Destinatii Europene

REVELION 2012 ROMA CETATEA ETERNA 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2011 - 03/01/2012
Pret Total:
420 € (84€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
BUCURESTI – ROMA – TIVOLI

PLECARI
30 Decembrie 2011 – 3 Ianuarie 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion compania ALITALIA Bucuresti – Roma si retur;
4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Best Western Blu 4* standard local/similar www.bluhotelroma.it
transfer aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport (118 EURO/ persoana ~ pot suferi modificari);
cina festiva de Revelion la un restaurant local (optionala), pret informativ: 125 euro / persoana;
intrari la obiectivele turistice;
excursiile optionale – Tivoli (pret informativ pentru un grup minim de 20 persoane: 60 Euro – intrarile la vilele Adriana si D’Este fiind incluse in tarif);
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno, se incheie la semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice

PROGRAM
Ziua 1 (30 Dec): BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 04:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa ALITALIA cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:35. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel Best Western Blu 4* standard local/similar. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2 (31 Dec): LA MULTI ANI 2012!
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini in centru (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun). Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina vom continua petrecerea pe strazile Romei alaturi de turistii sositi din intraga lume in Piazza del Popolo pentru a sarbatori trecerea in noul an.

Ziua 3 (1 Ian): ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 4 (2 Ian): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.

Ziua 5 (3 Ian): ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport (ora 18:30) pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:45.

008

Supliment camera single: 180 EUR/persoana
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro.
Grup minim: 30 de persoane. Pentru grup mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30 decembrie 2011: Bucuresti 06:25 – Roma 07:35 / ALITALIA
03 ianuarie 2012: Roma 21:40 – Bucuresti 00:45 / ALITALIA
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Italia conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;  sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;  adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, Primaria orasului Roma a stabilit introducerea unor taxe pentru fiecare noapte de cazare ce vor trebui achitate cash la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt de: 2 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 1, 2 si 3* si 3 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 4 si 5*. Intrucat dispozitia nu a fost finalizata, este posibil ca informatia de mai sus sa se supuna unor modificari minore.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-11 - 03-Ian-12420

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR