Destinatii Europene

REVELION 2012 DUBAI 9 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 04/01/2012
Pret Total:
789 € (87.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
 transport avion charter Bucuresti - Hurghada / Cairo - Bucuresti;
 2 nopti cazare Hurghada cu demipensiune, 4 nopti pe vas de croaziera 5* cu pensiune completa, 1 noapte la Cairo cu mic dejun, 1 noapte in tren clasa I, compartiment turistic cu fotolii rabatabile ( vezi supliment cuseta ) :
- optiunea 1 : Hurghada 5*, Croaziera 5*, Cairo 5*
- optiunea 2 : Hurghada 4*, Croaziera 5*, Cairo 4*
 vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid insotitor roman;
 transferuri si transport cu autocar / minibus cu A/C pe durata traseului;
 intrarile la obiectivele turistice vizitate ( nu este inclusa intrarea in Piramide, ci doar in incinta complexului ).

SERVICII NEINCLUSE
 asigurarea medicala;
 taxele de aeroport si securitate 115 € ;
 taxa de viza 18 €;
 bacsisuri obligatorii: 30 € / adult, 12 € / copil;
 suplimentul pentru noaptea de Revelion 45 € adulti / 23 € copii(obligatorie);
 excursiile optionale;
 supliment optional vagon de dormit ( cuseta 2 persoane), inclusiv cina si mic dejun: 45 € / pers. (recomandabil );

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – HURGHADA
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni Henri Coanda, ora 18.00, imbarcare si zbor charter spre Hurghada, ora 20.00. Sosire ora 22.55 si dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. HURGHADA
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Descoperiti fascinantele recifuri de corali si fauna subacvatica a uneia dintre cele mai limpezi mari din lume (vizibilitate 15 –20 m ). Optional, croaziera in Insula Giftun cu pranz inclus, prilej de a ne bucura de soarele Marii Rosii si a admira splendoarea salbatica a unei insule nelocuite ( posibilitati de baie, plaja si snorkeling ). Ca program alternativ, putem opta pentru un safari - incursiune in desert cu cina barbecue. Cazare si cina Hurghada.

Ziua 3. LEGENDELE NILULUI
Mic dejun. Plecare spre Luxor cu autocarul ( aprox 4,5 ore ). Sosire in jurul pranzului la Luxor si transfer la vapor. Incepe aventura Nilului intr-o spectaculoasa croaziera pe apele legendarului fluviu african. Timpul liber il puteti petrece la plaja pe puntea vasului admirand in acelasi timp fermecatoarele peisaje care se succed de-a lungul malurilor: sate pescaresti vechi de sute de ani, culturi de palmieri, temple antice incarcate de mitologie, fascinante apusuri de soare. Vizitarea malului estic al Nilului (Malul Soarelui si al Vietii ) unde ghidul va initia in misterele templelor antice de la Luxor si Karnak. Invatati, cu putina bunavointa, sa descifrati hieroglifele egiptene care traduc impresionante scene din mitologia acestei tari. Seara nu ratati minunatul spectacol de sunet si lumini de la Templul Luxor (optional). Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 4. VALEA REGILOR
Mic dejun. Excursie optionala pe malul de vest unde vom vizita fascinanta Vale a Regilor, cu mormintele faraonilor vechi de 3600 de ani, Templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Navigare in amonte. Seara spectacole de divertisment si animatie. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 5. LEGENDELE NILULUI SI TEMPLELE ZEILOR
Mic dejun. Popas la Edfu pentru vizitarea templului dedicat zeului Horus. Timp liber pentru cumparaturi in mini bazarul de la Edfu. Navigare spre Esna si traversarea ecluzei. Vizitarea templului celor doi zei: Sobeik si Haroeris de la Komombo. Continuam navigarea spre Aswan. Seara cina de Revelion pe puntea vasului. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 6. ASWAN
Mic dejun. Sosire in Aswan. Scurta plimbare cu feluca in jurul insulei Elephantina cu vizitarea Gradinii Botanice. Optional, vizitarea Obeliscului Neterminat si a Marelui Baraj. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 7. TEMPLELE DE LA ABOU SIMBEL
Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel, situat in sudul Egiptului, pentru a vizita Templele lui Ramses II si Nefertari, unele din cele mai captivante monumente arhitectonice construite cu peste 3000 de ani in urma, sapate in malul Nilului. Timp liber in Aswan pentru activitati facultative, plaja, cumparaturi etc. Seara transfer la gara si imbarcare in tren clasa I pentru plecarea spre Cairo ( turistii care opteaza pentru cusete de dormit au incluse cina si micul dejun de a doua zi, servite de stewarzi la cabina ).

Ziua 8. MISTERELE PIRAMIDELOR
Sosire dimineata la Cairo, cea mai mare metropola de pe batranul continent african. In prima parte a zilei vom vizita Piramidele Keops, Kephren & Mikerinos, una din cele 7 minuni ale lumii antice. Vom avea prilejul apoi sa admiram fascinantul Sfinx, tronand enigmatic in mijlocul platoului desertic de la Ghiza. Excursia continua cu scurte opriri la Institutul de Papirusuri, Laboratorul de Parfumuri si Scoala Orientala de Covoare. Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul de Egiptologie, unde este adapostita faimoasa comoara a lui Tutankamon. Cazare Cairo.

Ziua 9. ALEXANDRIA
Mic dejun. Excursie optionala cu pranz inclus la Alexandria, unde putem admira Teatrul Roman, Citadela, Gradinile Montazah, Parcul Arheologic. Timp liber pentru plimbare pe tarmul Mediteranei sau alte activitati. Intoarcere in Cairo. Ca program alternativ, putem opta pentru continuarea explorarii misterelor faraonilor cu o incursiune ‘extra urbana’ in capitala vechiului Regat, Memphis, unde vom vizita marea Piramida in Trepte de la Saqarra si a vom putea admira muzeul in aer liber cu numeroase statutete datand de 4000 ani, printre care su Colosul lui Ramses II. Seara tarziu transfer la aeroportul din Cairo, imbarcare si zbor spre tara.

Ziua 10. FARMECUL METROPOLEI
Sosire in Bucuresti Otopeni ora 04.15 dimineata.

005

Reducere copii 2-6 ani: 30%, copii 6-12 ani 15% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 25 pers. Reducere copii 2-12 ani 50% la excursiile optionale.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):

 Hurghada: Barbeque Safari 32 € ; Insula Giftun 30 €
 Luxor: Spectacolul de sunet si lumini la Karnak 27 € ; Valea Regilor & Templul Hatschepsut 42 €
 Aswan: Obeliscul Neterminat si Marele Baraj de la Aswan 30 € ; Abou Simbel 79 €
 Cairo: Muzeul de Egiptologie 18 € ; Alexandria cu pranz inclus: 50 €; Memphis & Complexul Sakkara cu Piramida in trepte 36 €.

PERIOADA
27 dec – 4 ian 2012
Optiunea 1
849 euro / loc in camera dubla
215 euro / supliment single

Optiunea 2
789 euro / loc in camera dubla
197 euro / supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-11 - 04-Ian-12789

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR