Liberius i s-a aratat in vis Maica Domnului, care l-a indemnat sa faca o astfel de constructie. San Pietro in Vincoli, acesta biserica veche a fost ridicata in sec. IV si complet renovata de Papa Julius al II-lea la sfarsitul sec. V. Numele sau inseamna „ Sfantul Petru in Lanturi”. Marea atractie este Mausoleul lui Julius al II-lea comandat de insusi Papa in 1505 si realizat de Michelangelo. Puteti sa va petreceri seara in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Cazare Hotel Excel Montemario 4****.



02 Ianuarie ROMA – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 494 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:40, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:45. Sfarsitul pachetului de servicii.




Tarif special : 399 Eur de persoana loc in camera dubla, tripla



Supliment camera SGL: + 95 Euro
Reduceri copii 2-11,99 ani: -75 Euro/copil/perioada



Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti – Roma – Bucuresti, Compania Alitalia
4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Excel Roma Montemario 4****
Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport
Tur de oras Roma cu ghid local
Ghid local pentru vizita la Vatican
Insotitor roman de grup



Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:

• Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
• Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
• Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti


Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport & combustibil: ~ 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Taxa de oras: 3 Euro/persoana/zi (se achita individual, exclusiv la receptia hotelului)
Intrarile la obiectivele turistice
asigurarea medicala, asigurarea storno, excursiile optionale



CINA FESTIVA DE REVELION

RESTAURANTUL LE TERME DEL COLOSSEO www.letermedelcolosseo.it

Aperitive
Rulouri de sepie, somon afumat, carpacio de ton, tarta cu peste spada, frigarui de peste cu ananas
Primul fel
Rissoto cu fructe de mare si sofran, paste traditionale facuta in casa
Al doilea fel
Calcan cu ierburi aromatice și mirodenii, salata mixta
Desert
Spuma de ciocolata cu biscuite cu miere
BauTuri incluse
½ apa minerala, ¼ vin, un pahar de sampanie (restul consumatiei este contra cost)
La miezul noptii se serveste traditionalul desert Italian si un pahar de sampanie.
Program de divertisment
Muzica si spectacol in timpul cinei, program de discoteca dupa cina



TARIF: 120 Euro/adult, 92 Euro/copil 2-11,99 ani, transfer inclus hotel-restaurant–hotel (minim 10 participanti)

Nota: Transferul de retur se face maxim la ora 01:30!


HOTEL EXCEL ROMA MONTEMARIO 4**** www.excelmontemario.it

este situat in linistitul cartier Montemario. Inconjurat de o padure de pini, hotelul ofera parcare gratuita, sala de gimnastica ÅŸi camere moderne cu Wi-Fi si aer conditionat.Camerele au o nota eleganta. Decorate cu mobilier clasic sau contemporan, acestea sunt prevazute cu aer conditionat si TV satelit. Restaurantul serveste atat preparate mediteraneene, cat si internationale. Micul dejun este bufet american. In timpul liber va puteti relaxa la bar sau pe terasa din gradina.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-12 - 02-Ian-13399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel