Destinatii Europene

REVELION 2012 TEL AVIV 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 03/01/2012
Pret Total:
685 € (114.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
TEL AVIV – BETHLEEM – IERUSALIM – HAIFA – MUNTELE TABOR – NAZARET – LUD
TRANSPORT: AVION (COMPANIA EL AL) & AUTOCAR

PLECARI
29.12.2011 – 03.01.2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Compania EL–AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel METROPOLITAN 4*(similar) la Tel Aviv (www.hotelmetropolitan.co.il)
4 cine;
intrari la obiectivele precizate in program;
transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului
ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;
insotitor roman de grup (Tour leader).

SERVICII NEINCLUSE
NU SUNT INCLUSE IN PRET, DAR SUNT OBLIGATORII:
taxele de aeroport 155 euro / pers; se achita la agentie
Masa Festiva de Revelion 2012 (cu program artistic): 120 EURO – oblugatorie, se achita la agentie;
“Tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 20 euro/pers. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiei locale;
transfer maxi-taxi, Muntele Tabor 5 Eur/persoana (se achita separat, la fata locului).
asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

PROGRAM
Ziua 1 (29.12.2011): BUCURESTI – TEL AVIV
Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:30 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (11:15) – sosire Tel Aviv ( 13:50). Tur panoramic al Tel Aviv-ului. Cina si cazare la Hotel Metropolitan 4*( similar) in Tel Aviv, zona supercentrala, aproape de litoralul Marii Mediterane.

Ziua 2 (30.12.2011): TEL AVIV – IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare auto: Tel Aviv - Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina si cazare la hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 3 (31.12.2011): TEL AVIV – BETHLEEM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); continuam cu Biserica Romano – Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Coboram spre Marea Moarta. Intrare in Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Romaneasca si la Biserica Grec - Ortodoxa, unde se afla “Dudul lui Zaheu”. Coboram la Marea Moarta (400m sub nivelul marii), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran, vechiul centru al Esenienilor. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Intoarcere la Tel Aviv. Cazare hotel 4*.
Ora 21.30-03.00. Participare la REVELION 2012, la un Restaurant de 5*Lux, din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Program artistic, muzica, dans, surprize!

Ziua 4 (01.01.2012): TEL AVIV
Mic dejun intarziat. Program liber, plimbare pietonala pe minunata faleza a Tel Aviv-ului la Marea Mediterana/ shopping (la solicitare deplasare la renumitul bazar SUK HA CARMEL) sau (varianta) MALL AZRIELI. Cina si cazare hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 5 (02.01.2012): TEL AVIV – HAIFA
Mic dejun. Deplasare spre Nord pe tarmul Mediteranei, pana la Haifa, spledid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Mutelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii); vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret; vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Urcam pe Muntele Tabor (transfer maxi-taxi 5 euro/pers.), pentru a vizita Biseria Grec-Ordodoxa ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Continuam la Caana unde a avut loc prima minune din Galileea – transformarea apei in vin. Intoarcere la Tel Aviv, cina si cazare hotel 4*.

Ziua 6 (03.01.2012): TEL AVIV – LUD – BUCURESTI
Mic dejun. Program liber. Shopping. Ora 12.00, deplasare spre Lud, antica Lida cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat. Ora 14.15- transfer la Aeroportul International Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Decolare cursa El Al LY 571, ora 17.15, cu aterizare la Bucuresti ora 20.05.

008

Supliment camera single: 250 EURO
Reducere copil 05-12 ani: 75 EURO
GRUP MINIM: 36 persoane.
Supliment grup 28 – 35 pers: 19 EURO/persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 03-Ian-12685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR