Destinatii Europene

Revelion 2013 in Israel

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
699 € (139.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ISRAEL REVELION | TEL AVIV

Pelerinaj in Tara Sfanta

Tel Aviv – Jaffa – Ierusalim – Bethelehem

Valea Iordanului – Ierihon – Qumran – Marea Moarta

Tiberias – Cana – Carpenaum – Tabgha – Nazareth

Haiffa – Akko(Acre)



PROGRAMUL EXCURSIEI



28 decembrie Bucuresti – Tel Aviv

Prezentare la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO155 cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Tel Aviv la ora 08:35. Intalnire cu ghidul local de limba romana pe aeroport si Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. Dupa turul de oras, transfer la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul orasului. Cina si Cazare hotel Dan Panorama 4****superior Tel Aviv, situat pe malul marii Mediterane. Detalii pe: www.danhotels.com



29 decembrie Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Maslinilor – Zidul Plangerii – Via Dolorosa

Mic dejun. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West, vizitarea noului Ierusalim. Turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pina la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Intaorcere la Tel Aviv. Cina si Cazare hotel Dan Panorama 4****superior Tel Aviv.



30 decembrie Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Raul Iordan – Nazareth

Mic dejun. Optional, Excursie in Nordul Israelului la Tiberias. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph, la Raul Iordan si la locul de botez – kibutz Yardenit. Vizitam Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus apoi la Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Tarif informativ: 50 Euro/pers. si include: transport autocar, ghid local autorizat de limba romana, intrarile la obiective, insotitor de grup. Cina si Cazare hotel Dan Panorama 4****superior Tel Aviv.



31 decembrie Bethelehem – Biserica Nasterii Domnului – Campul Pastorilor

Mic dejun. Excursie la Bethlehem unde vom vizita: Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul Pastorilor unde au primit vestea Nasterii. Intoarcere la Tel Aviv. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, participare la Cina Festiva de Revelion la un restaurant traditional romanesc, cu meniu autentic, muzica, dans si surprize. Tarif: 125 Euro/persoana (se achita din tara, odata cu pachetul de servicii turistice). La Multi Ani 2013! Cazare hotel Dan Panorama 4****superior Tel Aviv.



01 ianuarie Haifa & Akko(Acre)

Mic dejun. Optional, Excursie la Haifa si Akko(Acre). Urcam costa Marii Mediterane pana la Haifa – unul din superbele orase de la Marea Mediterana si al 3-lea oras ca marime din Israel. In afara de frumusetea amplasarii in trepte a orasului, acesta este renumit si prin faptul ca este centru mondial al religiei Bahai. Vizitam frumoasele gradini suspendate Bahai (incluse in patrimoniul cultural mondial Unesco), cat si biserica Stella Marris si grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Excursia continua la Akko(Acre) – inclus in patrimoniul cultural mondial Unesco in anul 1990, unde vom face un tur de oras si vizitam Sala Cavalerilor. Cu o istorie bogata si cu vestigii arheologice foarte bine pastrate, Akko(Acre) este un obiectiv turistic ce nu poate fi ratat in timpul calatoriei in Israel. Acre a fost unul dintre cele mai importante orase ale regiunii, din cele mai vechi timpuri. A fost capturat de Cruciati, Imperiul Otoman a stapanit aici vreme de cateva secole, chiar si Napoleon Bonaparte a incercat sa cucereasca orasul, dar dupa doua luni de asediu si mai multe incercari nereusite de a strapunge zidurile orasului, a fost nevoit sa se retraga in umilinta. Intoarcere la Tel Aviv. Cina si Cazare hotel Dan Panorama 4****superior Tel Aviv.



02 ianuarie Valea Iordanului – Ierihon – Qumran – Marea Moarta

Mic dejun. Prin Valea Iordanului mergem la Ierihon cel mai vechi oras din lume, si Qumran, unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizitam Marea Moarta, cu posibila baie in apa sarata si vizita la fabrica de cosmetice de la Qumran, unice in continutul de minerale. Pe drumul catre aeroport, vom face un popas pentru un program de cumparaturi la renumitul centru comercial Mamila Mall din Ierusalim. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul Tarom RO154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 00:45 si aterizare in Bucuresti la ora 03:30 in data de 3 ianuarie. Sfarsitul pachetului de servicii.





Tarif special: 699 Eur de persoana loc in camera dubla, tripla



Supliment Camera SGL : +311 Euro/persoana/perioada

Reduceri Copii 2 – 11,99 ani : – 200 Euro/copil/perioada



Servicii incluse:

Bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania Tarom
5 nopti cazare cu mic dejun hotel DAN PANORAMA 4****superior Tel Aviv
4 cine la hotel
Excursiile zilnice, tururile si vizitele prevazute in program
Ghid local autorizat de limba romana pe toata durata excursiei
Transport cu autocar local de luxe pe toata durata programului
Intrarile la obiectivele turistice din program
Insotitor roman de grup



Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)

• Ruta1: Constanta – Medgidia – Cernavoda – Fetesti – Slobozia

• Ruta2: Iasi – Tg.Frumos – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti

• Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti



Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si combustibil: 155 Eur/persoana, taxa de combustibil poate suferi modificari pana la data emiterii biletelor (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului

asigurarea medicala de calatorie
bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)



CINA FESTIVA DE REVELION LA RESTAURANTUL TRADITIONAL ROMANESC

„MAMAIA” - TEL AVIV. Tarif: 125 Euro/persoana (se rezerva si se achita din tara)

Meniu: aperitiv (8 feluri diferite de salate), primul fel: sarmalute cu mamaliguta, felul principal: friptura fillet, antricot, kebab, creier pane, peste, desert: papanasi, crema Bavaria, spuma de ciocolata, bauturi: bauturi racoritoare, vin romanesc alb si rosu, sampanie. Muzica, program de divertisment si program de dans.





Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de platitori. Pentru mai putin de 40 de platitori se achita urmatoarele suplimente:

Grup 35-39 persoane : +12 Euro/persoana/pachet
Grup 30-34 persoane : +24 Euro/persoana/pachet
Pentru mai putin de 30 de platitori tariful excursiei se recalculeaza

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-12 - 02-Ian-13699

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel