Destinatii Europene

REVELION 2012 EGIPT CROAZIERA PE NIL 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 13/01/2012
Pret Total:
965 € (60.31€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
CAIRO - PIRAMIDELE - ALEXANDRIA - Sf. ECATERINA - HURGHADA - CANALUL SUEZ - PORT SAID - ABU SIMBEL - MUNTELE SINAI - SHARM EL SHEIKH

PLECARI
29.12-13.01.2012

SERVICII INCLUSE
● servicii ghid roman si ghid egiptean, transport cu autocarul conform programului;
transport cu avionul Bucuresti –Cairo – Bucuresti;
3 cazari in croaziera pe NIL (cu pensiune completa ) cu vapor de 5**** (cu piscina), 4 cazari (Hurghada, Sharm el Sheikh, Sf. Ecaterina) cu demipensiune si 6 cazari (Cairo, Aswan) cu mic dejun in hoteluri de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus) ;
1 cazare in tren in cusete cu 2 paturi + cina si mic dejun .

SERVICII NEINCLUSE
● viza, 15 $ , se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
Masa (fara bauturi) de Revelion, taxe aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 245 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) ;
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice – se achita in Egipt.

PROGRAM
Ziua 1–joi 29.12. ora 17.25 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19.25 decolare. Sosire la Istanbul, ora 20.40. Decolare, ora 23.50. Sosire in Cairo, ora 02.05. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.

Ziua 2 (mic dejun - ora 11). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Cazare in Cairo.

ZIUA 3 - 31.12 (mic dejun). In Cairo-vizita: Muzeul de Egiptologie (optional, sala mumiilor regale, aprox. 5 €), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului) si Cairo Coptic (biserica crestina-suspendata).Cazare in Cairo.Masa de Revelion in croaziera pe Nil.

Ziua 4 (mic dejun). Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie, include transport cu autocarul si ghid local), excursie la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera si croaziera (optional) pe canal.Cazare in Cairo.

Ziua 5 (mic dejun). Optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 € - daca se achita in excursie, include transport cu autocarul si ghid local), excursie la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sugestii pentru turistii ce raman in Cairo (vizite individuale): shopping in Bazarul Khan El Khalili sau Arcadia Mall, urcare cu liftul (187 m) in Cairo Tower (panorama asupra orasului, restaurant cu o rotatie completa la ½ ora), plimbare pe faleza Nilului -insulele Gezira(Muzeul Bumbacului) si Roda. Cazare in Cairo.

ZIUA 6 (mic dejun). Langa Cairo se viziteaza in exterior (optional, coborare intr-o piramida, aprox. 8 €) : Piramida lui Keops si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Vizita Bazarul Khan El Khalili.Cina si cazare in tren.

Ziua 7 (mic dejun). In Aswan-vizita Marele Baraj si Obeliscul Neterminat.Optional (50 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 €-daca se achita in excursie,include transport cu autocarul si ghid local),excursie la Abu Simbel. Cazare in Aswan.

Ziua 8 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Gradina Botanica de pe Insula Kichner si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu feluca-(barca) - se vad (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo (daca navigatia pe Nil permite se poate vizita la lumina reflectoarelor) si Templul Edfu. Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIua 10 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si optional, mormantul lui Tutankamon-8 €), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.Pranz, cina si cazare pe vas.

Ziua 11 (mic dejun).Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (2,5 ore) in convoi de autocare de la Luxor spre Hurgada. Cina si cazare in Hurghada.

Ziua 12 (mic dejun). Plaja, baie, scufundari in marea sau shopping.Optional, seara - show traditional (program artistic). Cina si cazare in Hurghada.

Ziua 13 (mic dejun). Traversarea (45 € - se achita in Egipt) Marii Rosii - in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. Turul statiunii (portul-Sharm El Maia-Namaa Bay-Hotel Sofitel-aeroport). Dupa amiaza plaja si baie. Cina si cazare in Sharm el Sheikh.

Ziua 14 (mic dejun). Plaja si baie. Ora 13-deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.

Ziua 15 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo - shopping in Bazarul Khan El Khalili sau Arcadia Mall. Ora 24, transfer la aeroport.

ZIUA 16–Vineri, 13.01. Ora 03.40 decolare, sosire in Istanbul la ora 6.05. Decolare ora 8.30. Sosire Otopeni, ora 9.55

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Supliment single 420 €.
Copii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 50 €
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data terminarii excursiei

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 13-Ian-12965

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR