Destinatii Europene

Revelion 2013 in Berlin

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2012 - 03/01/2013
Pret Total:
465 € (93€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion BERLIN – Un loc pentru inima ta!

Cea mai mare petrecere de Revelion

in aer liber din Europa



PROGRAMUL EXCURSIEI 5 zile/4 nopti


30 Decembrie BUCURESTI – BERLIN

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 13:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH3083 cu destinatia Berlin. Decolare la ora 15:30. Sosire la Berlin la ora 16:40. Transfer la hotel. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului. Cazare ANDEL’s HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR.



31 Decembrie BERLIN – Cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber din Europa

Mic dejun. Tur de oras Berlin cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg etc. Dupa turul de oras, vizite pietonale cu insotitorul de grup. Faimosul Zid al Berlinului obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Gasim si acum locuri care ne aduc aminte de aceasta perioada dificila a orasului, fostul punct de control Friedrichstraße , numit si “Poarta Lacrimilor”, locul in care Est si Vest berlinezii erau nevoiti sa isi spuna la revedere. Un alt punct de control renumit, si urmatoarea oprire va fi la principala poarta de intrare in oras a non-germanilor in timpul Razboiului Rece, poarta de control Charlie (in alfabetul folosit de armata Americana litera C era folosita ca Charlie ), construita in 1963. Timp liber la dispozitie. Seara, optional Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului sau petreceti trecerea dintre ani la Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului, luand parte la una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din lume, petrecere care concureaza cu festivitatile din New York sau Londra. Peste 1 milion de oameni, 500 de jurnalisti din toata lumea si 350 de canale de televiziune nationale si internationale, vor celebra sub stele cu muzica, dans si artificii spectaculoase. Petrecerea grandioasa se intinde intr-un spatiu de 80.000 mp cu 3 scene, 8 ecrane video, un centru media, 8 corturi pentru petreceri, peste 100 de standuri cu mancare si bauturi, muzica live, DJ internationali, show-uri de laser si lumini. Cazare ANDEL’s HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR.



01 Ianuarie POTSDAM

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, va sugeram sa vizitati: Gradina Zoologica, aflata in inima orasului de vest, care adaposteste cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se afla si un Aquarium – cel mai mare din Germania; Muzeul Pergamom, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Asta si datorita faptului ca gazduieste trei Mari Colectii de Arta – Colectia Antica, Muzeul Estului si Colectia Artei Islamice. Mai puteti explora Potsdamer Platz. Cazare ANDEL’s HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR.




02 Ianuarie DRESDA – Florenta de pe Elba „Elbflorenz”

Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba (“Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras Dresda cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Berlin. Cazare ANDEL’s HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR.



03 Ianuarie BERLIN - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH3082 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:45, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:50. Sfarsitul pachetului de servicii.



Tarif special : 465 Eur de persoana loc in camera dubla



EARLY BOOKING: 5% reducere pentru rezervarile achitate integral pana la 30 oct.



Supliment camera single : + 176 Euro/persoana/pachet servicii

Reducere a 3-a persoana in dubla : -75 Euro/persoana/perioada (camerele triple se confirma la cerere)

Reduceri copii 0-6,99 ani : -215 Euro/copil perioada (in camera cu parintii sau cu 2 adulti)

Reduceri copii 7-11,99 ani: -135 Euro/copil perioada (in camera cu parintii sau cu 2 adulti)




Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti – Berlin – Bucuresti, zbor direct compania LUFTHANSA
4 nopti cazare cu mic dejun bufet ANDEL’S HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR
Transferuri aeroport – hotel – aeroport
Tur de oras Berlin de ½ zi cu autocar si ghid local
Tururi pietonale cu insotitorul de grup
Insotitor de grup



Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:

Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
Ruta3: Sibiu – Rm. Valcea – Craiova – Pitesti



Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport & combustibil: 135 Euro/persoana (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
Intrarile la obiectivele turistice
Asigurarea medicala, asigurarea storno
Cina festiva de revelion la hotel: 155 Euro/persoana, meniu 7 feluri, 2 pahare de sampanie, muzica live
Excursiile optionale
POTSDAM : 65 Euro/persoana: transport autocar, bilet de intrare Palatul Sanssouci, audio guide
DRESDA : 70 Euro/persoana: transport autocar, tur de oras Dresda cu ghid local

Nota: Tarifele excursiilor optionale au fost calculate pentru un grup minim de 20 persoane.



ANDEL’s HOTEL BERLIN 4****SUPERIOR www.andelsberlin.com


Este unul dintre cele mai moderne hoteluri din Berlin, cu facilitati de 5 stele, oferind un bar panoramic cu o vedere fantastica de la etajul 11 asupra Berlinului si a turnului de televiziune din Alexanderplatz. Hotelul este dotat cu un modern centru Spa (sauna, jacuzzi, solar, masaj), 3 restaurante, bar panoramic, sala mare de festivitati. Este situat in apropiere de Alexanderplatz, la doar 10 minute. Camerele superior sunt moderne, cu o suprafata de 23-27 m2 si dotate cu: climatizare cu control individual, LCD TV, DVD player, internet, minibar, facilitati ceai/cafea, seif, bai moderne spatioase cu incalzire in pardoseala.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-12 - 03-Ian-13465

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel