Destinatii Europene

Revelion 2012 Egipt, croaziera pe Nil

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
25/07/2011 - 25/12/2011
Pret Total:
945 € (72.69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:


EGIPT – Hurghada & croaziera pe Nil
Cairo – Hurghada - Luxor – croaziera pe Nil (4 nopti) – Aswan – Cairo
Perioada: 27.12.2011 – 08.01.2012
(13 zile/10 nopti)

Detalii program:
Ziua 1 (27 dec): BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:45, pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Cairo. Sosire la ora 01:30 (28 decembrie 2011) si transfer catre statiunea Hurghada.

Ziua 2 (28 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Sosire in Hurghada in cursul diminetii (drumul dintre Cairo si Hurghada se parcurge in aproximativ 6 ore, in functie de trafic). Timp liber pentru odihna si plaja. Cina si cazare la hotel 5*.

Ziua 3 (29 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber sau, optional, croaziera pe Marea Rosie (pret informativ: 35 EURO/ persoana); cei care doresc pot face snorkeling pentru a vedea renumitele recife de corali. Cina si cazare.

Ziua 4 (30 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber, sau, optional, jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip (pret informativ: 40 EURO/ persoana). Cina si cazare.

Ziua 5 (31 dec): HURGHADA – LUXOR (CROAZIERA PE NIL – VAS 5*) LA MULTI ANI!!!
Dupa micul dejun, transfer catre Luxor pentru imbarcare pe vasul de croaziera. Cazare dupa ora 12:00 si pranz pe vasul de croaziera. Aceasta zi este consacrata templelor de pe malul estic al Nilului: templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt si templul Luxor. Seara, cina la restaurantul vasului de croaziera, urmata de petrecerea de Revelion (bauturile racoritoare sau alcoolice nu sunt incluse).

Ziua 06 (01 ian): LUXOR
Dupa micul dejun, vizitam monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon – statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Navigare catre Edfu. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 7 (02 ian): EDFU - KOM OMBO
Mic dejun. Vizita a templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, sosire si vizita a templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus.

Ziua 8 (03 ian): KOM OMBO - ASWAN
Mic dejun. Navigam catre Aswan unde vizitam gradina botanica; plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Pranz pe vasul de croaziera. Excursie optionala la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ: 45 EURO/ persoana). Cina si cazare pe vasul de croaziera. Seara, program de animatie (belly dance).

Ziua 9 (4 ian): ASWAN - CAIRO
Dupa micul dejun, debarcare de pe vas. Optional, excursie la Abu Simbel (detaliile vor fi comunicate in timpul circuitului de catre insostitorul de grup). Transfer la gara din Aswan pentru deplasare cu trenul (cusete de 2 persoane in vagon de dormit) la Cairo. Cina va fi servita in tren.

Ziua 10 (5 ian): CAIRO
Dupa micul dejun, vizitam cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului.


Ziua 11 (6 ian): CAIRO
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon (pot fi vizitate: teatrul Greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ: 60 EURO/ persoana.

Ziua 12 (7 ian): CAIRO
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi pana la ora transferului catre aeroport. Pentru iubitorii de shopping, propunem renumitul bazarul Khan-el-Khalili care va sta la dispozitie cu o gama variata de produse.

Ziua 13 (8 ian): CAIRO - BUCURESTI
Imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 02:25 si sosire in Bucuresti la ora 06:15 dimineata.

PRET/ persoana: 945 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 275 EURO
Copil 2-11 ani (neimpliniti): reducere 150 EURO

Tariful include:

transport cu avionul Bucuresti – Cairo si retur, compania Tarom
ï‚· 10 nopti cazare, din care: 3 nopti cu demipensiune in Hurghada la hotel 5*, 4 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 1 noapte cu demipensiune transport cu trenul, 2 nopti cu demipensiune in Cairo la hotel 4*
ï‚· transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
 transferuri aeroport – hotel – aeroport  intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
ï‚· ghid local
ï‚· insotitor roman de grup.

Tariful nu include:
taxele de aeroport (obligatorii): 115 EURO/persoana
ï‚· supliment petrecere de Revelion (obligatoriu): 70 EURO/persoana
ï‚· supliment cuseta in vagon de dormit (obligatoriu): 55 EURO/ persoana ï‚· taxa de viza: 15 USD/ persoana, viza se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo
ï‚· bacsisurile, obligatorii in Egipt: 40 EURO/ persoana, se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei
ï‚· bilet de avion Cairo-Hurghada / Luxor-Cairo(optional): aprox. 250 EURO/persoana (in functie de disponibilitati)
ï‚· bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
ï‚· excursiile optionale ï‚· intrarea la sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie si la mormantul lui Tutankhamon in Valea Regilor
ï‚· asigurarea medicala: 40 LEI/persoana - pana la 65 de ani
ï‚· asigurarea storno

Conditii de anulare si penalizare:
intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului
intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului;
intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului;
intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului;
mai putin de 15 zile: 100%.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS